alalım kardesm! walla bak uzun kısa oalan düzgün birşey alak
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:59 ----------
he bu arada biLginiz olsun motor için zenon satıyolar burda araştırdım biraz 70 tl fLips zenon var mercekli uzun kısa birde 50 tL oda mercekli ama sadece uzun
[B][COLOR="Red"] Y A M A H A isim : aLper (' ',) 33 (B)ize(H)eryer(P)aris 56 :cat:[/COLOR][/B]
herkese iyi geceler. Ben 3gün önce yamaha ybr 125 esd aldım. Şu an 90km de. Rodaj döneminde yapmam gerekenler neler? Daha önce hep elden motosikletler satın aldığım için bu konuda gerçekten hiçbir fikrim yok. Yardımcı olursanız sevinirim. Motoru rodaj döneminde nasıl kullanmam gerekiyor ve rodaj dönemi bittikten sonra tam performans elde etmem için bu dönemde ne yapmalıyım?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:13 ----------
foreverplayerkiller@hotmail.com
rodaj konusunda tam bilgiye sahip olanınız varsa ekleyin bir görüşelim.
Şimdiden çok teşekkür ederim.
çok nadir basıyorum. Şu ana dek motoru 90 ın üstüne çıkarmadım ki zaten onu da sadece bir kere denedim. Kitapçıktaki talimatlara göre kullanmaya çalışıyorum motosikleti ama devirsiz kullanınca da motor kasılıyor o yüzden dengeyi kurmaya çalışıyorum. Genelde şehir içinde hız yapan birisi değilimdir. Profesyonel bir kullanıcıyımdır bu açıdan da herhangi bir sorun yok. Şehir içinde hızlı gitmeye gerek yok. Gitmediğimiz halde gitsek de gitmesek de motor konuşuyor zaten
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:26 ----------
Bir konu daha var. Mont satın alıcam. Venom ve Armode marka montlar var beğendiğim. Biraz araştırdım Armode Kötünün iyisi Venom al diyorlar. Sizlerin de bir tavsiyesini alayım ve bir de motosiklete tampon taktırmayı düşünüyorum ve 60 liraymış sanırım. Bildiğiniz herhangi bir sitede satışı yapılıyorsa link olarak paylaşırsanız sevinirim çünkü bir depo 650 liraymış. Bunu duyunca özellikle inanılmaz şok oldum .
Bununla beraber pantolon almayı düşünüyorum ama pantolon işine yaramaz diyorlar sizlerinde bu konuda bir tavsiyenizi alayım.
Balaklava almayı düşünüyorum. Bu konu ile ilgili de sizin bir bilginizi alayım.
Motosiklete şerit çektirmeyi düşünüyorum. Gerekli midir? Bu konu hakkında da bilgilerinize ihtiyacım var.
Şimdiden çok teşekkür ederim.
recai yuvarlak kafaya çevirmen kaç tl ye maal oldu orjinal almışsın hacı iyi olmş
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
okan sende kapışıyon mu böyle ışıklarda özellikle
Motorum ne manyak oldu yaw bi xenon bide dışa 2,3 şey kaldı
Ben böyle kalkacak adam yakalayamadım ama bugun canım sıkıldı gıttım soyle e5 den ilerden döndüm bi spacy 110 bide arkasında ybr vardı onları tokatladım cok geriden yakaladım valla
Bendede böyle hastalık mıdır nedir
Hani resim falan yok mu
HONDA
Resimler yarın beyler motoru bi yıkıyamda ya xenon alıcam biri ortak olsun aloow
güzel okan havalar nasıl orada soğuk mu burası sıcak :D
Şu an bu konu içerisinde 356 kullanıcı var. (0 üye ve 356 misafir)