bence o totoyla alakalı.. banada gayet rahat geldi irfan ın esd si .. benimki zaten rahat...
zenon işi iyiden araştırmaya girdi... yaw 2 senede neler değişmiş... ama çözcem bu işide....
ama şu uzun normal kısa zenon tipide ilgime girdi... şehir içi ve polis çevirmlerinde aç uzunları normal yansın...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
[QUOTE=uniqe;2287516]Abi sende şu beynin nerde olduğunu bulursan markasını öğrenebilirsin
nerde bulabılırım bu arkadası
ha birşey daha war motoru bugün aldımda benim orjinal kısalar güzel baya bi gösteriyor ama uzun hiç yolu bile görmüo :D yukarı bi yere bakıyor normal mi bu?
[B][COLOR="Red"] Y A M A H A isim : aLper (' ',) 33 (B)ize(H)eryer(P)aris 56 :cat:[/COLOR][/B]
o değil bugün araştırdım dedim kasko yaptıram hızgızlık kaza maza flan olur die insanlık hali herşey olabilir yapmıyolarmış 2 teker kaza riski çokmuş çalınma riski çokmuş die yapmadılar dedim bu motorculara hakaret bizi adamdan saymıyormusunuz dedim alakası yok prosüdür böle flan dedi eyw gardaş dedim çıktım :D
[B][COLOR="Red"] Y A M A H A isim : aLper (' ',) 33 (B)ize(H)eryer(P)aris 56 :cat:[/COLOR][/B]
kasko için kapalı garaj şartı falan istemişlerdi benden.. güldüm geçtim....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
alper, O motora en aaz yarım depo benzin almalısın..İlk aldıgında ibrenin kalkması için Banada aynısını söylediler gittim doldurdum depoyu ibre düzene girdi yoksa öyle kalır dikkat et
çok saçma ya gerçekten öyle kaza hepsinde olur hepsi öledir ama saçmalıyorlar kim ister bilerek kaza yapmak bilerek motorunu çalınmasını bilmiorm ben delleniyorum trafikte gerçekten motorcu arkadaslarımızı kaileye almıyolar motor deyip geçiyorlar ve trafikte hep 2ci planda kalıyorz benim moralimi 0fıra indiriyorlar ben çok yaşadım görmemezlikten gelip önüme kırdıklarını ! vede şunu unutmayın burası türkiye! arkadan vuran her zaman suçlurudr mantığı ile yaşayan bi toplum var ve çok can sıkıcı bi durum! trafik polisi bile kaza yaptığımızda söyledi adam ani fren yapsın bi an önüne kırsın sen duracaksın diyor hatalı sensin takip mesafeni koru diyor! bilmiyorum bunlar bana saçma gelip can sıkıyor!
Abi peki h4 takmısdım ama ds2 soketlıydı ama ısıgı ıstedıgım yere vermıyordu bole oluyordu.
HONDA
tmm recai kardesm o depo işini yarın halledicem inş yarın fullicem :D ne kadar alıor bilmiorm ama bi 55 görür heraLde :D
50 lira rahat..Fulle bence ben rodaj döneminde depoyu yarımdan aşa düşürmedim Ben yatıyorum ya bida anti depresan kullanmıcam salak salak gülüyorum garip bi mutluluk hissi uyku için önerdiler Ama Havalarda uçuyorum sanki extazy almış gibiyim
ya bu far mevzusunda okan kardeşim nasıl olacak normal mi bu kısa baya kısa gösterio baya güzel ama uzun yere hiç bakmıyor hawaya bakıyor çözemedim ya birde ön firenden ses gelio normal mi acaba yeni die ?
Şu an bu konu içerisinde 196 kullanıcı var. (0 üye ve 196 misafir)