Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
02 Şubat 2011, 10:59
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
selam arkadaşlar nasılsınız....
iyiyiz Allah a şükür abi sen nasılsın
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
Reklamlar
-
02 Şubat 2011, 11:37
fat280 adlı üyeden alıntı
iyiyiz Allah a şükür abi sen nasılsın
iyi allaha şükür... pazartesi gününden beri işsiz boş boş gezen biriyim..... yata yata kavun karpuz büyütcem..zaten göbek mevcut..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
02 Şubat 2011, 12:44
biz napalım ramazancım.üniversite mezunu 2 yabancı dil bilen bir adamım bende işsisizim.mart başı en geç başlayacağım yeni işime.
ayrıca bende grip oldum arkadaşlar.motora fazla bindim galiba dün akşamdan beri ateşler içinde yatıyorum.
-
02 Şubat 2011, 13:04
karaislam adlı üyeden alıntı
biz napalım ramazancım.üniversite mezunu 2 yabancı dil bilen bir adamım bende işsisizim.mart başı en geç başlayacağım yeni işime.
ayrıca bende grip oldum arkadaşlar.motora fazla bindim galiba dün akşamdan beri ateşler içinde yatıyorum.
2 yıllık muhasebe mezunuyum... işletme 3, sınıftan terk..... 6 yıl kuryelik 5 yıldan beride kamyon tır şöförlüğü yaptım... aynı kadere sahipiz...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
02 Şubat 2011, 13:13
2 yıllık muhasebe mezunuyum... işletme 3, sınıftan terk..... 6 yıl kuryelik 5 yıldan beride kamyon tır şöförlüğü yaptım... aynı kadere sahipiz...
sıkma canını istanbul gibi yerdesin orda çok iş bulunur.aslında şu an işim varda çalıştığım otel tadilatta.mart başı açılcak sözde bakalım.
motor konusuna gelince.özellikle eşim artçım iken 3.viteste ilerliyorum mesela önüme araba çıkıyor.frenliyorum.vitesi 2 ye düşürüyorum.tabi bu arada oldukça hız kaybettim.tekrar gazlayınca bazen stop ediyor.motorun gücü yetmiyor.o esnada direk birede vites düşmüyor.2de kalıyor.motorda mı sorun var?motor rodajda olduğundan gücü mü yetmiyor?yoksa hala kullanmayı öğrenemedim mi ben beyler?
-
02 Şubat 2011, 13:17
iyi allaha şükür... pazartesi gününden beri işsiz boş boş gezen biriyim..... yata yata kavun karpuz büyütcem..zaten göbek mevcut..
:D abi sende iş yoksa yürüyüşe çık spor yap biraz erit göbeği
geçmiş olsun hemşo inş. en kısa zamanda işe de başlarsın birde hemşo Antalyaya gelmiyi düşünüyorum pazar günü oraları gezmek için hava güzel olacakmış hava durumuna göre sana özelden mesaj yazdım baktın mı :D
-
02 Şubat 2011, 13:57
-
02 Şubat 2011, 14:22
-
02 Şubat 2011, 14:26
yeni gördüm fatih.özel mesaj yazdım sana.
sen antalyayı ne kadar biliyorsun?nereleri gördün nereleri görmedin?
-
02 Şubat 2011, 14:33
yeni gördüm fatih.özel mesaj yazdım sana.
sen antalyayı ne kadar biliyorsun?nereleri gördün nereleri görmedin?
abi antalyanın sadece hayvanat bahçesine bir sefer gittim diğer başka güzel yerlerine gitmedim o yüzden gelip gezmeyi düşünüyorum tabi senin yardımın sayesine sana telimi ve msn mi yazdım abi buradan ulaşabilirsin bana sende verirsen bende sana ulaşırım :D
-
02 Şubat 2011, 14:38
tamam verdim bilgilerimi fatih.ben erol bu arada.hayvanat bahçesine 4-5 ay önce gittim.
2 kaplan 2 erkek aslan 1 dişi aslan 1 puma vardı görmeye değer.valla biraz ayip kaçacak ama düden şelalasine gitmeyeli 15 sene olmuştur.aksu yolunda bir sapak var.sol düdene sağ kurşunlu şelalesine gider.kundu sahili konyaaltı sahili oraları biliyormusun?
-
02 Şubat 2011, 14:45
tamam verdim bilgilerimi fatih.ben erol bu arada.hayvanat bahçesine 4-5 ay önce gittim.
2 kaplan 2 erkek aslan 1 dişi aslan 1 puma vardı görmeye değer.valla biraz ayip kaçacak ama düden şelalasine gitmeyeli 15 sene olmuştur.aksu yolunda bir sapak var.sol düdene sağ kurşunlu şelalesine gider.kundu sahili konyaaltı sahili oraları biliyormusun?
yok abi ben antalyaya sınavım olursa anca öğle gidiyordum o yüzden de gezecek vaktim ve çevrem olmadığı içinde geri geliyordum ancak konya altı plajını uzakdan yani yoldan görmüştüm erol abi işte gezdirirsen görmüş olacaz inş.
-
02 Şubat 2011, 14:51
fat280 adlı üyeden alıntı
yok abi ben antalyaya sınavım olursa anca öğle gidiyordum o yüzden de gezecek vaktim ve çevrem olmadığı içinde geri geliyordum ancak konya altı plajını uzakdan yani yoldan görmüştüm erol abi işte gezdirirsen görmüş olacaz inş.
cumartesi konuşalım fatih.hem senin durum kesinleşsin.ben aslında boşum ama hasta annemi eşimle yanımıza aldık.arasıra doktora gitmem gerekiyor birde güzel bir işe başvurmuştum.haber bekliyorum onlardan turizm ile ilgili çat diye arayıp gel diyebilirler.
cumartesi konuşuruz
-
02 Şubat 2011, 14:57
cumartesi konuşalım fatih.hem senin durum kesinleşsin.ben aslında boşum ama hasta annemi eşimle yanımıza aldık.arasıra doktora gitmem gerekiyor birde güzel bir işe başvurmuştum.haber bekliyorum onlardan turizm ile ilgili çat diye arayıp gel diyebilirler.
cumartesi konuşuruz
tamam abi motordan bir sıkıntın var mı abi arada yazıyon da
-
02 Şubat 2011, 14:58
ufak tefek var.hallederiz onları sorun değil.sen fotoğraf makinası getirmeyi unutma
-
02 Şubat 2011, 15:02
ufak tefek var.hallederiz onları sorun değil.sen fotoğraf makinası getirmeyi unutma
kendi mi unuturum onu unutmam abi merek etme şaka şaka kendimi unutsam fotoğraf makinesi nasıl gelecek değil mi :D
-
02 Şubat 2011, 16:27
Arkadaşlar hepinizden affola belki burası yeri değil ama birşey sormak istiyorum yamaha ybr 125 lik motoruma castrol 15w -40 yağ kullanıyorumda yanında ek olarak 444 motor koruma yağından ilave ederek kullansam bi zararı olurmu acaba ??
-
02 Şubat 2011, 17:06
Dead_ adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar hepinizden affola belki burası yeri değil ama birşey sormak istiyorum yamaha ybr 125 lik motoruma castrol 15w -40 yağ kullanıyorumda yanında ek olarak 444 motor koruma yağından ilave ederek kullansam bi zararı olurmu acaba ??
kışın çok kalın gelecektir..hatta yazında...
-
02 Şubat 2011, 18:04
kışın çok kalın gelecektir..hatta yazında...
Yani önermiyormusun ustam ? ben motorun sağlığı için düşünmüştüm ama ne + ları ne - leri olabilir acaba ?
-
02 Şubat 2011, 18:44
Ramço abi bugün buldum duyu sormana gerek kalmadı sağolasın
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 49 kullanıcı var. (0 üye ve 49 misafir)
Bu Konudaki Etiketler