Karadenizi görmeniz lazım
Şu yaz nezaman gelecek..
Gelecek gelecek bu ay cemre düşüyor.Son cemrede martda.
farla ilgili bir sorum var. geçenlerde kazadan ötürü ybr'min farı değişti. dün motoru teslim aldığımda eve gelince farkettim, orjinal değil de stanley marka takılmış. daha önce bu fardan kullanan oldu mu? orjinaline göre çok kötü müdür?
unige kardeş etkin ticarete bugün gittim eksozu gördüm eksozun görünüşünde birşey yok temiz görünüyor
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
Tamam abi teşekkürler.
Ybr ciler bugun bıraz karda surdum işte video:http://www.izlesene.com/video/ybr-125-kar/3045023
Sonda bi tehlike atlattım ama olsun
Kameradan sanırım.Gerçek sesi böyle.
http://www.izlesene.com/video/ybr-12...z-sesi/2627715
tamam şimdi belli ancak bu seferde sanki biraz egzoz açık gibi geldi :D desene kardeş sende benim motora taktın diye
Yok yok orjinal egzozda altta küçük delik var onu çok az genıslettım ses biraz kalınlaştı
Birde uqur gidon varmış ellerinde 75 tl imiş.
resimleri iyi çekmissin kardeş bu arada motorada iyi bakıyon iyi parlıyor Allah nazardan saklasın
bu arada bugün motorun cantına kırmızı elektrik bandı çektim bakalım görüntüsü şimdilik iyi ancak ne kadar dayanacak görüp bakacaz :D
hayırlı aksamlar arkadaslar nasılsınız
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:56 ----------
kımse yok mu arkadaslar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:18 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:46 ----------
arkadaslar resım paylasma ısını çözdum...işte benım ybr
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:48 ----------
arkadaslar fıx ıt pro dıye oto cızık kalemı var..cızıklerı gıderıyo ıllakı görmussunuzdur reklamını..o acaba gercekten işe yarıyormu? bizim motorlarda depoda olan çiziklerı gıderırmı?
İyiyim allaha şükür sen nasılsın Bilmemki daha etrafımda kullanan olmadı o kalemi bu arada motor yakıyor Ama alt alta yazarsan resim kodlarını daha güzel olur
Bu arada uqur kırmızı gidonun fiyatı 75 tl imiş.
bende iyiyim sağol..o kalem aklıma geldi bugün..motor yeni olduğu için doğal olarak sakınıyosun aman çizilmesin bişey olmasın diye..öyle aklıma geldi acaba işe yarar mı diye...resimler birbirine girmiş dimi onuda çözücem inş motorum içinde teşekkür ederim arkadasım sağol
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:47 ----------
hadi hayırlı geceler saat 3 olmuş
Şu an bu konu içerisinde 133 kullanıcı var. (0 üye ve 133 misafir)