Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
30 Ocak 2011, 20:43
altayfun adlı üyeden alıntı
almayı düşünüyorum bende...araştırmama göre 120-130 yapıyo diyolar yeni kasa.bana pek inandırıcı gelmedi.2007 model vardı bendede o 105 i geçmiyordu.sende son hız ne acaba bide yakıtı test etme şansın oldumu??
ben yaşadığımı anlatayım kardeşim sana. benim motorum 2oo9 city(uzay kafa) 12binde. arkadaşımın motoru 2o1o model ybr 28oo kmde. arkadaşımla 2 kişi geziye çıktığımızda (bnm yüküm 170kg arkadasımın 175kg) o benim rüzgarıma giriyo sollamaya geçince yanıma kadar geliyo geri gidiyo. ben onun rüzgarına girmeden yavaş yürüyüş hızı ile geçip gidiyorum rüzgarına girince hızlı yürüyüş hızı ile geçiyorum. ayrıca yakıtıda çok iyi kullanıyo şehiriçi normal kullanımda 1depo ile 438 km yaptım sonra tırstım yolda kalcam die benzin aldım.
:bestmt:[COLOR="DeepSkyBlue"]ßy_qrossefox[/COLOR]::plus1::
Reklamlar
-
31 Ocak 2011, 00:34
merhaba arkadaşlar nasılsınız? Benim ybr nin arka fren sıkınca balatalardan ses gelmeye başladı tozunu mu alıyorlar yeni balatamı takıyorlar 7000 de bitmez heralde balatalar arka ön karışık sıkarım hep, firen tutuyor nasıl yapayım varmı bu sesin bir çaresi?
BiLdiğini BiLenin Arkasından Gidiniz. Bildiğini bilmeyeni uyarınız. Bilmediğini bilene öğretiniz. Bilmediğini bilmeyenden kaçınınız.
-
31 Ocak 2011, 00:37
X-Fi adlı üyeden alıntı
merhaba arkadaşlar nasılsınız? Benim ybr nin arka fren sıkınca balatalardan ses gelmeye başladı tozunu mu alıyorlar yeni balatamı takıyorlar 7000 de bitmez heralde balatalar arka ön karışık sıkarım hep, firen tutuyor nasıl yapayım varmı bu sesin bir çaresi?
Bendede vardı bi aralar ama şimdi yok ara ara zonk diye bir ses çıkıyordu.
-
31 Ocak 2011, 00:39
X-Fi adlı üyeden alıntı
kardeş benim motorda ötüyordu söktüm arka tekeri balatanıon içi toz doluydu temizledim taktım geçmişti bayadır ses yoktu yeni yeni tekrar ötmeye başladı benim kanımca tozdandır temizlenmesi gerek
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
-
31 Ocak 2011, 01:12
X-Fi adlı üyeden alıntı
motosikleti sifir olarak aldiginizdaki üzerinde arka balata 20.000 km'ye kadar aa ara bazen devamli ciyaklar, ilk balata degisimine kadar bu böyle gidecek, aynisi bana da olmustu, 22000 km'de balatayi degistirdim, üzerinden 2000 km gecti henüz bi ciyaklama sesi yok. 25.000 km'deki yeni ybr sürücüsü olarak bir takim eksi arti yönlerini de yazyim yeri gelmiske;
sabah calistirmasi kesinlikle eskiye göre daha zor, ve bu motor adam akilli isinana kadar gaz yememe sorununa nden oluyor.
arka lastikler berbat bir yol tutusuna sahip, 20,000 e kada zor sabrettim 3. fitil ihtiyacinda irc ile degistirip kurtuldum, ön lastige lafim yok.
eski kasaya göre titresim daha fazla ve konfor daha az.
gelelim pozitif yanlarina;
eski kasaya göre cok daha yakisikli, aerodinamigi sinifina göre kusursuz, rüzgar tölarizasyonu ck iyi, köprüde tir tir titreyen cbf 150'lere egzos koklatiyor, köprüdeki her türlü rüzgri umursamadan ardina birakiyor. eski kasasina göre de cok iyi rüzgar yalitimi var.
virajlarda yatm potansiyeli yine eskisina nazaran cok iyi. cbf 15o il kiyaslamaya gerek bile yok, cbf 150 düz yol motosikleti.
manevra kabiliyeti cok daha iyi.
performans olrak eski kasadan bi farki yok. sadece düzgün sürüs pozisyonu ile hiz artirmak mümkün, spor sürüse elverisli. yeni karbüratör ve egsoz yakit tüketiminde %10 ekonomik (bence) eski kasaya göre sürat %5 daha iyi. (bence)
-
31 Ocak 2011, 09:52
saolsun cevap yazan herkez. memlekete gittiğimde arka tekeri söküp bi tozunu alacağım zincirede bakım yapacaktım hepsini bir hallederim.
soğuk havalarda sabahları çalıştırırken cikle kullanıyorum çekiş sorunsuz. ciklesiz çalıştırırsanız ısınana kadar gaz yemez doğrudur.
BiLdiğini BiLenin Arkasından Gidiniz. Bildiğini bilmeyeni uyarınız. Bilmediğini bilene öğretiniz. Bilmediğini bilmeyenden kaçınınız.
-
31 Ocak 2011, 10:54
lastiklerin kötü olduğu doğru ama bu tarz motorlarda zaten hep böyle.şu titreşim olayını ben henüz hissedemedim.rahatlık konfor açısından da sıkıntım yok benim ama koltuk sanki ince ve uzun yol gidersem totoşum ağrır.sabah çalıştırması biraz sıkıntılı.ertesi gün ilk marşla almıyor.2.de.ama ayak marşı ile çalıştırırsam ilk tepiğimde alıyor.sabah ilk çalıştığında 1 dakka sonra cikleyi kapatıyorum rölantide çalıştırıyorum.10 sn sonra stop ediyor.rölantim.1.5 civarı.daha dün farkettim.benim motorun depo kaslarından biri sıkı soldaki gevşek sallanıyor.onu sıkıştırmak kolay dimi servis yapar hemen?
-
31 Ocak 2011, 14:24
karaislam adlı üyeden alıntı
lastiklerin kötü olduğu doğru ama bu tarz motorlarda zaten hep böyle.şu titreşim olayını ben henüz hissedemedim.rahatlık konfor açısından da sıkıntım yok benim ama koltuk sanki ince ve uzun yol gidersem totoşum ağrır.sabah çalıştırması biraz sıkıntılı.ertesi gün ilk marşla almıyor.2.de.ama ayak marşı ile çalıştırırsam ilk tepiğimde alıyor.sabah ilk çalıştığında 1 dakka sonra cikleyi kapatıyorum rölantide çalıştırıyorum.10 sn sonra stop ediyor.rölantim.1.5 civarı.daha dün farkettim.benim motorun depo kaslarından biri sıkı soldaki gevşek sallanıyor.onu sıkıştırmak kolay dimi servis yapar hemen?
Kolaydır o sorun olmaz.Motorun heryerini kontrol etsen iyi olacak daha başka şeyler çıkmasın sonra bak hertarafını elle motorun
-
31 Ocak 2011, 23:09
-
01 Şubat 2011, 00:00
mrb arkadaşlar, hayırlı geceler aranıza yeni katıldım...motor almayı düşünüyordum en sonunda yeni ybr ye karar verdim.hatta bi çoğunuzun bildiği bir motoru alıyorum inşallah.sahibinden.comda ilanı vardı kırmızı bi ybr esd.mercek farlı..düzcede dadaş motorda.....bi kaç sayfa önce bi arkadas ilanını paylasmış...yeni ybr kullanan arkadaslardan yorum beklıyorum..tesekkurler
-
01 Şubat 2011, 00:31
aldın mı alacakmısın?o motoru biliyorum.ne kadar fiyat?bu arada hoşgeldin.
-
01 Şubat 2011, 08:06
h.bulduk tesekkur ederım...aldım arkadasım.3.800
-
01 Şubat 2011, 10:33
MrT ilhan adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun kardeş güle güle kullan tekerin düz bassın
-
01 Şubat 2011, 11:03
hayırlı olsun kırmızı en güzel renk bu motorda
-
01 Şubat 2011, 12:27
hayırlı olsun düzceli misin ?
-
01 Şubat 2011, 15:37
hepinize tek tek tesekkur ederım arkadaslar....evet düzceliyim
-
02 Şubat 2011, 00:12
slm ybr ci arkadaşlar nasılsınız bir sıkıntınız yoktur inş. kış günlerinde motor süremeyen arkadaşlara Allahdan en kısa zamanda havanın iyi olması dileğiyle
-
02 Şubat 2011, 01:01
fat280 adlı üyeden alıntı
slm ybr ci arkadaşlar nasılsınız bir sıkıntınız yoktur inş. kış günlerinde motor süremeyen arkadaşlara Allahdan en kısa zamanda havanın iyi olması dileğiyle
Allaha şükür İnşallah düzelirde birazda yagsın değilmi nede olsa benim motorun evi var yatıyor köftehor
-
02 Şubat 2011, 05:59
Bende sürmüyorum hasta etti geberiyorum havalar bi düzelse..
-
02 Şubat 2011, 10:43
selam arkadaşlar nasılsınız....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 124 kullanıcı var. (0 üye ve 124 misafir)
Bu Konudaki Etiketler