Fakir ama Gururlu ve sonix Altınyaka yollarında.
rakım yükseldikçe ellerimizdeki kırmızılıklar çoğalıyordu.hava soğuk
molalarda ısınmış olan egsozda ve motorda ellerimizi ısıtıyorduk...
yaklaşık 140 km lik bir yol yaptık..
burada(van) hava çok soğuk artık motora binemiyorum siz yazdıkça ben binmek istiyorum ama az kaldı geliyorum inşallah artık batıda devam ederim binmeye tekeriniz yoldan hiç çıkmasın
BAŞLAMAK HATAYDI BAŞLAYAMAMAKSA IZDIRAP
sevgili kardeşlerim yüzleriniz niye buğulu cok esrarengiz valla??
''Güçlünün haklı olduğu değil, haklının güçlü olduğu bir dünya istiyorum."
güzel gezi ama yüzlerinizi neden saklıyorsunuz
Deşifre olmak istemiyorlardır
Ya bir şey sormak istiyordum.. Malum motoisklet kullanıyoruz..Yoda diğer sürücüler bizi çoğu zaman görmüyor bunun için biraz daha sesli yapmak egzozu işe yarar mı ya çok kararsız kaldım??
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
yarıyor eksoza 4-6 delik açtır ışıkta yavaşlarken motorun sesi tok oluyor ve arabalar fark ediyor.
Motorize07.com Antalya Team
Arkadaşlar bende bir motor almak istiyorum.1-2 haftadan beri forumları takip ediyorum.Özellikle mondial forumlarını.Aklım çorbaya döndü.Mondialcilerin bazıları sövüyor bazıları iyi diyor.Bu gidişle mondialden vaz geçtim.Şuan YBR 125 bana en uygun motor gibi geldi.Yalnız sorum şu ben bundan önce 1 yıl boyunca mobilet kullandım.Hiç vitesli motor deneyimim yok ehliyet kursuna gitsem orada bana vitesli motor kullanmayı öğretirler mi?Kurs bittikten sonra YBR mi alıp rahatça trafikte kullanabilirmiyim.
Saygılar...
hayır sevgili kardeşim maalesef sürücü kursları kullanmayı ogretmiyor ama bunu da öğreten kurslar var ama onlara da gitsen yine de bir anda lap diye trafikte rahat rahat ybr ullanmazsını sevgili kardeşim bi acemilik alışma devren olur ama ybr kullanımı kolay bir makina kısa zamnda alışırsın ona garanti verebilirim bu arada cbf150 yi de öneririm
yüzsüzüz biz
Morrigan 2 -3 seçenek var
1.hava filtresi kapağını takmayacaksın
2.Egsozun çıkış yerini kestireceksin.
yanlız 2.seçenekte sesten kafan şişer
uzaylıların kaçırdığı ybr
http://www.youtube.com/watch?v=fHP3hn1VcSI
ama gerçekten merak ettim sevgili kardeşlerim açıklamayacakmısınız neden yüzsüzsünüz??
Caberli arkadaşım ilgin için sağol.Tabi ki gönül cbf 150 ister ama bütçe meselesi.
Açık konuşmak gerekirse YBR 125 bile bütçeyi zorlayacak.
CBF 150 de bütçe meselesi dedim sonra aklıma takıldı.Honda nın sitesinden fiyatına baktım aynıymış sözümü geri alıyorum...
Caberli dostum birde CBF 150 yi YBR 125"e önermenin sebebini açıklarmısın
valla ybr125 topiğinde bunu anlatmam biraz sakıncalı olacak ama cbf150 daha hızlı daha az yakıyo 150 cc daha ağır rüzgarda savrulma daha az olur
İlk durak Mondial ZAT 150 2. durak Mondial ZN 125 3.Durak Yamaha YBR 125 4.Durak Honda CBF 150
KARAR.... Honda CBF 150
(Ama daha forumun 5. sayfasındayım her an her şey olabilir.)
sencer85 bırak mondiali falan..bide kıyaslıyorsun ybr ile falan yaa..bende vardı bitane mondi..bidahada olmaz asla..ybr ile falan kıyaslanacak bir ortaklığı yok...ben derimki ybr den şaşma..hondada güzel elbette ama tipini beğenmedim ben..ama mondial asla!!!
GAME OVER
Şu an bu konu içerisinde 83 kullanıcı var. (0 üye ve 83 misafir)