Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
slm arkadaşlar Allah muhabbetinizi artırsın :D
recai kardeş okudun mu mesajımı yarın geliyorum antalyaya bekle beni :D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:12 ----------
Uploaded with ImageShack.us
[B][COLOR="Red"] Y A M A H A isim : aLper (' ',) 33 (B)ize(H)eryer(P)aris 56 :cat:[/COLOR][/B]
o hayırlı olsun kardeş güle güle kullan motorunu tekerin her daim düz bassın Allah kaza bela vermesin
Hayırlı olsun ılk ızlenımlerın nasıl bakalım
HONDA
funny dayı hayırlı olsun motorun. kaç binde . memnunmusun . koltuğu rahat değil diyorlar o konuda düşüncen nasıl belirtirmisin. esd nin koltuğu sertmişşş. bu rengide çok tatlı. ikinci motor olarak bende alacağım bir tane ama daha almadım bekliyorum. sıkıntı nakit konusu değil ama bakalım.
103 hp
ya hepsini anlatıcamda resimleri atmayı öğreniorm 3-4 tane daha war atamadım (:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:25 ----------
Evt Motor hakkında Yorum olarak İzlenimde hız bakımından bişe diyemnmiorm Rödaj uyguladığım için 5bin devirde 65 geçmedi motora 10 tl benzin kattım ama yakıt ( depo) ibresi hiç yerinden oynamadı E'de duruyo boş Gösteriyor motorun ön Dikskinden Cik cik ses gelio Kesildi bi ara ama ön firen basınca tekrar çıkıo yeni acaba ondan mı bilmiyorum takibiki Rahat Motor Kaliteli olduğunu hissettirdi bana ve çok güzel şekilde hakimiyet var ilk kez Ybr Sürüyorum ve çok rahat şekilde yatabiliyor! ona bi kesinLik motor seni yönetmiyor motoru sen yönetiyor ve ona hakimliğini hissettiriyor! iznelim olarak böyle tabiki ben ilk kez sürdüm vede çapır motordan inip bunu sürmek biraz farklı ama hakkını yememek lazım hani devri yüksek olsa açılmış olsa motor rodaj tamamlansa beni bırak gidicem der gb debriyaj ve firen sistemi olarak çok hasas ve yumşak çok tatlı birşey çok hoşuma gitti! bilmiyorum 46 km yaptım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:35 ----------
Teşekkür ederim herkeze Allah Razı olsn ! Allah Kimseye Kaza beLa vermesin
[B][COLOR="Red"] Y A M A H A isim : aLper (' ',) 33 (B)ize(H)eryer(P)aris 56 :cat:[/COLOR][/B]
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
s.alykm arkadaslar hayırlı geceler...
funny hayırlı olsun arkadasım
Teşekkür EDerim Adım aLper Bu arada (: ileriki Zamanda Modifiye yaptım mı tekrar resimleri atarım bu ilk hali motorun sıfır aldım zaten ama ybr ya gerçekten dicek laf yok 1-2 sıkıntım var oda doğal ha motorsun selesi sert diolar ya bıraksınlar arkads bana göre çok Rahat mükkemelimi arıyorlar buyursunlar Ybr!
230 lira uzun kısa olan.. artı 40 lira role... 270 lira .. böl 2ye adam başı 115 lira.... değer mi düşün... ben bu işi araştırıyorum şuan... bir kaç arkadaşım daha var...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:01 ----------
a.slm sanada hayırlı geceler...
bende motorun koltugu hakkında hıc bı sıkıntı yasamadım ama çoğu kişi koltuk sert diyo, bende anlamadım valla
bencede Bir Sıkıntı yok sele hakkında çok rahat Zenon konusuna gelince bugün servisine sordum zenon taktırırsak garanti dışına çıkmıyormuş dedi ama taktıran birisi akünün kaldırmadığını söyledi ben taktırsam nolur dedim biraz akü alışsın 1 ay flan bin bişe olmaz ayar çekeriz flan dedi ama bilmiyorum! birde bu far herzaman yanıyor zaten zenon taktırısam anahtar yaptıracam öle daha mantıklı gündüzleri yanmasın boşuna
Şu an bu konu içerisinde 124 kullanıcı var. (0 üye ve 124 misafir)