okan kardeş döktürmüssünüz gene gece 2-3 sayfa :D
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
reco ile okan kapışmasını kaçırmışız:D
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
murat abinin motoruda gerçekten güzel şahsen yapanlar güzel yapmış dış görünüşünü ama bizim recainin motoruna baksana kız motoru gibi pembe pembe üstelik aynalarda yok
pembe modifiye rengidirdir millet arabasına boyatıyor bu renge
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
Hacı bu işten anlamayan için anormal geliyor.ama bu işin içinde olanlar pembenin morun sedefli renklerin farkını bilir.
yeni esd ile city arası sfır hangisini tercih etmeliyim city 3500
yenisi 3800 parası önemil degil yenilerde kalbiratör sorunu duyumu aldım görmedim denemedim. ikinci motor olarak alacagım
HID 8000K Zenon far fiyatı nedir ne kadar qüzeLdir we Ybr'me takıcam uyar mı fikri olan arkdaslar acil yardım ederse sewinirim!
[B][COLOR="Red"] Y A M A H A isim : aLper (' ',) 33 (B)ize(H)eryer(P)aris 56 :cat:[/COLOR][/B]
acun0 bence city al rahatlık yönünden dedim esdlerin biraz koltuğu sert diyorlar ama tabiki tip bakımından da esd daha iyi :D
monza nın biraz parası pahalıdır ama işi ni bilir... 2 yıl içinde ampül patlamasında sorgusuz sualsiz değişim yapan bir marladır... üstelik yanlış bilmiyorsam çifti 290 gibi bir rakam... ben araba için olanını alıp 2 motora takıyorum.. yoksa piyasada 60 lirayada zenon var ama zenon mu değilmi belli değil...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
şimdi baktım adamım .. sedat 57 aklıma geldi pembe jant şeritlerini görünce.. tüm arkadaşlarıma gay motoru diye tanıtmıştım.. asker ocağında kulakları çınlasın.... bu arada pembede yakışıyor motora ama sinyalleri pembe nasıl yapacaksın.. cam boyası olarak pembe varmı ki..... bu arada lafım sözüm sedat için geçerliydi... onunki gay motoru....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
sinyalleri şurup kırmızısı yapacam ben folyo ile yaparız.arkadaşım reklamcı.
Şu an bu konu içerisinde 95 kullanıcı var. (0 üye ve 95 misafir)