evet arka çanta çirkin duruyo bende taktırdım ama.. Bir çiftte yanlara çanta almayı planlıyorum onlar daha şekil duruyor..
evet arka çanta çirkin duruyo bende taktırdım ama.. Bir çiftte yanlara çanta almayı planlıyorum onlar daha şekil duruyor..
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
herkese slm lar arkadaşlar. benim ybr 3 aydan fazladır yatıyor. km 850 civarı daha bin bakımına da girmedi yag dahi degişmedi yarın 100 km yoldan getirecegim kısmetse sizce şile taraflarında yolda bırakır mı? tam güvenemiyorum yazlıktan getireceğim de.
copycat hiçbirşey olmaz.gönlün rahat olsun.iyi yolculuklar...
copycat, sen motoru 3 ay yatırırsan, kullanmazsan motorunu tanımadığın için motoruna güvenemezsin de... Muhtemelen ilk çalıştırmada akü sorunu yaşarsın ama ya ayak marşıyla ya da vurdurma ile çalıştırırsın ve bir defa çalıştı mı bir daha sorun olmaz, kolay gelsin...
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=9149
bu linkte konuyla ilgili geniş bilgi var.
fakir ama gururlu'nun verdiği linkte yeterli bilgi var, ordakilerden farklı birşeye gerek yok.
Teşekkürler arkadaşlar linki inceledim bilgi sahibi olduk en azından bu konuda
bu arada farın sigortasını çıkarmayı da unutma
louis ten elcik isitma ismarladim arkadasim nezaman getirecek bilemiorum ama aralik gibi olabilir sabirsizlaniyorummmmm... saito markasi
Ege Dis Hek Fak
Gecenlerde kardeşimle cektigimiz video.O kendi sürürken benim arkada cektigim videoyu yayınlamış , şimdide ben sürürken onun cektigi videoyu yayınlıyayım dedim
http://www.youtube.com/watch?v=AoI6xAKh3DQ
cogu kışıde olan ı ısmarladım bende ama gelırse henuz gelmedı ,saıto 2 kademelı olan 10w 30w sanırım dıgerıne gerek duymadım cevremdekı cogu buyuk motorlu kısılerdede bu var memnunlar ... 2 tane ıstedım gelırse 1 tanesınıde cok ısteyıpte TR de asırıı pahalı oldugu ıcın alamayan bırıne vermeyı düşünüyorum
arkadaslar birde son yaptigim olcume gore 405 km gittim 360 kmsi uzunyolda ,gaz sonuna kadar acik ve ayni gun icerisinde ..gerikalan 45 ide sehir ici... 30 ytl benzin ile 26kasim2006 tarihli hesabimdir kendiisi,henuz guncel sayilir benzine zam gelmedigi icin,, normal gibime geliyor paylasayim istedim belki isinize yarar
Ege Dis Hek Fak
yav kakkaten motorun hakkını yemişiz. bin bakımına da girince canavar gibi oldu tek korkumuz hırsızlar şimdi paranoyak olduk. sabah 5 te de bu tembellikle 5. kattan aşağı indim ya hadi hayırlısı.
resimsiz kalmasın topik
Yeni bıcı bıcı yaptırdın heralde maşşallah maşşallaah
yıkayınca peluş gibi oluyor
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)