bizim depo kapağı çok kalitesiz.15-20. benzin koymada kırarım ben o kapağı.
motorumdan çok memnunum maşşallah.herkese tavsiye ederim.
bizim depo kapağı çok kalitesiz.15-20. benzin koymada kırarım ben o kapağı.
motorumdan çok memnunum maşşallah.herkese tavsiye ederim.
Bak adam takmıs mercek far.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...40483858/detay
arkadaşlar benzin hakkında sorularım var.
benim motora
1-kurşunsuz 95 oktan mı kurşunsuz süper 95 oktan mı daha iyi?
2-bpde ultimate kurşunsuz 97 oktan var.oktanı fazla olduğundan bu daha iyi gibi geldi.performans açısından bizim motorlara en iyi benzin firması ve benzin türü nedir?
Hacı en fazla opetin benzini gidiyor.En çabukda shell ın benzını bıtıyor.Sakın ama sakın süper koyma.Kurşunsuz olucak benzin.Bilindik markalardan al (opet,petrol ofisi,shell) fazla fark yok aralarında ama aralarından en iyisi shelldir merkezden gelip kontrol ederler depolarını.
arkadaşlar bişey sormak istiyorum araştırdım ama bulamadım 2oo9 ybr de yedek benzine nasıl geçiriyoruz ?
:bestmt:[COLOR="DeepSkyBlue"]ßy_qrossefox[/COLOR]::plus1::
benzin musluğu ok yönü yukardayken yedek
benzin musluğu ok yönü yere paralelken kapalı
benzin musluğu ok yönü aşşadayken normal depo arkadaşım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:54 ----------
Benzinin oktanı ne kadar yüksek olursa o kadar geç yanar bizim ybr lerde en iyisi 93-95 arası kurşunsuz normal benzindir yüksek leri vuruntu vb sorunlar yapabilir
saolun o zaman 97 oktan bp yerine 95 oktan shell full force kurşunsuz.
mobil1 racing 4t 15w-50 yağ nasıl olur ybr ye beyler?
dostum tavsiye kullanma kılavuzunda ne yazıyosa onu kullan..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:29 ----------
foruma bayadır girmiyorum...işlerimden dolayı şuan agility city kullanıyorum...ybr 125 ve 250 kullandım...acaba dostum sen eski ybr kullandıysan şimdiki esd sanırım arada kullanımda fark var mı?
eski ybr 2007 model 100 metre gidip döndüm.ona kullanmak denmez.motorumdan memnunum tavsiye ederim.
almayı düşünüyorum bende...araştırmama göre 120-130 yapıyo diyolar yeni kasa.bana pek inandırıcı gelmedi.2007 model vardı bendede o 105 i geçmiyordu.sende son hız ne acaba bide yakıtı test etme şansın oldumu??
yakıt testi yapmadım.motor 228 km.de.300 ü geçince yağ değiştircem.rodajda olduğumdan 60km yi geçmiyorum.90 kg adamım.120 gideceğini sanmıyorum.hoş gitsede bu tarz motorla o hızı yapmam.110km rahat gider ama.
internette brezilya ve avrupa versiyonlarında 130 gidiyorlar.
slm ybr ciler.
ybr nin orj. debriyaj balatasının fiyatını bilen varmı?
Benim hayatta yegâne fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir ! ϜϓſϞ BAŞBUĞ ATATÜRK
Şu an bu konu içerisinde 128 kullanıcı var. (0 üye ve 128 misafir)