Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
03 Şubat 2011, 16:04
uniqe adlı üyeden alıntı
Bi çin işi var dedi birde bu var dedi bende iyisi olsun dedim çıkardı poşetinde jianshe bızım motorun kadroda yazan uretıcı cıkdı orjinalle aynı birde on teker gevşemiş
İşcilik almadı işte zaten herzaman gidip geldiğim beraber sökdük
ben gaz fren ve debraj telini yan sanayi aldım..yedek dursun dedim ama kopmadı daha ...3 sene olacak yedinci ayda... yağmur demedi çamur demedi.... bi sır vereyim 2004 ybr ile 190 000 km orjinal debraj ve km teli ile kullandım..sonra sattım... bilmiyorum daha ne kadar gitti.... 110 000 km yapan ön tekerimi hatırlıyorum..diş falan kalmamıştı....
fat öyleyse senin motor gerçekten çakma ybr ... ybr den ucuz olsun diyorlarsa senin motor...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Reklamlar
-
03 Şubat 2011, 16:05
kardeş benim motorun her yerinde jianshe yazıyor km saatinde bile
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
-
03 Şubat 2011, 16:06
Abi ben çok arazide kullandığım için ön amortisör inip çıkarken aşınmıştır büyük ihtimal.Olsun ya yolda koymuyor ya
-
03 Şubat 2011, 16:08
fat öyleyse senin motor gerçekten çakma ybr ... ybr den ucuz olsun diyorlarsa senin motor...
aynen öğle abi çakma ybr parası olan ybr alsın olmayan da sıfır alacaksa illaki benim motordan alsın derim
-
03 Şubat 2011, 16:17
fat280 adlı üyeden alıntı
aynen öğle abi çakma ybr parası olan ybr alsın olmayan da sıfır alacaksa illaki benim motordan alsın derim
yedek parça olarakta kullanıla bilir.... yamahadan ucuz ve aynı parça.. ben alırım valla...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:15 ----------
uniqe adlı üyeden alıntı
Abi ben çok arazide kullandığım için ön amortisör inip çıkarken aşınmıştır büyük ihtimal.Olsun ya yolda koymuyor ya
sen diyorsunki ben motorculuğu aştım.... kendimi dağa bayıra vuruyorum..helal size.. ybr her yerde.. piste caddede toprakta kayada .. ybr her yerde...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
03 Şubat 2011, 16:20
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
yedek parça olarakta kullanıla bilir.... yamahadan ucuz ve aynı parça.. ben alırım valla...
:D hayırlısı abi zaten ilk aldığım sıralar sokakta gören bu ybr nin yeni modeli mi diye sorup duruyorlardı ben şahsen memnunum abi birde Alanyada da zaten kimsede yok satacak olsam Alanyada tek desem yalan değil yani :D
-
03 Şubat 2011, 16:34
:D hayırlısı abi zaten ilk aldığım sıralar sokakta gören bu ybr nin yeni modeli mi diye sorup duruyorlardı ben şahsen memnunum abi birde Alanyada da zaten kimsede yok satacak olsam Alanyada tek desem yalan değil yani :D
alanyada servisi varmı
bir kaç parça fiyatı al koysana buraya
silindir piston krank gibi
-
03 Şubat 2011, 16:43
alanyada servisi varmı
bir kaç parça fiyatı al koysana buraya
silindir piston krank gibi
bu soruyu görünce gülesim geldi abi sana hakaret etmek için değil motorun dişlisinden az ses geliyor gibiydi servisine gideyim de bir baktırayım demiştim adam demesin mi bunu yamaha servisine götür diye adam yamaha bu diyor onun için dedim sizin gibi servisin daha servisini yaptığı motorun motorunu bilmiyor onun içinde bir daha servise gitmedim abi kendi işimi kendim görüyom artık
-
03 Şubat 2011, 16:48
-
03 Şubat 2011, 17:03
uniqe adlı üyeden alıntı
ağa işten çıktım bana kalırsa ben yazı bile beklemem.. bir gece misafir olacak bir öğretmen evide buldukmu olay bitmiştir... biraz dağa bayıra yaylaya biz buralım kendimizi..... bu arada tünele hasta oldum...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:01 ----------
bu soruyu görünce gülesim geldi abi sana hakaret etmek için değil motorun dişlisinden az ses geliyor gibiydi servisine gideyim de bir baktırayım demiştim adam demesin mi bunu yamaha servisine götür diye adam yamaha bu diyor onun için dedim sizin gibi servisin daha servisini yaptığı motorun motorunu bilmiyor onun içinde bir daha servise gitmedim abi kendi işimi kendim görüyom artık
dur ben salcanoya mail atayım silindir piston fiyatı sorayım.. servis değil bana parça fiyatı lazım.....
-
03 Şubat 2011, 17:07
dur ben salcanoya mail atayım silindir piston fiyatı sorayım.. servis değil bana parça fiyatı lazım.....
abi fiyatını öğrenir ve burada paylaşırsan bende sevinirim :D
-
03 Şubat 2011, 17:07
-
03 Şubat 2011, 17:12
uniqe adlı üyeden alıntı
Ramço abi benim motorun neler çekdiğini dili olsada konussa
O resimlerdeki ilk yer yumrukaya şimdi canım sıkıldı merkezden oraya gittim akla bak
Dipgaz gittim geldim top speed 110
Ya ramço abi rodajda bi yakıt koyuyolarmıs o nedir sen biliyomusun değişik bir karışım ?
unige kardeş bende senin gibiyim kafam esdimi çıkıp gidip geliyorum motoru hiç zorlamadığım gün yok benimde :D
-
03 Şubat 2011, 17:33
uniqe adlı üyeden alıntı
Ramço abi benim motorun neler çekdiğini dili olsada konussa
O resimlerdeki ilk yer yumrukaya şimdi canım sıkıldı merkezden oraya gittim akla bak
Dipgaz gittim geldim top speed 110
Ya ramço abi rodajda bi yakıt koyuyolarmıs o nedir sen biliyomusun değişik bir karışım ?
rodaj da yakıtı ilk kez duydum... üstelik ben rodaja inanan bir kulklanıcı değilim... neden dersem bu güne kadar belki 30 tane sıfır motorum oldu hiç birinide rodajlı kullanamadım..... ama hiç biri sorun çıkarmadı.... önemli olan sıfır yada ikinci el motoru şişirmemek...sıkıştırmamak... dip not önceki motorlarımı geçtim bu anki ybr mi aldığım gün yozgat a 2 kişi gitmiştim.. arkadaşlarım biliyor..mahonyy ve sedat 57 ... diyerlerinden eksi yönü yok artı yönü çok....
-
03 Şubat 2011, 17:34
o tünnelden ben geçsem kesin düşerim.çok kayganndır orası.bugün hasta hasta dayanamadım 40 km yok yaptım yinerölanti benim düşük evvel de var arkada eşim varken birkaç kere kırmızı ışıkta stop ettim.rölanti 1 de duruyor.hafifbirde az gibi bile.normalde 1.5 e yakın olması lazım.
-
03 Şubat 2011, 17:36
Bi ara konu acılmısdı 3 ncu vıtesde 115 goruyormus depodan yakıt verıyolar bı karısım onla rodaj yapılmıs oyle diyorlar ama.Birde hava filtresindeki sungerı cıkarıncamı daha ıyı gıder motor cıkarmadan mı
karaislam adlı üyeden alıntı
o tünnelden ben geçsem kesin düşerim.çok kayganndır orası.bugün hasta hasta dayanamadım 40 km yok yaptım yine
rölanti benim düşük evvel de var arkada eşim varken birkaç kere kırmızı ışıkta stop ettim.rölanti 1 de duruyor.hafifbirde az gibi bile.normalde 1.5 e yakın olması lazım.
Zaten ordan yanlayarak geçtim Rolantiyi 1300 yapsan ıyı olur.
-
03 Şubat 2011, 17:39
uniqe adlı üyeden alıntı
Bi ara konu acılmısdı 3 ncu vıtesde 115 goruyormus depodan yakıt verıyolar bı karısım onla rodaj yapılmıs oyle diyorlar ama.Birde hava filtresindeki sungerı cıkarıncamı daha ıyı gıder motor cıkarmadan mı
sügersiz daha iyi ama motor toza toparağa mağruz kalacağından piston aşınması ve ısınması daha fazla olacaktır.. forumdan lokman hekim havafilitresiz kullanımdan doılayı motorunun pistonunu değiştirmek zorunda kaldı...
-
03 Şubat 2011, 17:40
sügersiz daha iyi ama motor toza toparağa mağruz kalacağından piston aşınması ve ısınması daha fazla olacaktır.. forumdan lokman hekim havafilitresiz kullanımdan doılayı motorunun pistonunu değiştirmek zorunda kaldı...
Hava fıltresız deyil sadece dısındakı sungerı cıkarcam sarı olan filtre değil ?
-
03 Şubat 2011, 17:49
uniqe adlı üyeden alıntı
Hava fıltresız deyil sadece dısındakı sungerı cıkarcam sarı olan filtre değil ?
unige kardeş ben çıkardım daha rahat hava alsın diye şimdilik bir problem yok
-
03 Şubat 2011, 17:54
süngersiz daha rahat hava alacağı kesin ama toz topğrak ne kadar geçirmezlik yapar bu da tartışılır...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 71 kullanıcı var. (0 üye ve 71 misafir)
Bu Konudaki Etiketler