Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
16 Mart 2011, 19:43
Sanayiden geldim şimdi..Yuvarlak kafa aldım motora komple , yarın takıcam bakalım.
Reklamlar
-
16 Mart 2011, 19:45
Recaİ adlı üyeden alıntı
Sanayiden geldim şimdi..Yuvarlak kafa aldım motora komple , yarın takıcam bakalım.
hadi hayırlısı resimleri bekliyoruz.. far ampülünü h4 yapmayı unutma bence.....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
16 Mart 2011, 19:56
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
hadi hayırlısı resimleri bekliyoruz.. far ampülünü h4 yapmayı unutma bence.....
Cityler zaten h4 ya usta kafayı değiştirince yaptırmak mı lazım ? Şuan far yanımda taktırmadım daha
-
16 Mart 2011, 19:56
-
16 Mart 2011, 20:02
Recaİ adlı üyeden alıntı
Cityler zaten h4 ya usta kafayı değiştirince yaptırmak mı lazım ? Şuan far yanımda taktırmadım daha
h4 olan ampül... yuvarlak farlarda balon ampül var.... balon ampül hem aydınlatma bakımından yetersiz hemde çabuk patlıyoor... aslında h4 yapımı çokta zor değil..oto parçacısından h4 ayağı alıyorsun plastik yuvarlak bir parca birde h4 duyu alıp kaploları kesip takıyorsun bu kadar basit....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:00 ----------
uniqe adlı üyeden alıntı
ben mercekli zenon u sevmiyorum... biraz daha apache işi olacak... yaktınmı adamın gözünü alacak.... sol kulağın bol bol çınlayacak... ben uzun normal kısa zenon olandan takacağım.....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
16 Mart 2011, 20:02
h4 olan ampül... yuvarlak farlarda balon ampül var.... balon ampül hem aydınlatma bakımından yetersiz hemde çabuk patlıyoor... aslında h4 yapımı çokta zor değil..oto parçacısından h4 ayağı alıyorsun plastik yuvarlak bir parca birde h4 duyu alıp kaploları kesip takıyorsun bu kadar basit....
Ben bi tane h1 xenon buldum burda bana ucuzdan vericek, bunu alsam taksam sorun yaşarmıyım ? h1'in farkı nedir ?
-
16 Mart 2011, 20:04
Recaİ adlı üyeden alıntı
Ben bi tane h1 xenon buldum burda bana ucuzdan vericek, bunu alsam taksam sorun yaşarmıyım ? h1'in farkı nedir ?
zenon taksan sorun kalmaz... neden sorun kalsın ki.... zenon varsa daha iyi olur....
-
16 Mart 2011, 20:05
Ya uqur un motoru uzun kısa o nerden bulduki.
-
16 Mart 2011, 20:07
Uzun kısa her yerde satılıyor ? siz neyini bulamadınız ki..
Ramazan usta, xenon alıcaksan bende sadece kısa xenon uzun normal yada kısa normal uzun xenon olandan alıcam burda bi arkadaş ucuzdan vericek kutuda 2 tane olucak Almak istiyen varsa bana söylesin beraber alalım
-
16 Mart 2011, 20:08
uniqe adlı üyeden alıntı
Ya uqur un motoru uzun kısa o nerden bulduki.
uzun kısa yok değil maliyet yüksek .. tek kişilik zenon 150 lira en aşşağı.... bilmem anlata bildimmi yok değil yoksa...
-
16 Mart 2011, 20:08
enes_007 adlı üyeden alıntı
öndeki demirle sepeti sök fatih ustam
Demiri söksün de, motor yan yattığında ayna, depo, gösterge, far, ön çamurluk... ne varsa değiştirsin
-
16 Mart 2011, 20:11
Xenon istiyenler olursa Ben 100 liraya alıyorum, 50 liraya size yollarım.100 liraya 2 adet beyin, 2 adet ampul.Yedek ampul isterseniz 12.5 lira, haberiniz olsun arkadaşlar.
Uzun kısa xenon 120 lira.
-
16 Mart 2011, 20:19
uzun kısa yok değil maliyet yüksek .. tek kişilik zenon 150 lira en aşşağı.... bilmem anlata bildimmi yok değil yoksa...
Monza alalım o zaman ben o röleden bulsam kendim taksam olur mu ?
-
16 Mart 2011, 20:25
uniqe adlı üyeden alıntı
Monza alalım o zaman ben o röleden bulsam kendim taksam olur mu ?
okan ben biraz daha araştırmaktan yanayım... .... malum çalışmıyorum maliyeti ne kadar düşürürsem o kadar iyi...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:22 ----------
Recaİ adlı üyeden alıntı
Xenon istiyenler olursa Ben 100 liraya alıyorum, 50 liraya size yollarım.100 liraya 2 adet beyin, 2 adet ampul.Yedek ampul isterseniz 12.5 lira, haberiniz olsun arkadaşlar.
Uzun kısa xenon 120 lira.
marka ney....... kaç bin k.....
-
16 Mart 2011, 20:25
okan ben biraz daha araştırmaktan yanayım... .... malum çalışmıyorum maliyeti ne kadar düşürürsem o kadar iyi...
Tamam abi araştır ama bana çift röleyi unutma
-
16 Mart 2011, 20:28
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:22 ----------
marka ney....... kaç bin k.....
Hid xenon 8000 k almak istiyen olursa söylesin yoksa alıcam satarım birine napalım
-
16 Mart 2011, 20:32
uniqe adlı üyeden alıntı
Tamam abi araştır ama bana çift röleyi unutma
aslında geçen hafta kartal otopazarının bitpazarı bölümünde 2 adet monza marka çıkma zenon buldum..80 lira isteediler.... almadım.. 1 saat sonra tekrar gittiğimde satılmıştı... acaba sorun varmıdır falan derken satıldı gitti... ama bence uzun normal kısa zenon olan daha mantıklı geliyor.. şehir içinde rahatsızlık vermez ve akümü yemez....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:30 ----------
Recaİ adlı üyeden alıntı
Hid xenon 8000 k almak istiyen olursa söylesin yoksa alıcam satarım birine napalım
okan sana duyuruyor..istersen ilgilen... ben ne zaman a bulurum belli olmaz...
-
16 Mart 2011, 20:36
Yok abi bi kere senle çıkdık yola satmak olmaz zaten acilde değil.Xenonda uzunları çok istiyorum yaylada zifiri karanlıkda bi çakıcam uzunları gündüz gibi olsun
-
16 Mart 2011, 20:39
uniqe adlı üyeden alıntı
Yok abi bi kere senle çıkdık yola satmak olmaz zaten acilde değil.Xenonda uzunları çok istiyorum yaylada zifiri karanlıkda bi çakıcam uzunları gündüz gibi olsun
ok sen bilirsin... ben ağırdan alıyorum..aldımmı aklıma yatanı almak istiyorum...
-
16 Mart 2011, 20:40
uniqe adlı üyeden alıntı
aynen bende uzun xenon kısa normal alıcam okan..Varmı istiyen arkadaşın bi sorup soruştursan ? Bi tanesi boşta kalıcak bari biriyle beraber alayım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 39 kullanıcı var. (0 üye ve 39 misafir)
Bu Konudaki Etiketler