ybr başka boyut almış :d:d
ybr başka boyut almış :d:d
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Çok güzel olmuş ama.Abi ls2 den memnun musun ?
ben benim ls2 den memnunum ama eşimdede var ondan memnun değiliz... bendeki rüzgar falan almıyor ama eşimdeki alıyor... sanki farklı kalıp.. sedat 57 de vardı oda çok fazla rüzgar alıyordu ama mahony niçkli arkadaş var onunkide rüzgar almıyor.. ben memnunum ama:... bendeki sağlam çıktı...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Abi internetten vertigo alıcam ama o nasıldır ?
Arkadaşlar bu motoru alayım mı?Güzel benziyor.Pek anlamam ilk motorum olacak inşallah,Bursa'daki arkadaşlar bana yardım edebilir mi?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...42417551/detay
Ramço abi işte 175 liraya lazer vertigolar var full face birde aklımda uvex boss 525 var ondanmı alsam ?
http://www.motomaxonlineshop.com/mai...295-0-124.html
kilometresi oırjinalse yaşına göre alına bilir.. ama yakından detaylı dinlemek lazım almak için.... dinleyeceksin.. gezeceksin alacaksın...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:58 ----------
uvex kesinlikle alma ben tavsiye etmiyorum.. bak lazer parasını fazlasıyla hak ediyoır....
Model yılı 2011
Tamamen orjinal
3.700 Km'de
Siyah O Tam bir Karizma..
Max Hız 125 Km
Karşınızda Makinamm
Gece çekimlerinde biLe süper benim aşkım
Korna(siren) kırıldı bantladım yarın gidip monte ettiricem sırıtıyor
topuzlarda ne yakıştı ama tekerede rahat geliyor
Daha yapılıcak çok şey var Coming Soon
çamurluktaki etiketleri sevmiyorum...
uvex mrüzgar alıyor buğu yapıyor ve iç mazemesi çok dandik.. .. ben tavisye etmiyorum...
ha birde yanlış hatırlamıyorsam irfanda kullanıyordu ve memnun değildi... şuan msn de yok gelince tekrar sorar yazarım..
alla alla
neydi senin msn
Şu an bu konu içerisinde 85 kullanıcı var. (0 üye ve 85 misafir)