TEKTEKER_RAMÇO sağolasın skygonun gerçekten motoru çok süper tork desen fazlasıyla var ancak vibrasyon olayı yüksek devirlerde ortaya çıkıyor oda bayağı rahatsız ediciydi ybr beşik gibi çalıştığını devir saatinden anlıyorum ses yok vibrasyon yok keşke daha önce alsaydım diyorum biraz zaman geçsin ybr 250 almayı planlıyorum
Yamahaşk 😍
ybr 250 çok güzel bir makine fakat yeni modelleri yok şuan..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
ybr 250 yalovada gördüm yeni kasa kırmızısı yeni kasa türkiyede varmı ?
Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT
arkadaşlar motora kıyamadm ilanı kaldrdm okulda herkes bu motor satılırmı dedi.siyah harbiden çekici duruyor.ybr de en çok tutulan renk
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
Anasayfada benim doğum günümü kutlayan bir konu var ama mesajları goremıyorum sız goruyor musunuz ?
HONDA
Aynen bir nisan beyler mesaj yazdım bide tüh Abiler benim sorun düzeldi ybr gene beni üzmedi soketlerı yagladım yogurtladım düzeldi.Ybr bu ya boru mu
HONDA
Uploaded with ImageShack.us
şaşı bu far yakıştıramadım.
If you touch my bike, I'll touch your girl.
hayırlı olsun arkadaşım allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
bence alarm ve yazı tarzı hariç hiç bir değişikliğe gitme aldığın gibi kullan derim. 27 ocakta 2006 ybr mi satıp ybr esd mavi aldım hiç bir yeriyle oynatmadım. 2006 siyah ybr'yle çok oynamıştım sonra o ilk ayarları gibi olmuyor emin ol. pişman olmanı istemem zaten piyasada doğru dürüst ustada yok tekrar hayırlı olsun
motoru böyle yapayım mı beyler ? Enes okan nedersiniz..
ya motoru mükemmel yapmışlar şu deponun sırrını hala çözemedim tek sorun o
Şu an bu konu içerisinde 36 kullanıcı var. (0 üye ve 36 misafir)