Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
29 Mart 2011, 21:39
ramazan abi geçen gözdağında sormayı unuttum mondial 150 mc yi nasıl bilirsin?
Reklamlar
-
30 Mart 2011, 20:46
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
geçen dediğin on yıl önce..üstelik o ybr değil mz di.....
Abi ne oldu bizim xenon
-
30 Mart 2011, 21:12
Benim xenon Trafo gibi aydınlatıyo maşallah her motora lazım..Gerçekten çok güzel
-
31 Mart 2011, 09:46
uniqe adlı üyeden alıntı
Abi ne oldu bizim xenon
dostum ben şuan eskişehir olayına sarmış durumdayım... zenonuda o gelişme çerçevesinde bıraktım... eskişehir dönüşü ararştırmaya devam...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:43 ----------
cengaver29 adlı üyeden alıntı
ramazan abi geçen gözdağında sormayı unuttum mondial 150 mc yi nasıl bilirsin?
bence hiç bulaşma derim... şase çok ince ve dayanıksız geldi gözüme.. birde benim gözümde yakıt ve parça sağlamlığı..... honda ağzıyla kuş tutsa benim gözümde yağ yakan beş para etmez bir motordur.. mondial de öyle... kuba motora ve salcanoya ya bak derim....salcano nun ybr kopyası çok fazla sorunu olmayan taş gibi motoru var.... fatih kullanıyor ve bu foruma takılıyor...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
31 Mart 2011, 10:54
dostum ben şuan eskişehir olayına sarmış durumdayım... zenonuda o gelişme çerçevesinde bıraktım... eskişehir dönüşü ararştırmaya devam...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:43 ----------
bence hiç bulaşma derim... şase çok ince ve dayanıksız geldi gözüme.. birde benim gözümde yakıt ve parça sağlamlığı..... honda ağzıyla kuş tutsa benim gözümde yağ yakan beş para etmez bir motordur.. mondial de öyle... kuba motora ve salcanoya ya bak derim....salcano nun ybr kopyası çok fazla sorunu olmayan taş gibi motoru var.... fatih kullanıyor ve bu foruma takılıyor...
ne oluyor arkadaşlar beni mi çekiştiriyorsunuz fatih derken
-
31 Mart 2011, 16:21
Arkadaşlar yıllarca bws kullandım gerçi hala kullanıyorum dün SKYGO 200GY Kros motorumla (2007 model 5600 kmde) ybr125(2004odel) takasladım motoru daha yeni yapılmış sıfırlanmış kurye motoruda değil üstelik acayip güzel ve titreşimsiz ve akıcı bir gidişi var manevraları çok kıvrak keşke daha önce alsaydım dediğim bir motordu sonunda oldu allah herkese nasip etsin FORZA YAMAHA
-
31 Mart 2011, 16:50
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım dün yamaha ybr 125 esd aldım motor nisan 10 da teslim edilecekmiş motoruma binmek içöin sabırsızlanıyorum kullanıcı arkadaşlardanda modifiye önerileri bekliyorum tşk.
-
31 Mart 2011, 17:10
BWSTÜRK adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar yıllarca bws kullandım gerçi hala kullanıyorum
dün SKYGO 200GY Kros motorumla (2007 model 5600 kmde) ybr125(2004odel) takasladım motoru daha
yeni yapılmış sıfırlanmış kurye motoruda değil üstelik acayip güzel ve titreşimsiz ve akıcı bir gidişi var manevraları çok kıvrak keşke daha önce alsaydım dediğim bir motordu sonunda oldu allah herkese nasip etsin FORZA
YAMAHA
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin... skygo dan sonra ybr anadoldan inip mercedes e binmeye dönmüş..skygonun motoru sağlam olsada vibrasyon dökülmesine sebeb oluyor....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:08 ----------
ademacar1963 adlı üyeden alıntı
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım dün yamaha ybr 125 esd aldım motor nisan 10 da teslim edilecekmiş motoruma binmek içöin sabırsızlanıyorum kullanıcı arkadaşlardanda modifiye önerileri bekliyorum tşk.
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
31 Mart 2011, 17:34
ademacar1963 adlı üyeden alıntı
modifiye önerisi bekliyosunuzda kimse şu motora bi yuvarlak far takmadı takında görelim yaw ugur_ arkadaş takcam demişti ne yaptı acaba?
resmini göreyim bende karar vercem.
BiLdiğini BiLenin Arkasından Gidiniz. Bildiğini bilmeyeni uyarınız. Bilmediğini bilene öğretiniz. Bilmediğini bilmeyenden kaçınınız.
-
31 Mart 2011, 19:01
-
31 Mart 2011, 21:18
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin... skygo dan sonra ybr anadoldan inip mercedes e binmeye dönmüş..skygonun motoru sağlam olsada vibrasyon dökülmesine sebeb oluyor....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:08 ----------
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin....
Abi benim motorda sorun var gezerken flasörden ses geldi bizde çıkarıp takdık falan ondan sonra sureklı yanıyor sımdı kontagı acdıgın an yanıyor ama şimdi oda gitti sadece parklar yanıyor devir göstergesi ve benzın gostermesı calısmıyor ve sankı aku sökük gibi arasıra farlar geliyor falan.Farın acılmadıgı zaman ses geliyor far flaşöründen flaşör sordum orjinal 50 tl dediler
-
31 Mart 2011, 21:45
herkese slm
arkadaşlar bendeki 2005 ybr nin benzin ibresine bağlı olan dinamo yandığından yenisi ile değiştirdim. ibre çubuğunu çıkartıp yeni dinamoya taktığımda kontağı her açışımda ibre tam ortaya kadar geliyor ve orda kalıyor hiç aşşağı düşmüyor. İbre cama yada göstergeye değmiyor yani bir sıkışma yok. ibreyi yeni dinamoya takmadan önce kontağı açtım ve tahmini olarak ortalarda ibre çubuğunu bastım kontağı kapatırken hemen sonra düşüyor açarkende hemen ortaya geliyor fakat dediğim gibi hep orda hiç düşmüyor deneyimi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.. şimdiden teşekkürlerrr...
-
31 Mart 2011, 21:50
varan22 adlı üyeden alıntı
herkese slm
arkadaşlar bendeki 2005 ybr nin benzin ibresine bağlı olan dinamo yandığından yenisi ile değiştirdim. ibre çubuğunu çıkartıp yeni dinamoya taktığımda kontağı her açışımda ibre tam ortaya kadar geliyor ve orda kalıyor hiç aşşağı düşmüyor. İbre cama yada göstergeye değmiyor yani bir sıkışma yok. ibreyi yeni dinamoya takmadan önce kontağı açtım ve tahmini olarak ortalarda ibre çubuğunu bastım kontağı kapatırken hemen sonra düşüyor açarkende hemen ortaya geliyor fakat dediğim gibi hep orda hiç düşmüyor deneyimi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.. şimdiden teşekkürlerrr...
ibre çubuğunu nasıl çıkarttın ? benim ibre çubuğu yerinden çıktı nasıl takıcaz
-
31 Mart 2011, 22:08
uniqe adlı üyeden alıntı
Abi benim motorda sorun var gezerken flasörden ses geldi bizde çıkarıp takdık falan ondan sonra sureklı yanıyor sımdı kontagı acdıgın an yanıyor ama şimdi oda gitti sadece parklar yanıyor devir göstergesi ve benzın gostermesı calısmıyor ve sankı aku sökük gibi arasıra farlar geliyor falan.Farın acılmadıgı zaman ses geliyor far flaşöründen flaşör sordum orjinal 50 tl dediler
dostum öncelikle kontak soketini sök ve wd kırk sık ve gevşek fiş olup olmadığına bak... kontakla alakalı olabilir....
-
31 Mart 2011, 22:29
belki lazım olabilir buda,
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...44848691/detay
belki yuvarlak değil ama en azından değişik bi resim
bu arada bu motorların sahiplerı forumdaydı ama kimdi hatırlamıyorum
Uploaded with ImageShack.us
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
-
31 Mart 2011, 23:24
dostum öncelikle kontak soketini sök ve wd kırk sık ve gevşek fiş olup olmadığına bak... kontakla alakalı olabilir....
Abi o flaşörden ses geliyor şimdi arasıra yanıyor gösterge ışıkları pır pır yanıyor gaza basınca duzelıyor ama on far yanmıyor park yanıyor arka far yanıyor anlamadım ne oldu.Flasorden cızz diye sesler geliyor.
-
31 Mart 2011, 23:29
uniqe adlı üyeden alıntı
Abi o flaşörden ses geliyor şimdi arasıra yanıyor gösterge ışıkları pır pır yanıyor gaza basınca duzelıyor ama on far yanmıyor park yanıyor arka far yanıyor anlamadım ne oldu.Flasorden cızz diye sesler geliyor.
bu ybrnin en dandik yeri elektirik tessisatı...
motoru aldıktan 15 gün sonra gebzede motoru park ettim ,,2 saat sonra akü yok... marşa basıyorum çalışmıyor.... dedim alla alla.... ayak marşı yapıyorum tık... baktım lambalarda yok... dedim ne oldu buna..siğorta falan baktım yine yok.. her şey sağlam.. tessisatı bi açtım baktım kontak çıkışı biraz gevşek.oda kabloyu ısıtmış kablo yanmış.. tüm devre elektiriksiz... ağa o yüzden fişleri wd40 la..kontrol et...
-
31 Mart 2011, 23:37
Beyin falan bozulmuş olabilir mi
-
31 Mart 2011, 23:41
uniqe adlı üyeden alıntı
Beyin falan bozulmuş olabilir mi
ağzını hayra aç... büyük yükün altına girmeni istemem....
-
31 Mart 2011, 23:44
Ne bileyim ya flaşör bile 50 kaat beyin 100 vardır.Yarın bakarım ama kablolarla ne alakası var kontagı acıp dırek yanmasının ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 30 kullanıcı var. (0 üye ve 30 misafir)
Bu Konudaki Etiketler