Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
08 Mart 2011, 20:14
Reklamlar
-
08 Mart 2011, 20:15
-
08 Mart 2011, 20:18
fat280 adlı üyeden alıntı
recai ön kaldırınca ne oluyor bende bunu anlamıyorum sakin sakin kullansanız ya kardeşim ön düzeninize ve direksiyon bilyalarına yazık
eskiden bende çok ön kaldırıyordum... 12 yaşında çalışmaya başladım taki yaş 21 olunda evlenince bıraktım... ön kaldırmanın bana sağladığı tek şey düşüp kalkmaktan oluşan zarardı... işi tam öğrendim herkes benden bahseder oldu ben akıllandım.... bence n iyi motorcu torununu motosikletine bindiren motorcudur..risk almayın arkadaşlar yıllanmış tecrübe konuşuyor.. haliç i boydan boya tekteker geçerdik.... hey gidi günler hey..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:16 ----------
uniqe adlı üyeden alıntı
Allah kimsenin balatalara zeval vermesin
Recai hangi vitesde istiyosan kaldıram
balata ucuz yaw..zaten zamanla değiştirmeyide öğnerirsiniz..... 35 liraya japon balata var çok güzel.... riallide...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
08 Mart 2011, 20:18
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
eskiden bende çok ön kaldırıyordum... 12 yaşında çalışmaya başladım taki yaş 21 olunda evlenince bıraktım... ön kaldırmanın bana sağladığı tek şey düşüp kalkmaktan oluşan zarardı... işi tam öğrendim herkes benden bahseder oldu ben akıllandım.... bence n iyi motorcu torununu motosikletine bindiren motorcudur..risk almayın arkadaşlar yıllanmış tecrübe konuşuyor.. haliç i boydan boya tekteker geçerdik.... hey gidi günler hey..
ramço abiyi dinleyin arkadaşlar bence aynen katılıyorum
-
08 Mart 2011, 20:19
Alayına isyan öLümüne teker ulan abi ben trafikte yapmayı düşünmüyorum yapmıyorumda.
-
Recaİ adlı üyeden alıntı
Ona yazık buna yazık hacı boşkoyy
Stern zaten fotodan belli tekerci olmadığın askıda değil motor
okan kralsın tamamda bana öğret diyom
Şimdi sen ve bikaç arkadaşın onlardada motor olacak sana artıstık yapsınlar sende bi gaza gel yap tekeri bi bakıyosun anaa tekerde gidiyosun
Şaka maka bana böyle oldu atv ler falan vardı bagırtıyolar hareketler falan alın lan sıze hareketın kralı dedım bı dayanmısın nasıl aldıysam tekere epey gıttım ole motor askıya aldı zaten kendıme ınanamadım
-
Recaİ adlı üyeden alıntı
hacı valla askı olayına gelmek için önce balataları bi eskitmem lazım
-
08 Mart 2011, 20:20
Recaİ adlı üyeden alıntı
bazı zevkleri yaşamak lazım ama full bilinçli olarak yapması sağlıklı...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
08 Mart 2011, 20:23
herşeyin bi tadını alacaksın yerine göre teker de deniyecen filtre açıp kesici de yapacan.
-
08 Mart 2011, 20:24
Recaİ adlı üyeden alıntı
Alayına isyan öLümüne teker ulan
abi ben trafikte yapmayı düşünmüyorum yapmıyorumda.
valla ben trafiktede yaptım parktada.....
-
08 Mart 2011, 20:25
Aman abii Apaçi derler !! kimse duymasınn bu aralar moda herşeye apaçi demek
Okan King Stayla..İdolümsün
-
08 Mart 2011, 20:26
enes_007 adlı üyeden alıntı
herşeyin bi tadını alacaksın yerine göre teker de deniyecen filtre açıp kesici de yapacan.
her şey yerinde ve zamanında güzel...
demir tavında dövülür....
azrail noktayı koyana kadar virgüle devam...
-
08 Mart 2011, 20:28
-
08 Mart 2011, 20:31
ne olsun aynı tas aynı hamam... akşama kadar pc koltuğundan tuvalet haricinde kalkmadım...
-
08 Mart 2011, 20:37
Onun için beni bekliyodun yani
atv acınnn bolu
-
08 Mart 2011, 20:44
uniqe adlı üyeden alıntı
Onun için beni bekliyodun yani
atv acınnn bolu
şuan izledim bolu felç... ama ben o kar altında 2 tur atmak isterdim...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:42 ----------
arkadaşlar ramço kaçar... kahveye gideyim arkadaşlar okeye dörtüncü aranıyor...
-
08 Mart 2011, 20:46
Bolu ya yağdımmı tam yağıyor namıssız Bugün çok soğukdu yani gerçekden mart kapıdan bakdırır kazma kürek yaktırır
-
08 Mart 2011, 20:56
arkadaşlar ask marka arka fren balatası alayım diyorum. özellikle uzun süredir forumda görünmeyen Serdarmert ve Newçeri abime, ayrıca müdavimlerden Ramço abiye sormak istiyorum.
bu demek değil ki diğer kişiler cevaplamasın, aksine herkes kullandığı arka balata markasını ve fiyatını, ayrıca orjinalinden ne kadar kötü ya da iyi yazarsa sevinirim.
sürekli okuyorum forumu ama söz gümüşse sükut altındır demiş atalarımız, forumu geyik yaparak doldurmaya gerek yok
ask fren balatası:
http://www.rialli.com/urunler/yamaha...atasi-ask-ybr/
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
08 Mart 2011, 21:00
ben motorumu aldığımda değişmesi gerekiyodu yani neredeyse bitmişti vida sonuna kadar sıkılmıştı neyse konuya geleyim ben ASK marka aldım kullanıyorum memnunum hiç bi sorun yaşamadım 1 senedir ama orjinalle kıyaslama yapamıyorum...
-
08 Mart 2011, 22:17
ozgurakman adlı üyeden alıntı
arkadaşlar ask marka arka fren balatası alayım diyorum. özellikle uzun süredir forumda görünmeyen Serdarmert ve Newçeri abime, ayrıca müdavimlerden Ramço abiye sormak istiyorum.
bu demek değil ki diğer kişiler cevaplamasın, aksine
herkes kullandığı arka balata markasını ve fiyatını, ayrıca orjinalinden ne kadar kötü ya da iyi yazarsa sevinirim.
sürekli okuyorum forumu ama söz gümüşse sükut altındır demiş atalarımız, forumu geyik yaparak doldurmaya gerek yok
ask fren balatası:
http://www.rialli.com/urunler/yamaha...atasi-ask-ybr/
benim motorumun balatası orjinal.. ama sedat ın motoruna taktım ve memnun kaldık bu balatadan.... şuan benim elimde bana lazım olur diye bir takım alıp koydum... sedat üzerinde 13000 km yol yapmıştı.. bende kullandığımda balata daha yeni takıldığından yumuşaktı....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 326 kullanıcı var. (0 üye ve 326 misafir)
Bu Konudaki Etiketler