arkadaşlar nasıl olmuş baktınızmı...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
vallahi aklıma senin dediğin geldi zaten ölelikle daldım içeri adam da aynısnı çıkardı bana çok ii oldu.
bu arada şu kaskların kemer kilidi yani o mandallı kilitlerden örnek olarak cantalardada kullanılan bu kilitleri nerden bulabilirim bi bileniniz varmı plastik zmbırtıdan bahsediyorum nerelerde satılır bu meret
Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT
arkadaşlar ampüllerin wat bölümüne dikkat edin... sonra tessisat baiınızı ağrıtmasın....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Şu parçaları aynı renge tutturabilir mi boyacı ?
http://www.rialli.com/urunler/yamaha...-sagsol-ms265/
HONDA
artık bizde sona yaklaştık iyice sabırsızlanmaya başladım.. bu yeni kasa esd kullanıcıları için soruyorum acaba motor nasıl sorun falan var mı ? yada daha önce ki kasalara nazaran bi eksiklik ... teşekkürler
geçen arkadaşla bir geziye gitmiştik ondada ybr vardı işte resim ama o resim çektiğinden sadece benim ve motorların resmi var :D
Uploaded with ImageShack.us
sinyaller parklaramı bağlı.....
yok abi dörtlüler açıkdı ikimizin de şansımıza ikimizin motorununda yanarken denk gelmiş:D
bu da başka bir geziden bir resim 2 cbf bir cbr birde salcano wolf125 :D
güzer bir kare.... cbr güzel durmuş.. resmi kim çekti..
bir kaç resimde ben atayım..kuryelik yıllarımdan 2006 cbf 250.. benden daha iddalısı yoktu koli taşımasında...
buda 2007 model cbf 250... bundada rekor üzerine rekor kırmıştım...
buda uçan ybr kimdir nedir bilmiyorum....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:50 ----------
ben çok fazla fotoğraf çekmem.. arkadaşlar çekerler bana atarlarsa bende olur yoksa olmaz...
abi deli yükletmissin motora abi fazla tonaj atınca ekstra para alıyon mu :D kamyoncular fazla para kazanmak için haddin den fazla yük atarlarya o yüzden sende kamyoncusun
son resimdeki ybr uçuyor demissin abide uçtuğunu görmedik
yanlış hatırlamıyorsam orda 13 yer vardı... şu zamanın hesabıyla bir yer 8 lira olsa çarp 13 le.. tek yere gelsen tek para 5 işe gitsen beş para 13 işe gitesn 13 para... bir defasında 73 ekran televizyon taşımıştım...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:14 ----------
2007 yılı ortalarında almıştım.. siyah pert olmuştu...
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)