Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
06 Şubat 2011, 04:37
İyi geceler.Fotolardada sanırım yan yana yazmıssın kodları alt alta yaz sorun kalmaz
Reklamlar
-
06 Şubat 2011, 23:25
motorumun arka fren balatasını değiştirdim fren sıkınca ötmesi kesilmedi
-
07 Şubat 2011, 03:24
arkadaslar nerelerdesınız? kimse gelmez oldu
-
07 Şubat 2011, 09:56
MrT ilhan adlı üyeden alıntı
arkadaslar nerelerdesınız? kimse gelmez oldu
ben yokum ondandır dermişim
-
07 Şubat 2011, 11:32
speedygogo adlı üyeden alıntı
farla ilgili bir sorum var. geçenlerde kazadan ötürü ybr'min farı değişti. dün motoru teslim aldığımda eve gelince farkettim, orjinal değil de stanley marka takılmış. daha önce bu fardan kullanan oldu mu? orjinaline göre çok kötü müdür?
öncelikle geçmiş olsun. şuan kullandığınız far ybr,nin orjinal farıdır hiç şüpheniz olmasın gayet kalitelidir yalnız orjinal ampul kullanmanız lazım h4 35/35 yoksa iyibir aydınlatma alamazsınız ayrıca iyibir far ayarı gerekir
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:27 ----------
söztürk adlı üyeden alıntı
motorumun arka fren balatasını değiştirdim fren sıkınca ötmesi kesilmedi
birçok ybr,de kronikleşti bu sorun motoru orta sephaya alın daha sonra teker saplamasının somununu gevşetin gerekli zincir ayarı tekerin düz konumunu gözden geçirin ve saplama vidasını sıkarken motorun selesinden aşşağı doğru bastırın amastörler yarıya kadar insin ve saplama somununu öyle sıkın eminim düzelecektir.
-
07 Şubat 2011, 12:24
mcfirat adlı üyeden alıntı
öncelikle geçmiş olsun. şuan kullandığınız far
ybr,nin orjinal farıdır hiç şüpheniz olmasın gayet kalitelidir yalnız orjinal ampul kullanmanız lazım h4 35/35 yoksa iyibir aydınlatma alamazsınız ayrıca iyibir far ayarı gerekir
teşekkür ederim. değişen de stanley'miş, farkettim sonradan. ama yenisinin öncekinden farklı olduğu bariz. seviyesi normale çekilemiyor ve tepeleri gösteriyor. ayrıca öncekinde üstte ve altta 2 ayar düğmesi var, bunda tek. sonuçta öncekine döndüm.
-
07 Şubat 2011, 17:41
Evet arkadaşlar motoru bağlattım bugun..Millet polisi taşlıyor ceremesini biz çekiyoruz ama bundan sonra gördğüm polisi taşlıcam.
-
07 Şubat 2011, 17:45
Recaİ adlı üyeden alıntı
Evet arkadaşlar motoru bağlattım bugun..Millet polisi taşlıyor ceremesini biz çekiyoruz ama bundan sonra gördğüm polisi taşlıcam.
geçmiş olsun kardeşim.çok üzüldüm.nasıl oldu anlatırmısın?
-
07 Şubat 2011, 17:46
Recaİ adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun nasıl oldu recai kardeş evrak mı eksikti
-
07 Şubat 2011, 17:48
eyvallah beyler..Cumartesi günü gençler toplanır her hafta antalyada belirli yerlere giderler 100-300 kişi arası genelde ben gitmiyorum..Neyse polis basmış bunlarda polisi taşlamış amiri bugunde antalya genelinde çevirme vardı ben usul usul gidiyorum önümde biri vardı ona dur dedi durmadı bana bişi demedi bende düz devam ettim ileride park ettim motoru peşimizden gelmiş çekici cağırdı cezayı yedim motoruda bağlattım acayip sinirliyim
-
07 Şubat 2011, 17:49
Recaİ adlı üyeden alıntı
eyvallah beyler..Cumartesi günü gençler toplanır her hafta antalyada belirli yerlere giderler 100-300 kişi arası genelde ben gitmiyorum..Neyse polis basmış bunlarda polisi taşlamış amiri bugunde antalyada genelinde çevirme vardı ben usul usul gidiyorum önümde biri vardı ona dur dedi durmadı bana bişi demedi bende düz devam ettim ileride park ettim motoru peşimizden gelmiş çekici cağırdı cezayı yedim motoruda bağlattım acayip sinirliyim
duran motoru nasıl götürürler ya olur mu öğle şey bazen polisler gerçekten sinir ederler
-
07 Şubat 2011, 17:52
fat280 adlı üyeden alıntı
duran motoru nasıl götürürler ya olur mu öğle şey bazen polisler gerçekten sinir ederler
Park halindeydi gel lan buraya dedi buyur dedim getir motoru dedi yola ittire ittire yanına götürdüm çekiciyi cağırdı bağladı..Cezayıda yedim bi güzel ne diyimm
-
07 Şubat 2011, 17:57
recai senin ybr 2010 model siyah city mi?cumartesi mi oldu?dedemanın ordan geçmiş olabilir mi senin motor?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:55 ----------
bu arada hala niye ceza yediğini niye motoru bağlattığını anlamadım bir suçun olmadan.
-
07 Şubat 2011, 18:09
karaislam adlı üyeden alıntı
recai senin ybr 2010 model siyah city mi?cumartesi mi oldu?dedemanın ordan geçmiş olabilir mi senin motor?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:55 ----------
bu arada hala niye ceza yediğini niye motoru bağlattığını anlamadım bir suçun olmadan.
hayır ben cezayı bugün yedim motorda bağlandı..Cumartesi gecesı Polis amirini taşlamış motorcular benim alakam yok oyüzden dünde bugunde her yerde çevirme vardı anlıycağın sinirlerini biz çektik
-
07 Şubat 2011, 18:23
Recaİ adlı üyeden alıntı
hayır ben cezayı bugün yedim motorda bağlandı..Cumartesi gecesı Polis amirini taşlamış motorcular benim alakam yok oyüzden dünde bugunde her yerde çevirme vardı anlıycağın sinirlerini biz çektik
karaislam abi onu demek istemiyor recai kardeş sana ceza yazması ve motorunu bağlaması için sende bir evrak eksik olması gerek herşeyi tam olan birinede ceza yazacak üstünede bağlayacak değiller ya motoru yani senin bir evrağın flan mı eksikti
-
07 Şubat 2011, 18:28
bugün bende çıktım servise gittim.yağımı değiştirdim.10w40 ipone scoot yağ koydum.ngk6 bujimin yerine ngk7 taktırdım.soldaki depo kası gevşekti.meğer içerdeki lastiği yokmuş onu düzelttirdim.yeni buji ve yağdan sonra viteslerim yumuşacık oldu.yeni ngk7 buji ile de çalıştırma ve hızlanmam sanki daha iyi oldu.
-
07 Şubat 2011, 18:32
karaislam adlı üyeden alıntı
bugün bende çıktım servise gittim.yağımı değiştirdim.10w40 ipone scoot yağ koydum.ngk6 bujimin yerine ngk7 taktırdım.soldaki depo kası gevşekti.meğer içerdeki lastiği yokmuş onu düzelttirdim.yeni buji ve yağdan sonra viteslerim yumuşacık oldu.yeni ngk7 buji ile de çalıştırma ve hızlanmam sanki daha iyi oldu.
iyi yapmıssın abi rolantiyi ne yaptın onuda yaptırdın mı hani bir azalıp bir yükseliyordu ya :D
-
07 Şubat 2011, 18:33
Recai geçmiş olsun ehliyet falanmı yokdu sende ?
Bu arada demin manyak kamyoncunun tekiyle kapıştım bmc professional ama sadece kelle hayvan herif geçiyo bende arkasına geçdim motor çoştu rüzgar gelmeyince gene geçdim hahaha
Bu arada bnm motor 100 den sonra zor cıkıyor ya neden olurkı boyle ?
-
07 Şubat 2011, 18:37
uniqe adlı üyeden alıntı
Recai geçmiş olsun ehliyet falanmı yokdu sende ?
Bu arada demin manyak kamyoncunun tekiyle kapıştım bmc professional ama sadece kelle hayvan herif geçiyo bende arkasına geçdim motor çoştu rüzgar gelmeyince gene geçdim hahaha
Bu arada bnm motor 100 den sonra zor cıkıyor ya neden olurkı boyle ?
unige kardeş sende 100 e çok rahat çıkıp ondan sonra yavaş yanaş çıkması normal benim motor bile 90-95 e kadar rahat çıkıyor ondan sonra yavaş çıkıyor ve düzde rüzgar olursa 105 de kalıyor ama senin kamyoncuda yaptığın gibi kamyon otobüs arkalarına geçtiğinde rüzgar kesildiği için bir anda hızı artıyor yani demek istediğim 100 den sonra yavaş artması normal
-
07 Şubat 2011, 18:43
ybr 100 den sonra hızlanmıyor..okuyup üfleyerek 115 ve 120 li suratlere ulaşıyorsunuz...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)
Bu Konudaki Etiketler