Benzin aldım 30 dakka önce 4 Lira 11 kuruş olmuş, yine mi zam geldi
Benzin aldım 30 dakka önce 4 Lira 11 kuruş olmuş, yine mi zam geldi
bnm motor filtre açık 5 tl ile 35-36 km gidiyor
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
bende solvent yağ karışımı kullanacağım.... daha ucuz olacak....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:18 ----------
http://www.facebook.com/?sk=lf#!/vid...29764&comments
arkadaşlar bir video da benden ... kendi videom... yorumlara açık...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Biz dafda benim dayıyla bolu dağı tunelınden duzceye dogru ınerken arkada 27 ton toz çimento ile 125i geçmişdi.O anki ruh halim hiçde iyi değildi.Korkudan arkadakı yatakdaydım
HONDA
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Beyler benim şu kafalığa bi sticker önerin ? var mı elinizde güzel bişiler gidip yaptırayım googleden bakıyorum bulamadım daha
Şu pitbull güzelmiş kardeşim..Ben azrail düşünüyorum güzel olur mu?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:31 ----------
ramazan abi ben bilirim zaten babamda kamyoncuydu alanyadan saat 15-16 civarında yola çıkardı jete istanbulda sabah halde olacan olmada bir göreyim nasıl gidersen git ama sonunda mal yerinde olsun :D
okan kardeş o birşey mi benim babam çimento kamyonunda bir deneyim demiş 140 :D
birde arkadaşlar ikindileyin bir arkadaş gelmişti ybr ci biraz konuştuk sonra çıkmıştı 5 dk sonra geldi ne oldu lastik patladı akşam akşam lastikle uğraştık dışarıda soğuk baya yordu bizi :D
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
Fat280 hangi azrail daha güzel yorum at bakem
en sondakini duruşunu ve bakışını beğendim :D
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
Motorun ön kafaya komple kaplıcak şekilde birini yaptırıcam bakalım okan ramço falan da yazsın seçeriz birini
herkeze iyi akşamlar bi ybr alacaz esaz roman oldu ya :D bugün teslimolacaktı yarına kaldı bişei beklemek ne kadar zormuş ya (: zenon far hakkında soru sormuşrum arkadaşlar aküye yada tesisata bi zarar wermiyor dimi !
[B][COLOR="Red"] Y A M A H A isim : aLper (' ',) 33 (B)ize(H)eryer(P)aris 56 :cat:[/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 125 kullanıcı var. (0 üye ve 125 misafir)