arkadaşlar hava ayarı çok önemli diyorlar ama bende bir türlü ayarlamaya çalıştım şuan 2,25 turda hava filtresinde ama sünger belki ondan mı bilmiyorum şuan iyi 2,5 olunca fakir oluyor galiba motor hiç gitmiyor gibi oluyor
arkadaşlar hava ayarı çok önemli diyorlar ama bende bir türlü ayarlamaya çalıştım şuan 2,25 turda hava filtresinde ama sünger belki ondan mı bilmiyorum şuan iyi 2,5 olunca fakir oluyor galiba motor hiç gitmiyor gibi oluyor
Kısdıkca zengin olur acdıkca havada cok gıdecegı ıcın fakır olur + birde zenginin üstü var mükemmel karışım onu yakalamak zor.
HONDA
antalyada filtresi açılmayan ynr sünnet olmayan çocuğa benzer.burada 2004 ybr var 75 bin kmde tık yok.ybr sesiyle meşhurdur redlıne geldiimi kesicisi başkadır.millet kesici yapmak için alıyor burada ybr yi
benim motorun hava ayarı hiiç oynanmamış.herkes aman diyim ybr karbratörünü oynama diyorlar.ybr karbratörü zor ayar tutuyor gerçekten yapacam diye bozan çok kişi gördüm.ucuz değil 300 küsur tl
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
Enescim Bilen biliyor boşver..Antalyada 1000 ybr varsa 800'ü filtresiz ? Neyini anlatayım zaten ortada olan bir şey ben yardımcı olmaya çalışıyorum kimseye zorla bir şey yaptırmaya çalışmıyoruz
Ayrıca okancım bu hafta içi videoyu hazırlıyorum birde sana performans hava filtresi alıp yollıyıcagım sana özel hediye hem filtreli hem aynı ses daha sağlıklı senin için denersin en azından
Kartal07 avrupa arabaya performans hava filtresi takmak gibi bir şey bu dostum Olsada oluyor Olmasada Ses amaçlı
Yav bırak recai o kadar sene okumuş mühendisden iyimi bilecen
Hacı burda benım motor gider takmazsam ben egzoz değişcem kısa olcak egzoz.
HONDA
Biliyorum ki konuşuyorum uniqe bilmesem aptalmıyım anlatayım.. Ben sana bi tane denemelık yollıcam içime dert oldu kullanmazsın istersen Filtresiz çamur girer diyorsun onun yerine performans hava filtresi yollıyayım %100 için rahat eder.. yolla dıyorsan kargo bilgilerini ö.m atda pazartesi yollıyayım
Yok burdada var bende sana çekecem bi video bizim atv ye takdığımız hava filtresi var motorsiklet için biliyorumda bana olmaz o yeri geliyor taşlı yolda bi araba gidiyor önden değirmenden çıkmış gibi oluyorum
HONDA
Bunun ybr ye uyanı var burda..Elinle uraşsan içine taş çamur girmez la Ki biz Filtresiz saklıkente çıkıyoruz karlı bi dağ burada bişey olmuyor..Dilimde tüy bitti mk okan
geliyorum enes bugün motorun önünü full indirdim..Arkayıda kaldırdım 1-2 gün böyle binicem acayip güzel oldu la
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:13 ----------
Ben kaçıyorum hayırlı geceler beyler..Allaha emanetsiniz
Recai motoru tam simitci motoru yapcan ha
HONDA
abi senin motor gibi benim motorda gitsin abi gel sen şu motora bir el at
Şu an bu konu içerisinde 69 kullanıcı var. (0 üye ve 69 misafir)