Ya gerçekden sıkıldım artık gözüm gibi bakıyorum ama yetmemeye başladı abi sen hyoyu kaça satmışdın.?Ama burda arkadaş olsa gezecek gercekten sıkılmam ama tek olunca sureklı hızlı gıtmek ıstıyorum
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Bakalım yaz olsunda bir aksilik çıkmazsa olabilir Ama gerçekden yetmemeye başladı.
bak ben ellii küsür motor değiştirdim.... zzr 1400 den hayabusaya 1000rr dan tenereye mz den jawa ya mobletten misnk e kadar çok çeşit.... bak motor az yakacak masrafı olmayacak satmak istediğinde satılacak.... bak 250 al oda yetmez.. 500 al oda yetmez... 1000 al oda yetmez..... ama masraf a gelince.... 125 ss yi hiç biri tutmaz... bir arka lastik 600 lira bir fren balatası 300 lirA olan motoara binemezsin.. ben sırf bu yüzden ybr kullanıyorum....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:01 ----------
en son ankaraya gittik 3 ybr ... 570 km yol yaptım bir depo ile... benim için en önemlisi bu... benzin kaç para unutma...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Bana 250 lik yeter ya Masraflı olduklarını biliyorum işte ne bileyim.
buda bnm ybr'm 2009 7500 de
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
Recai Nasıl Gidio Motorla Hayat Direksiyon Sınavından Sonra Cıkarttırıyorum %90 Motor Almaya Geliyorum Antalyaya.
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
kuma tırmananların resmi olsaydı daha fotojenik olurdu....
Hayırlı olsun enes recai nin motorun ikizi olmuş
Birde üst kapak taşlamada ne farkeder ?
siyah başka bir yakışıyor ybr ye....
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
bu arada orjinal buji ayarlıyorum kullanıyorum...11000 km şuan halen sorun yok.. 33 000 giden olmuştu buji.... sedat 57 ile merak etmiştik şimdi yolda bırakana kadar devam...
Abi fantaziye ne gerek var zaten 7 liramı ne bir buji Yazın gelin metehan abiyle facede gordum bolu abant falan diyordu
Uploaded with ImageShack.us
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:38 ----------
erken emeklilik ayrıldım..... daha doğrusu çıkarttılar... maaş zam istedik 3 şöför.. onlarda işe son verdiler kitabına uydurup....
Özel sektör işte insan değil bunlar.Eee abi ne yapmayı planlıyosun.
şuan para yiyorum.... yedi yaşımdan bu yana okul ve iş ikisini birlikte götürdüm... evlendim bir çocuğum var ve bu güne kadar nerdeyse hiç izin kullanmadım... evlendiğimin 2, günü sefere çıktım... şimdi bir kaç ay kafama göre takılacağım... haftada bir kaç gün ticari taksi ve minibüs e çıkıyorum cep haçlığım çıkıyor... ama şuan için uzun yol bir süre düşünmüyorum...
Şu an bu konu içerisinde 39 kullanıcı var. (0 üye ve 39 misafir)