bilemiyorum valla bakmam lazım.
uğur senin motorun 4. viteste bir sıkıntısı oluyor mu?bazen 4 e girmeme girince de sert girme?
birde uğurcum rodajdan sonra motorunun vites geçişlerinde hızında ve kalkışlarında ne gibi değişiklikler oldu?
merhaba arkadaşlar yukarda akü muhabbeti geçti aklıma takıldı akşam akşam motorun aküsünü sökmek istemiyom...gelelim sıkıntıma geçenlerde motoru elle cevirirken geri geri (yönünü) dengemi kaybetip yatırdım motoru o günden sonra farketttim motor artık zor marş alıyor ben havalar soguk motor dısarda diye ilk basta ondandır dedim şimdi akü suyu felan demiş yukarda bi arkadas devrilince hemen kaldırıyorum diye benim akü bosh marka akü dökülmüşmüdür suyu ve bu su bildiğimiz musluk suyu mu dökülmüşse ilave olarak koyacağım için soruyorum acil bi yardımcı olurmusunuz kafama takıldı baya baya
Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT
su saf su kardeş.dökülmüş olabilir.akünün olduğu paneli açıp bakabilirsin.saf suyu max çizgisine kadar ekle.normal su konmaz ha aman
eyvallah sağolun iyiki bakmışım bu topiğe az kaldı yeni akü alıcaktım belkide sıkıntı ondandır daha aküyü alalı 1 sene olmadı dedim bu kadar akümü biter çok sağolun inş sıkıntı odur
Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT
bu ybr nin normal 125 ile esd 125 in farkı ne dir acaba?=
bir sürü fark var.eski karbüratör yerine bs25 karbüratör.yeni siperlik,depo,depo koruması,eksoz,gösterge vs vs baya ufak tefek değişiklik var.ön frendeki diskin boyutu bile değişik.esd de daha büyük disk var.
aynı olan şeyleri saysak daha iyi.motor,silindir,lastikler,elektrik tertibatı vs.
yeni ybr esd nin aküsü sulu akü mü yoksa .... jel denilen akülerden mi arkadaşlar... birde yeni esd nin üzerinde ki akünün markası nedir ....
103 hp
sulu akü markası power-sonic cb5l-b
garanti bitince haze marka jel akülerden takıcam.
2006 model eskidi.... bu motoru değiştireceğim veya kardeşime vereceğim. yaza ALLAH izin verirse bende yeni ybr esd almayı düşünüyorum. füme renk olanlarında... ama mutlaka alacağım tabi canımız sağ olursa . bende kişisel kullanıcıyım .tamamen zevk için yani .seviyorum bu motor işini ben yav..
103 hp
bende 5000 lira biriktirmiştim.ve 0km bir motosiklet istiyordum.sym ve kymco da 125 likler vardı daha hesaplı ama beğenmedim.cbf ve esd kalmıştı bunu seçtim.tvs apache 150rtr gelseydi onu alırdım.yaza kadar kesin gelir.bence onu da bir düşün.brezilyada dafra adı ile üretiliyor.150cc bs 26 karbüratörlü.bizim esdler bs 25 karbüratör.ama ilk defa türklere değer verilimiş ve bize hindistandaki 160fi nin 150 lik versiyonu geliyor ki injeksiyonlu.
aldığımdan beri sıkıntılarla uğraşıyorum bunu.forumda yazdım.şu an yeni akü bekliyorum bayiden ama bizi sallamıyor.4.vitese girerken bir gariplik var ve motor oldukça yavaş.2 scooterdan sonra ilk motosikletim.henüz 55km.ama görüntü olarak motorum çok hoşuma gidiyor.
ilerde buna haze jel akü,michelin pilot sporty lastikler,castrol power1t 10w50 yağ,cr7 ngk iridyum buji taktım mı tadından yenmez.
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)