benimki tam orjinal gösteriyor... üstelik forum üylerimizden hakanın motoruylada ölçmüştüük oda aynıydı.. benim arabanınkide aynı.. cbf 150 lier 3-5 km fazla gösteriyor.... bence o arkadaşın ibresi yanlış.. 2004 ybr ler bizim ybrlerden daha hızlı kuvvetli ... o yüzden onlar 125 km ye çıkabiliyor yani bizden hızlı... o yüzden onun ibresi yanlış...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
bu gün 100 000 devirmiş apache kullandım aman allahım her yer zırıl zırıl.... ybr sahibi olduğuma bir kez daha şükrettim...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
ramazan abi forumda ses yok 2 gündür hadi recai kardeşin arkadaşından dolayı morali bozuk o girmiyor diyelim okan nerelerde okan gene canlandıralım şu ybr forumunu nerelerdesiniz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:14 ----------
ben bari biraz foto atayım motorun ama telefonla çektiğimdem biraz cansız çıkmış
Uploaded with ImageShack.us
Sa beyler nasılsınız ?
Ramco abi xenon işi ne oldu ?
HONDA
9700 lerde olması lazım motor çok oldu yatıyor hala havalar bugun ıyıydı haftasonu aynı olursa cıkarırım 30 lıralık benzın atmısdım epey dolduydu zamsız benzın var ıcınde Ayrıca profıl resmımdekı motora fotoshopla xenon yapdık
HONDA
:D ben biniyorum her hafta sonu hava iyi oluyor genelde Allah bozmasın resimleride gördümn günlük güneşlik yaz gibiydi dün çektim o resimleri mesela :D
senin motor şuan ne kadar yakıyor km biliyormusun okan benim motor cumartesi antalyaya gittim 20 tl koymuştum 4,77 litre yaptı 225 km gitmişim hızımda yeri geldi bastım yeri geldi 70 civarı gittim sence nasıl birde antalya içindede gezdim 2 kişiydik antalya içinde :D
Çok iyi bence 2.5 litre ile 100 km sayarsak.
8000 k olunca bole olucak
HONDA
Zaten fark etmiyorlar ve o kadar göz alacağını sanmam.İnşallah ceza yemeyiz
HONDA
O araştırıyordu çift röle olması lazımmış
Ayrıca ne göz alması canım sadece böyle görünece
http://v.youku.com/v_show/id_XNTk3MjA3NzY=.html
Hayrola karburatore ne oldu ?
HONDA
ben demiştim ya orjinal karburatörünü öndecen kurcalamıştım sonrada memesinin olduğu yere cg125 lerin memesinin parçasınbdan takmış biraz uydurmaya çalışmıştım ondanmış motor 6-7 binden 8,5 devir arası tekleyerek gaz yiyordu demin söktün bir ikideliğini kapattım birşeyler yaptım şuan hem çalışması hemde teklemesi düzeldi Allah a şükür bomba gibi oldu bakalım sonuç ne olacak zaman gösterecek yakıt flan :D
Şu an bu konu içerisinde 168 kullanıcı var. (0 üye ve 168 misafir)