Reco ben maaşı alam sen bir motor gör Ben beyaz yapcam şerit.
Reco ben maaşı alam sen bir motor gör Ben beyaz yapcam şerit.
HONDA
s.a. arkadaşlar nasılsınız bakalım :D
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
iyilik bugün motorla akşam üzeri 20 km lik bir yere gitmiştim giderkende gelirkende bastım tabi ama motor 100 ü geçmiyordu inişde 110 tabi başka bir karburatör var üzerinde hava ayarı 3 turda cg150 karburatörü olduğundan ısınına stop edecek gibide oluyordu neyse gittim geldim banka ünündeydim bir dedim şu hava ayarını bir sıkayım bakayım 2-2,5 arasına kadar sıktım stop edecek durumda olan motorun rolantisi arttı iyiş çalışmaya başladı demek fakir karışımlıymış ondan gitmiyormuş yarın uzun yol yapacvam yolda deneyecem bakalım ne olacak sonuç :D
Hadi bakam inşallah
Bende bunu dinleyip duruyom
HONDA
bu ne okan
iyi akşamlar,
benzin fiyatları, bazı olumsuzluklar vs yüzünden motoruma uzun zamandır bakım yapamıyordum. marş motorum çalışmıyor. akü zayıf ya da şarj etmiyor. soruma gelirsek. sigortaların olduğu yerden cızır cızır sesler geliyo ahali. sizce neye işarettir. özellikle uzun far açmak gibi işlerde cızırtı artıyor.
http://http://www.sahibinden.com/ila...ibinden/detay?
slm arkadaşlar şu motor nasıl sizce burası değil yeri aslında ama size sorayım dedim bmw gs650 mi ne vardı tek silindirli onun motoru var üzerinde :D
günaydın arkadaşlar...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
arkadaşlar ybr'min üzerindeki orjinal lastikleri değiştireceğim. bana hangi markayı önerirsiniz????
ben daha geçen yalovaya gittim ereğliden bidepo benzinle ama bi dakka bizim depo kaç lt 10lt aldım ben 12 lt mi ama olsun yinede ben ben toplamda 280km yaptım gösterge yedek depoya geçti benim ybr çokmu yakıyor siz diyorsunuz bi depoyla 500km gıdıyor hoş ben sıkıştırmadım da motoru 70-80 sollamalarda 100 e cıktım sakin gittim geldim nasıl böyle oldu anlamadım 2006 model 33000 de
Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)