uniqe arkadaşım motorun temiz ama uyumsuz renkleri uguluyorsun..allah aşkına mavi ile kırmızı uygun olurmu hiş..senin parlak yeşil yapman lazımdı.
allah aşkına o kafayı çıkar inan ybr de iğrenç gözüküyor.dedemin jawası gibi.biraz motorun estetik olsun
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
arkadaşlar ben de ybr 125 kullanıcısıyım ve çok güzel bir motosiklet. bırakın da 130-140 yapmasın. ybr her haliyle güzel. bana göre iyi bir motosiklet sürüş keyfi vermeli ve fazla sorun çıkarmamalı. bunların hepsi bu motosiklette var.
Okan gene fetetmişsin heryeri..
Bu arada motorun şeritleri fosforlu yeşil yaparsan çok harika olur sana bi kaç ay önce sölemiştim Birde kırmızı sinyal tamamdır..
Valla zevk meselesi beyler ben jantla kırmızının uyumunu beğeniyorum.Fosforlu iğrenç ve simitci işi geliyor bana.Kafa olayıda rüzgar yüzünden takdım.
HONDA
okan motoru yeni yıkamıssın belli milleti kandırma temiz bakıyon benimkisini görsen bir toz toprak içinde şuan :D
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
Boyna yıkıyoz ama çürükler çıkdı can sıkmaya başladı bakalım havalar ısınsın yok edecem onları Cila falanda var bende cila atmadanda parlıyor ama cila atınca renk koyulaşıp parlıyor ufak tefek cızıklerde gorunmuyor + boyayı koruyor.
HONDA
vay daha daha neler çıkıyor bak deşsek altını bende ne cila nede başka birşey yok sadece motora biniyom devam ediyorum birde fazla yıkamamaya bak arada su kaldığından küflendirebilir araları benimde eksozub başlarında başlamış az az küf belirtileri ne çıkarır bu küfleri eksozdan :D
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
Burda hala yağıyor.Buraya ne yağıyorsa düzceyede öyle yağıyordur
HONDA
konuya Tam Mensup Değilim yanlış olursa özür dilerim! Yarın Yada Cuma Günü Yeni 2011 Ybr geLior inş ben motoruma çok önem veren birisiyim her hafta sonu cumartesi yıkar temizler'im al takımı benzinle yıkarım ve sonra in ince ayrıntısına kadar bez ile silerim! peki bunu yeni alıcağım ybr'de yapsam! bi zararı olur mu acaba ! ve Modifiye Düşünüyorum al takım için değil let ışık yazı flan sizce nasıl bişe yapmalıyım Renk Siyah!
[B][COLOR="Red"] Y A M A H A isim : aLper (' ',) 33 (B)ize(H)eryer(P)aris 56 :cat:[/COLOR][/B]
Funny yarın uzun uzun yazarım yatıcam şimdilik dedeler yardımcı olsun sana özellikle okan dedemiz 10 numaradır
okan amca hemen koruma demiri öner:D
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
Şu an bu konu içerisinde 59 kullanıcı var. (0 üye ve 59 misafir)