Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yamaha Ybr 2011'Siyah
    Alıntı funny adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya bu far mevzusunda okan kardeşim nasıl olacak normal mi bu kısa baya kısa gösterio baya güzel ama uzun yere hiç bakmıyor hawaya bakıyor çözemedim ya birde ön firenden ses gelio normal mi acaba yeni die ?
    Ön diskten ses gelmesi normal bendede geliyordu zamanla geçiyor merak etme 500 bakımında yağını kaliteli koydur..Zaten 70-100 lira bakıma verecen kaçarı yok bari yağını kaliteli koysunlar Neyse iyi geceler dostlar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Unique693 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600F4İ
    Ayarı vardır onun bızım yuvarlak kafalarda yanlardan ayarlanıyor senınkınınde ayarı vardır abı yarın bak alttan falan.Esd si olan arkadaşlar sana daha ıyı yardımcı olabılır.Ön firende normaldir daha yeni balatalar.
    HONDA

Motosikleti
    Yamaha - Ybr125
    Recai deme öyle bende kullanıyorum ondan .d motora bindim mi deli oluyor ha :D geçen beni trafik yakaladı çevirmede dedi sen sarhoşmusun yok dedim üfletti bişe çıkmadı dedim hap kullanıyorum gösterdim trafikte zararlı dikkatli ol dedi başka bişe atmıon dimi flan dedi yok dedim tek bunu atıyorum yetiyor bana :D bu arda geçmiş oLsn kardeşim bu şaka yanıda kötü bişe allah'ım kimsenin başına vermesin ben çok çektim acile kaldırdılar beni
    [B][COLOR="Red"] Y A M A H A isim : aLper (' ',) 33 (B)ize(H)eryer(P)aris 56 :cat:[/COLOR][/B]

Motosikleti
    Yamaha Ybr 2011'Siyah
    Alper ben uyku için kullanıyorum valla 30 dakka önce attım bi tane..Eczaneye gittim ordaki adam önerdi zararsız olandan bu reçetesiz veriyorlar..Beyni uyuşturmuyandan Ama süper bir şey gerçekten Bugun ilk defa kullanıyorum 10 gün boyunca kullanıcam..

Eczanedeki adam 10 günden fazla kullanma bağımlılık yapar dedi yok ben hapçı değilim dedim ama kafası çok güzelll
    http://www.facebook.com/video/video.php?v=409296068194

Okan bebeğim sana gelsin bu şarkı

Motosikleti
    CBR 600F4İ
    Alıntı Recaİ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Alper ben uyku için kullanıyorum valla 30 dakka önce attım bi tane..Eczaneye gittim ordaki adam önerdi zararsız olandan bu reçetesiz veriyorlar..Beyni uyuşturmuyandan Ama süper bir şey gerçekten Bugun ilk defa kullanıyorum 10 gün boyunca kullanıcam..

Eczanedeki adam 10 günden fazla kullanma bağımlılık yapar dedi yok ben hapçı değilim dedim ama kafası çok güzelll
    http://www.facebook.com/video/video.php?v=409296068194

Okan bebeğim sana gelsin bu şarkı
    HONDA

Motosikleti
    Yamaha Ybr 2011'Siyah
    Haydi iyi geceler kardeşlerim kendinize dikkat edin..Seviliyosunuz

Motosikleti
    CBR 600F4İ
    Haydi iyi geceler kardeşlerim kendinize dikkat edin..Seviliyosunuz

Hadi herkeze iyi geceler saat 1 olmus bende yatayım.
    HONDA

Motosikleti
    yamaha ybr 125 esd kırmızı
    ya hepsini anlatıcamda resimleri atmayı öğreniorm 3-4 tane daha war atamadım (:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:25 ----------

Uploaded with ImageShack.us

Evt Motor hakkında Yorum olarak İzlenimde hız bakımından bişe diyemnmiorm Rödaj uyguladığım için 5bin devirde 65 geçmedi motora 10 tl benzin kattım ama yakıt ( depo) ibresi hiç yerinden oynamadı E'de duruyo boş Gösteriyor motorun ön Dikskinden Cik cik ses gelio Kesildi bi ara ama ön firen basınca tekrar çıkıo yeni acaba ondan mı bilmiyorum takibiki Rahat Motor Kaliteli olduğunu hissettirdi bana ve çok güzel şekilde hakimiyet var ilk kez Ybr Sürüyorum ve çok rahat şekilde yatabiliyor! ona bi kesinLik motor seni yönetmiyor motoru sen yönetiyor ve ona hakimliğini hissettiriyor! iznelim olarak böyle tabiki ben ilk kez sürdüm vede çapır motordan inip bunu sürmek biraz farklı ama hakkını yememek lazım hani devri yüksek olsa açılmış olsa motor rodaj tamamlansa beni bırak gidicem der gb debriyaj ve firen sistemi olarak çok hasas ve yumşak çok tatlı birşey çok hoşuma gitti! bilmiyorum 46 km yaptım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:35 ----------

Teşekkür ederim herkeze Allah Razı olsn ! Allah Kimseye Kaza beLa vermesin

hayırlı olsun.benimde kırmızı var.600 küsür km lerde.anlatınca birkaç ay önceki halimi hatırladım.şu an iş güşten kaç km de onu bile bilmiyorum.nasipse yarın izinliyim hava da iyi diyorlar.ilk defa motorumu yıkayıp yağlayacağım.ve uzun bir aradan sonra turlayacağım.
    0-150 km 5000
    150-500 6000
    500 den sonra 7000-7500 gör ama fazla abartma.1000km den sonra dilediğince takıl.yağını ipone 10w-40 koydur.ben 500 de gittim.sonra 3000 de var.sonra her 3000 de var.kitapçıkta 1000-6000-12000 diye yazar ama benim gibi motorla ilgilenemeyen biri isen bence 3000 de bir git.cr6hsa bujini cr7hsa ile değiştir.ben ilk 500 bakımında yaptırdım.bazen ilk marşta çalışmaz.şimdi ilk marşta çalışıyor.deponu fullemeden ibren devreye girmez.onun şamandırası havada kalmıştır boş depoda.yeni tip koruma demirini mutlaka taktır.bu motorun koltuğu çok rahatsız.gıçın ağrır.artı arkadaki artçı habire üstüne kayar.koltuk meilli olduğundan.bence 500km yağ değişimini ve buji değişimini yap ondan sonra artçı al.frenden ses gelmesi normal yeni ise.bide yağışlı havada filan sürdüysen zaten gelir.
    yağ:ipone 10w-40
    buji:ngkcr7hsa
    lastik:michelin pilot sporty(bir gün)

Motosikleti
    Yamaha - Ybr125
    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:26 ----------

[/COLOR]Recai kardesm demişsin ya 500'de bakıma gir diye bana 1000'de gel dediler birde ben şuan rödaj yapıorm 5bin devirde 65 yapıor siz kaça kadar devir sündürüyorsunuz ve kaç yapıor! ve rodaj 1000 Bakımından sonra biter dimi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:30 ----------

Alıntı karaislam adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun.benimde kırmızı var.600 küsür km lerde.anlatınca birkaç ay önceki halimi hatırladım.şu an iş güşten kaç km de onu bile bilmiyorum.nasipse yarın izinliyim hava da iyi diyorlar.ilk defa motorumu yıkayıp yağlayacağım.ve uzun bir aradan sonra turlayacağım.
    0-150 km 5000
    150-500 6000
    500 den sonra 7000-7500 gör ama fazla abartma.1000km den sonra dilediğince takıl.yağını ipone 10w-40 koydur.ben 500 de gittim.sonra 3000 de var.sonra her 3000 de var.kitapçıkta 1000-6000-12000 diye yazar ama benim gibi motorla ilgilenemeyen biri isen bence 3000 de bir git.cr6hsa bujini cr7hsa ile değiştir.ben ilk 500 bakımında yaptırdım.bazen ilk marşta çalışmaz.şimdi ilk marşta çalışıyor.deponu fullemeden ibren devreye girmez.onun şamandırası havada kalmıştır boş depoda.yeni tip koruma demirini mutlaka taktır.bu motorun koltuğu çok rahatsız.gıçın ağrır.artı arkadaki artçı habire üstüne kayar.koltuk meilli olduğundan.bence 500km yağ değişimini ve buji değişimini yap ondan sonra artçı al.frenden ses gelmesi normal yeni ise.bide yağışlı havada filan sürdüysen zaten gelir.

kardeşim Teşekkr ederim İlgin için sürmesinden zewk alıyorum bi anda seri şekilde hız alıyor çok güzel bi şekilde hoşuma qitti ama mondial servisi var arkadasım diyor onun yerine 150 vardı onu alsan daha iyiydi diyor yokuşta 2 kişi çekemez 80 geçmez flan dedi baya canımı sıktı ben çekişi kuwtli dişli ve sağlam olduğu için aldım 2 kişi dik bi yokuşu çıkabilir mi acaba dün arkadaşım sürmek istedi baya bi dik yokuşa 2 kişi çıkamadık ha onun sürüşünden olabilir yeni öğrendi sürmesini ama hep bölemi olr bilmiyorum yokuşa veripte rodaj uygularken motoru sıkmak şişirmek istemiyorum
    [B][COLOR="Red"] Y A M A H A isim : aLper (' ',) 33 (B)ize(H)eryer(P)aris 56 :cat:[/COLOR][/B]

Motosikleti
    yamaha ybr 125 esd kırmızı
    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:26 ----------

[/COLOR]Recai kardesm demişsin ya 500'de bakıma gir diye bana 1000'de gel dediler birde ben şuan rödaj yapıorm 5bin devirde 65 yapıor siz kaça kadar devir sündürüyorsunuz ve kaç yapıor! ve rodaj 1000 Bakımından sonra biter dimi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:30 ----------

kardeşim Teşekkr ederim İlgin için sürmesinden zewk alıyorum bi anda seri şekilde hız alıyor çok güzel bi şekilde hoşuma qitti ama mondial servisi var arkadasım diyor onun yerine 150 vardı onu alsan daha iyiydi diyor yokuşta 2 kişi çekemez 80 geçmez flan dedi baya canımı sıktı ben çekişi kuwtli dişli ve sağlam olduğu için aldım 2 kişi dik bi yokuşu çıkabilir mi acaba dün arkadaşım sürmek istedi baya bi dik yokuşa 2 kişi çıkamadık ha onun sürüşünden olabilir yeni öğrendi sürmesini ama hep bölemi olr bilmiyorum yokuşa veripte rodaj uygularken motoru sıkmak şişirmek istemiyorum
    çekişi illaki zayıftır 150 liklere göre.kafaya takmamak lazım.ybr iyi motordur.zaten alış amacım araba almaya gücüm yetmediğinden dolmuş fiyatından ucuza istediğim yere gitmek.eşim ile binsek dolmuşa 7 lira gider.gidiş dönüş.1 liralık benzinle aynı yolu gidiyorum.az yakan parçası ucuz servisi bol sağlam kaliteli.sen bakmak diğerlerine.1 sene sonra çürüyor onların motorları.

koruma demiri,çanta,elcik,yeni lastikler,cr7hsa buji,ipone10w40 yağ ilerde lazım olacak şeyler.bizim akülerde çok dandik.9000 yada 12000 de değiştireceğim aküyü haze marka jel akü ile.
    yağ:ipone 10w-40
    buji:ngkcr7hsa
    lastik:michelin pilot sporty(bir gün)

Motosikleti
    Yamaha - Ybr125
    benim gücüm araba almayada yeterdi ama 4 tane binek aracımız var (: ama ben motoru seviyorum ha 600rr flan alabilirmiydim alırdım 4.5 milyar weren 12 milyarda werir ama okuyorum ve askere gidecem az kaldı onu alsam 2 yıl motorun başında olmıcam illaki binerler motor harab olur die almadım vede hergün okula gidip qeliorm 70 km yol yapıor hem az yaksın dayanıklı olsn die aldım

güle güle kullan allah kaza bela vermesin .
    lezzet gider mesuliyet kalır

Motosikleti
    Yamaha - Ybr125
    eyw Yusuf kardesm! saoLasın sanada Allah Kaza bela vermesin

Motosikleti
    Yamaha Ybr 2011'Siyah
    Bugün motordan iyice soğudum..

Motosikleti
    CBR 600F4İ
    Bugün motordan iyice soğudum..
    Niye hayrola recai
    HONDA

Motosikleti
    Yamaha Ybr 2011'Siyah
    Alıntı uniqe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Niye hayrola recai
    Çocukluk arkadaşımı kaybettim dün gece trafik kazasında..Bariyere kafasını vurmuş mekanı cennet olsun BİNMEYİN ŞU MOTORA gözünüzü seveyim.

Motosikleti
    CBR 600F4İ
    Çocukluk arkadaşımı kaybettim dün gece trafik kazasında..Bariyere kafasını vurmuş mekanı cennet olsun BİNMEYİN ŞU MOTORA gözünüzü seveyim.

Başın sağolsun.Kask falan yokmuymuş ?
    HONDA

hmdonmez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150
    Merhuma Allah rahmet eylesin,
    Sizin de başınız sagolsun, Allah geride kalanlara sabır versin

fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2008 xmax 250
    başınız sağolsun recai kardeş ama motorla düzgün binersen Allah ın izniyle birşey olmaz ecel geldi mi her yerde gelir o sadece bir vesile bence kazada arkadaşını kaybettin diye motordan soğumaman gerek diye düşünüyorum.

bende antalyadaydım yeni geldim yoldan arkadaşlar antalyaya sabah 8:30 da çıktık 11:00 gibi vardık yolda kahvaltı molası da verdik bir arkadaşla gitmiştik onun arkadaşı varmış o bizi baya gezdirdi şehir merkezinde motorcu bir arkadaşa da saptık saat 17:30-18:00 civarı geri yola çıktık ve akşam 20:30 da eve geldim daha yeni baya güzel bir gezi oldu benim için :D

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    başın sağolsun recai..
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)

Bu Konudaki Etiketler