Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
19 Ocak 2011, 18:02
2008 model ybr aküsü kaç yıl gitmesi lazım,akü sorunu yaşıyorum şarz tutmuyor,.
Reklamlar
-
19 Ocak 2011, 18:04
tarcan adlı üyeden alıntı
2008 model ybr aküsü kaç yıl gitmesi lazım,akü sorunu yaşıyorum şarz tutmuyor,.
sulu akülerin 2 senede bir değişmesi lazım.
-
19 Ocak 2011, 18:05
karaislam adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun on numara şu yeni ybrler stcikerları ve o yandaki kucuk grenajlar çok yakışmış bu motora
Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT
-
19 Ocak 2011, 18:07
aksoyy adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun on numara şu yeni ybrler stcikerları ve o yandaki kucuk grenajlar çok yakışmış bu motora
saol kardeşim.sende alırsın inşallah.
-
19 Ocak 2011, 18:13
sulu akülerin 2 senede bir değişmesi lazım.
zamanı gelmiş desenize
yaza kadar idare edeyim bari
tşk.
-
19 Ocak 2011, 18:19
düşük akü ile motor kullanmak beyne zarar verir.hele ki akü ötmeye başlarsa sürüş halinde o zaman kesin değiştir.35 liradan 80 liraya kadar aküler var.ama önce saf su ekle ve tamircide ölçtür bakalım.
-
19 Ocak 2011, 18:22
düşük akü ile motor kullanmak beyne zarar verir.hele ki akü ötmeye başlarsa sürüş halinde o zaman kesin değiştir.35 liradan 80 liraya kadar aküler var.ama önce saf su ekle ve tamircide ölçtür bakalım.
saf su eklicem bakalım
-
19 Ocak 2011, 18:32
bende çok memnunum.iyiki almışım.yeni tvs apacheyi bilmem de eski kasa gördüm bugün.14000-15000 de motorun suyu çıkmış.bizim motorlar sağlam ve parçalar ucuz.
asıl sen kendi motoruna bak
senin motor çok yüksek.inerken ben ondan arka koltuğu tekmeler dururum.
ben görünüş olarak çok memnunum.arka yüksek spor hava veriyor.keza depo kasları.sevmediğim yanı apache kafası.klasik yuvarlak
ybr farı olsa daha iyimiş.içi pisleniyor temizleyemiyom o ön siperliğin.
bir kaç arkadaş titreşimden yakınmış.ben farkedemedim öyle bir titreşim.
sen benim motoru gördün mü abide arkası çok yüksek diyon ama doğru arkası benimkininde yüksek
abi birşey daha sorayım sizin motorların koltuğu biraz sert diyorlar öğle birşey var mı
-
19 Ocak 2011, 18:35
fat280 adlı üyeden alıntı
sen benim motoru gördün mü abide arkası çok yüksek diyon
ama doğru arkası benimkininde yüksek
gördüm.eski kasa ybr li biriyle manavgata gitmiştin.resimlerini koymuştun.ybr seninkinin yarısı kadar görünüyordu.sanırım senin motor cbf ve tvs den de yüksek.
-
19 Ocak 2011, 18:39
gördüm.eski kasa ybr li biriyle manavgata gitmiştin.resimlerini koymuştun.ybr seninkinin yarısı kadar görünüyordu.sanırım senin motor cbf ve tvs den de yüksek.
abi yüksek ama bunun sebebi sadece seleden dolayı yani koltukdan dolayı çünkü eski kasa ybr ile aynı şase ve amortisöre sahip ondan dolayı fazla yüksek değil görünüşüne aldanmayın aslında görünüşe bakarsan 200 cc olması gerek benim motor değil mi :D
-
19 Ocak 2011, 18:48
fat280 adlı üyeden alıntı
abi yüksek ama bunun sebebi sadece seleden dolayı yani koltukdan dolayı çünkü eski kasa ybr ile aynı şase ve amortisöre sahip ondan dolayı fazla yüksek değil görünüşüne aldanmayın aslında görünüşe bakarsan 200 cc olması gerek benim motor değil mi :D
doğrudur.geçenki resimlerden öyle zannettim.yüksek motoru sevmiyorum.bunda bile zorlanıyorum.ayaklarım kalkmıyor.
bundan sonra ilerde kawasaki r6 nın 2 modeli var.biri f biri n.n modeli oldukça alçak tam istediğim gibi hayalim o ama para sorununu aşacağımı sanmıyorum.şöyle rtr 180 veya fazer 150 gelse ülkemize çok hoş.
-
19 Ocak 2011, 18:55
doğrudur.geçenki resimlerden öyle zannettim.yüksek motoru sevmiyorum.bunda bile zorlanıyorum.ayaklarım kalkmıyor.
bundan sonra ilerde kawasaki r6 nın 2 modeli var.biri f biri n.n modeli oldukça alçak tam istediğim gibi hayalim o ama para sorununu aşacağımı sanmıyorum.şöyle rtr 180 veya fazer 150 gelse ülkemize çok hoş.
evet abi maddi durum şu aralar herkes de kötü aslında bende tvs apeche almayı düşünüyordum geçen biriyle takas için bile konuştum 2009 modeldi üste 1000 lira istedi ondan vazgeçtim ama abi şunu dikkat ettim ki Aldığım motorlar içinde en iyi motor bu çıkdı titreşim yok Allah a şükür uzun yolda yaptım 2 kişi tık demedi 1300 km kadar ondan dolayı 2-3 sene rahat binerim daha bu yüzden ybr motorunu seviyorum :D
-
19 Ocak 2011, 20:25
Yanlışlık olmuş sanırım.Kawasaki zx6r var.R6 yamahanın modeli.
-
19 Ocak 2011, 21:02
uniqe adlı üyeden alıntı
Yanlışlık olmuş sanırım.Kawasaki zx6r var.R6 yamahanın modeli.
pardon dediğim motor kawa er6-n
bu http://www.nebiogullari.com.tr/detay.asp?id=1203
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:57 ----------
bu motor süper bir motor.tam benim kriterlerim.ama 8200 euro gibi fiyatı nedeni piyango çıkmazsa alamayacağım bir motor.zaten 250 cc üzeri fazla vergisi,fazla yakıt tüketimi ve fazla sürati ile(hızı sevmem) bana göre olmayan modeller.
tvs apache rtr 180 ve yamaha fazer 150 bu motorlar 7000 liraya kadar bir fiyatla gelse gelecekteki motorum olurlar.yanlış anlaşılmasın ybr esd den çok memnunum.allah nasib ederse garantisi bitene kadar yani 2013 ocağa kadar binmek istiyorum.o zamana 150-200 cc civarı uygun fiyatlı yamaha-honda motoru gelir umarım.ama fazer 150 ye aşık oldum.
-
20 Ocak 2011, 00:00
Ben bu motor yerine fz6 tercih ederim.İnşallah ilerdede öyle olacak.
-
20 Ocak 2011, 17:21
arkadaşlar selam.yeni motorumun ilk bakımı hakkında bazı şeyler sormak istiyorum.
1-ücretlimidir?ücretliyse neye ücret alırlar?
2-ben motoruma castrolpower1 10w50 yağ koymak istiyorum yağı ben alıp gelsem koyarlar mı?yoksa garanti kapsamı dışına çıktı derler mi?
3-cr6hsa olan bujimi cr7hsa ile değiştirmek istiyorum.bunu da kendim temin edicem.sorun olur mu garanti için?
4-ilk bakımında yağ değişimi dışında sorunsuz olan motorun neyine bakarlar?
-
20 Ocak 2011, 17:48
arkadaşlar selam.yeni motorumun ilk bakımı hakkında bazı şeyler sormak istiyorum.
1-ücretlimidir?ücretliyse neye ücret alırlar?
2-ben motoruma castrolpower1 10w50 yağ koymak istiyorum yağı ben alıp gelsem koyarlar mı?yoksa garanti kapsamı dışına çıktı derler mi?
3-cr6hsa olan bujimi cr7hsa ile değiştirmek istiyorum.bunu da kendim temin edicem.sorun olur mu garanti için?
4-ilk bakımında yağ değişimi dışında sorunsuz olan motorun neyine bakarlar?
ilk bakım 1000 km de,
1-ücretli,ücret 1 lt yağ ücreti ve işçilik ücreti( ben 35 tl verdim toplam bölgesel olarak farkedebilir)
2-servisin zihniyetine bağlı,ben bundan önceki motorumu da aynı servise götürüyordum,farklı bir marka olmasına rağmen onun da servisiydi,o zamandan gelen alışkanlıkla ve sorun yaşamadığım için repsol marka yağ kullanıyorum,serviste bunun haricinde motul,yamalube,ve shell'in muhtelif çeşitleri de var.repsolden memnunum.
3-buji değişimi normal şartlarda 12.000 km de,siz erken değiştirtmek istiyorsanız yamahanın tavsiye ettiği bujilerden biriyse sorun olmaz,ama farklı bir buji takacaklarını sanmam,zaten tavsiye de etmem.
4-benim motorumda zincir yağlandı,debriyaj biraz sertti,debriyaj teli yağlandı,deponun sol yan kapak biraz ses yapıyordu onu sağlamlaştırdılar,hava filitresi temizlendi,lastik havaları kontrol edildi,test sürüşü yapılarak kontrol edildi.
-
20 Ocak 2011, 17:51
PHAETONW12 adlı üyeden alıntı
ilk bakım 1000 km de,
1-ücretli,ücret 1 lt yağ ücreti ve işçilik ücreti( ben 35 tl verdim toplam bölgesel olarak farkedebilir)
2-servisin zihniyetine bağlı,ben bundan önceki motorumu da aynı servise götürüyordum,farklı bir marka olmasına rağmen onun da servisiydi,o zamandan gelen alışkanlıkla ve sorun yaşamadığım için repsol marka yağ kullanıyorum,serviste bunun haricinde motul,yamalube,ve shell'in muhtelif çeşitleri de var.repsolden memnunum.
3-buji değişimi normal şartlarda 12.000 km de,siz erken değiştirtmek istiyorsanız yamahanın tavsiye ettiği bujilerden biriyse sorun olmaz,ama farklı bir buji takacaklarını sanmam,zaten tavsiye de etmem.
4-benim motorumda zincir yağlandı,debriyaj biraz sertti,debriyaj teli yağlandı,deponun sol yan kapak biraz ses yapıyordu onu sağlamlaştırdılar,hava filitresi temizlendi,lastik havaları kontrol edildi,test sürüşü yapılarak kontrol edildi.
teşekkürler kardeşim.fakat bana 300 km gel diyorlar.sonra 1000 de de gel.normalde kitapçıkta rodajım 1000 km.ama fazladan bir 300 km bakımı yapıyorlar.
-
20 Ocak 2011, 17:56
bugün 12.000 km bakıma götürdüm arka lastik değişti buji değişti zincirleri kontrol ettirdim aküyü doldurdum 150 tl verdim bir dahada gitmem zaten lastik 80 lira gerisi artık fazla girdi bana :D
-
20 Ocak 2011, 18:00
teşekkürler kardeşim.fakat bana 300 km gel diyorlar.sonra 1000 de de gel.normalde kitapçıkta rodajım 1000 km.ama fazladan bir 300 km bakımı yapıyorlar.
gitme kardeşim,para kazanmak için yapıyorlar,bana da ikinci bakım 3000 km de dediler,peki.. dedim ve ayrıldım,bu benim 15.motosikletim,şimdiye kadar hep kullanım klavuzuna birebir sadık kalarak kullandım,hiç sorun yaşamadım,zaten sorun yaşamamam normal çünkü üreticisinin belirlediği periyodlara harfiyen uyuyorum.ikinci bakım 6000 km de
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 45 kullanıcı var. (0 üye ve 45 misafir)
Bu Konudaki Etiketler