Benimde çok hoşuma gitti zaten egzoz kısa olacak Özel yapımda yapdırabilirim netten birisi var özel yapım 200 250 falan yapıyolar kısa.
Benimde çok hoşuma gitti zaten egzoz kısa olacak Özel yapımda yapdırabilirim netten birisi var özel yapım 200 250 falan yapıyolar kısa.
okan baksana bi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...t-egzost/detay
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
Ben bu egzozu hiç beyenmiyorum çok kaba geliyor + bu egzoz 250 tl iken kampanyada olduğu halde nasıl 275 olmuş bu kampanya değişikmiş
Uploaded with ImageShack.us
arkadaşlar benim takacağımda en öndeki cbfnin eksozu nasıl
Parayı hazırlayam taktıracam bakalım bıdahaki ayın 1 ınde satılmazsa alırım burayıda fotoyo bogarım.
Yav bırak recai sen at o motoru filtresiz kullandın öldü o motor
Hacı ybr cenneti antalyadır..Burada ybr ler filtresiz nam kazandı yoksa kimse bu motoru almazdı zaten.Sor bakalım enese filtreli ybr varmıymış ? Kendisi motoru nerden almış ?? 50 bin km Filtresiz kullandı arkadaşım motorunu en az haftada bir kere kullanıyorum yıllardır..Bir tek sorunu bile yok Benim 4000kmdeki motorum mu ölecek ? Ayrıca 10 liraya açık hava filtresi var onu takabilirsin madem silindir iner motor ölür falan dıyosun al sana çözüm Ve gene aynı sesi alıcaksın 5kmden duyulucak sesin Ben olmasam haberin bile olmaz okancım bunlardan değerimi bil ( burda birine ybr'me egzoz takıcam desem söverler )
arkadaşlar ben size hafta sonu eğzost resmi çekip ataraım... smoked...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Ya recai bırak bu işleri ya Burda biz atv ye takdık açık hava filtresi kükrüyor ama motora çok hava gittiği için fakir karışım olur.
HONDA
Yanlışın var..Nasıl Honda vtec'e performans hava filtresi takıp iyi ses alıyorsan aynı şeyi doğan slx e takıp aynı sonucu almayı bekleme Ybr gibi ses vermiyor her filtresiz motor.Ybrde çok tatlı ve oturaklı bi ses veriyor..Yarın inşallah bi video çekecem düzgün bi kamera bulayım telefon net alamıyor sesi..Senin ismini özellikle polis sirenimle anons yapıcam dur sen hele Ybr sesiyle meşhurdur unutma
Ben burda filtresiz binsem 2 günde motor pert olur Sen orda cogunlukla asfaltta kullanırsın ben burda cogunlukla taslı ve tozlu yollarda kullanıyorum.
Bi sorum var ben bi ara hava ayarımla oynamısdım sonra internetten orjinal ayarını öğrenip tekrar orjinaline döndüm ama aklıma takılan bir soru var motoru ılk aldıgımda ve hava ayarını elleyene kadar motor jıkle acdıgımda 3000 devıre cıkardı sımdı 4000 e cıkıyor orjinal ayarı olmamıs mıdır ?
HONDA
Şu an bu konu içerisinde 206 kullanıcı var. (0 üye ve 206 misafir)