ramço abi senin için daha var aslında video da arkadaş çok yüksek çözünürde çekmiş yarım saatde atılıyor
http://www.izlesene.com/video/manavgat-sideden/3145079
ramço abi senin için daha var aslında video da arkadaş çok yüksek çözünürde çekmiş yarım saatde atılıyor
http://www.izlesene.com/video/manavgat-sideden/3145079
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
evet sonuç abi :D ne ceza verecen
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
sanada günaydın cellat başı beni ne zaman idam edecen
karda ne işin var bu arada abi bu soğuklarda hasta olacan sonra sensiz ne yapacaz
sa gençler aksam kar yağıyordu yatarken deidm sabaha erir gider sabah uyandım heryer bembeyaz sizlerin oralarda durumlar nasıl
Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT
bizim buralarda yağmur var ama yarından sonra hava düzelecek inş. ondan sonra bol bol gezmeye devam
Sabah antalyaya kar yağdı 3-4 yıl aradan sonra
şuan burdada fena sulu kar yagıyor aksama kadar böle yagarsa sel olur kesin sabahdan beri devam ediyor.
bu arada arka blatayı değişcem daha önce değişmedim içinde çok katakülli bi sistem yokdur dmi elinde bi video felan olan varsa bi paylaşsın lütfen neyine dikkat edicez sökerken
Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
ben ve motorum
Uploaded with ImageShack.us
buda yeni motorum
cıbır ın egzostu beni mest etti...
Fat sana yeni kasa cbr yakışır..CıbırStayla
recai dün bir redlıne kesici yapmışım cadde boyu valla.ara sıra sitres atmaya iyi oluyor :D
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
Hacı bende eski cbr ı sevmem 6000 lirada verilmez ama yeni kasası çok hoşuma gitti şuan ybr yı almamış olsam onu alırdım..5.400 lira ötv indirimiyle turuncu çakıcan bi tane bide arrow egzoz ..
Bende çok sık yaparım..Ybr'nin en güzel şeyidir o hele filtren açıksa ? caddeler inler..
benim haylaz redline nedir bilmez...
Bu forumu seviyorum
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)