'He who laughs last, was too slow to get the joke'::146::::145::::piloot::
Karamurat oldum yorumuna hahahaenes hosgeldinsayın panda abicim
slm arkadaşlar muhabbet güzel benim motorun markasıda meşhur oldu ha jianshe
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
incelerim kardeşim incelemez olurmuyum hiç,mesela şimdiki motorumun karbüratöründe "made in japan" yazıyor,o zaman 2011 ybrlerde mi japon malı oluyor? bir parçanın üzerinde made in japan yazması o aracın komple japonyada üretildiği anlamına gelmez.hakan-32 adlı üyeden alıntı
senin kullandığın motorun maşasında,arka amortisöründe japan yazması o parçaların japonyada üretilmiş olduğunu gösteriyor,ama bütünü çin montajı.mesela benim 24000 km kullanıp 2 sene önce sattığım 2005 model fazer 600 ümünde gaz ve debriyaj tellerinde "made in china" yazıyordu,o zaman fz6 çinde mi üretiliyor demek oluyor?
slm arkadaşlar nasılsınız.... hiç güzel olmayan bir fuar sonrası ne var ne yok....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
bilinsiz stant görevlileri.... aksesuar satımında olan ilgisizlikl.... dengesiz doğru dürüst ön kaldıramayan bir motoshow.... yetermii..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Bi proje var aklımda abiler 150 cc yapmayı dusunuyorum ustayla goruseyım bakalım ne olcak
Abi kaliteli mi silindir? Benim amcaoglu atv ye normal cınlı uag motorundan takdı motor gucsuz kaldı sonra 80 tl ye 150 cc yaptılar cekı falan manyak arttı tek kısı cıkamadıgı yeri 2 kisi cıkıyor Abi senin arkadasdadamı ybr var ?
Abi 125 cc ye 150 takılınca nasıl oldugunu gordum ama o 50 tl lık sılındırden hayır cıkmaz kalıtesı orjınal gıbı olmalı.
performansı görünce gaza geldim diyorsun yani :D aslında bende düşünüyorum performans açısından ama benim tereddütlerim var bunlara cevap bulursam öğle yaptıracam öncelikle 150 lik silindir taktırırsak 125 lik üst kapak bunu kaldırır mı yani siboblar birde krank ve piston koluna zararı ne kadar olur yani şöyle demek istiyorum orjinal silindiri varken 100 bin km giderse bir krank 150 olunca 75-80 bin gider mi mesela yani
yeter aksesuar ve stant görevlerinin bilgisizliği ve ilgisizliği konusununda yorum yapamıyorum çünkü malesef bu sene de geçen sene gibi gidemedim,ama bu yıl yeni piyasaya çıkacak bir çok modeli bir arada görebilme imkanı olduğu için bence özellikle yeni kullanıcılar ya da motorunu yenileyecekler için güzel bir fuara benziyordu,fotolardan tabiki
Hıc bısey degısmıyor sadece piston ve pistonun gıdıp geldigi yer 125 cc ve 150 cc krank aynı dıye duydum.Zaten bir performans artısı da ust kapakdan oluyor ust kapak taslanmıs gıbı oluyor
onu enesde demişti 125 liği takınca sıkıştırma oranı artar diye :D bizim burada bir arkadaş var motor rektefesi bir iki sefer yapmış asyalara 125 lik onunla bir konuşayım seviyor motor tamirini yardım ederse silindiri değiştirir devam ederiz bakalım nasıl olacak sende yaptırırsan yorumlarını bekliyorum
arkdaşlar motor ybr... 2005 model... motor hava filitresi kullanıldığı için silindir değiştirdik... taivan malı ve çok memnunuz..........
Şu an bu konu içerisinde 217 kullanıcı var. (0 üye ve 217 misafir)