uniqe senin ybr kaç model bide o kafa grenajı işe yarıyormu rüzgarı kesiyomu vucuda çarpan yoksa süs olarak mı duruyor
uniqe senin ybr kaç model bide o kafa grenajı işe yarıyormu rüzgarı kesiyomu vucuda çarpan yoksa süs olarak mı duruyor
Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT
http://www.hepsiburada.com/Liste/z-t...egoryId=271585
bundan daha önce kullanmadım ama arkadaşım bunuda tavsiye etti... kargoda bedava...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
bir iki gün müsade et... ben monza kullandım işi biliyor.. ama arkadaşım ısrarla ztec önerdi.... bir iki arkadaşımdan daha bilgi alıp döneceğim sana ... 3 kuruş aşşağıya yada 3 kuruş yukarıya işlem tamam olacak... en geç pazartesine sipariş işini çözüp hafta sonuna kalmadan işi çözeriz...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Beyler z tech de iyi bi markadır monzada garantilidir bunlar bi sorun yaşamazsınız gönül rahatlıyla alın Foto bekliyorum istediğim gibi aydınlatıyorsa bende yapışıcam
Tamam abi hallederiz.Recai sende çatlada patla
HONDA
Vay recai adamsın
Abi ben elektırıkcıyım Sen gelırsın montajına abi sorunmu yani
HONDA
[QUOTE=Recaİ;2287219]Bizim gençlikde takmadan kullanıyo ama mercekle kat kat daha iyi aydınlattığını gördüm oyüzden almakta fayda var
benim hyosungda orjinalinde mercek var.. zenon olmasına rağmen önümü zor görüyordum...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:04 ----------
yakıtı karşıladıktan sonra neden olmasın... bide otoyol parası var....
Hallederiz yav.Bizim ybr nın depo 50 lırayamı doluyor ?
HONDA
Abi uydu varsa aksu tv yı bul ss cıler cıkdı
HONDA
unıge şimdi arkadaşla konuşuyorumda uzun kısalar artık tek role çıktığından bizim zenon işi biraz uzayacak...
Şu an bu konu içerisinde 326 kullanıcı var. (0 üye ve 326 misafir)