Uploaded with ImageShack.us
biz ybr ye takmıyoruz adam gitmiş bisiklete takmış... kendisi arkadaşımdır... lastiğin markasına dikkat...
buda bnim doblo... bazen 2.0 litreye kadar düşüyor .... şöför farkı....
Uploaded with ImageShack.us
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
beyler yakıt musluğunun ok işareti aşağıya bakınca normal yukarı bakınca yedek doğrumudur?dengesizin biri kafamı karıştırdı
Recai Motorun Ne Durumda :D
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
mineral zararlı, sentetik gereksiz. yarı sentetik daha doğru aslında. sentetiklerin fiyat farkı, yarı sentetiğin kilometre açığını karşılamıyor. şöyle ki:
yarı-sentetikte yaklaşık 2750 km.de vites pedalı sertleşiyor(rahatsız ediyor).
tam sentetikte pedal sürekli biraz daha sert ama yaklaşık 3200 km.de rahatsız ediyor.
castrol power1 10w-40 yarı sentetik: 20 tl.
castrol power1 10w-50 tam sentetik: 25 tl.
basit bir hesapla: 5 tl fark:400 tl. 4 kutuda (20 tl fark) 1600 km. yapar. oysa sürekli yarı sentetik kullanılınca 20 tl kar ediliyor. bu da 1 kutu yağ yapar ki o da 2750 km. ye denk gelir, yani 4 kutuda 2750-1600=1150 kmlik yağ beleşe gelir.
NOT:motosikletinizin uzun ömürlü ve performanslı olması için ipone yada castrol kullanınız. ybr zaten yağı, lastiği, benzini tam olduğunda anahtar vurulmadan binilebilen bir motör
NOT2:geçen aküye baktım. yaklaşık 2 cm sıvı kalmış içinde. oysa nisan ayında tamamlamıştım? 8 ayda buhar olmuş uçmuş mubarek. bi bakın eksikse saf su ekleyin derim... saygılar.
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
arkadaşlar selam
ybr si ne elcik koruma takan varmı varsa resim yüklermi
saygılar
Geçmiş Olsun Kardesim Bende Bu Cumartesi Araba İçin Direksiyon Sınavı Var Yavas Yavas Yaklasıyorum Motora
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
benim motorda var elcikler.gayetde memnunum.hem görüntü hem de elime oturuyor.ilerleyen günlerde yükleyeceğim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:35 ----------
arkadaşlar zincirleri yağlarken etrafa zincir yağı yapıştı siyah siyah.onları ne ile temizliyorsunuz?
gaz yağı kullan... bazı benzinliklerde var... en iyi yöntem gaz yağıdır hem zirciri temizle hemde jantlarını... kolay gelsin.
103 hp
gaz yağını da bulamazsan 5tl vey 6tl ye balata sipreyleri var onlarda işe yarıyor... deneye bilirsin.
103 hp
ybr 125 kafa grenajı itekmotor.com dan alıyorum,3 günde elime ulaşıyor.www itek motor com
arkadaşlar elimde mct 250 var ybr 125 le takas etmek istiyorum
motorm üretim yılı 2006 fakat trafiğe çıkış tarihi 2009 dur geçen yıl mahallede bi abimz sıfır aldı bende ondan satın aldım
Serçe kadar yüreğimin gökyüzü kadar sancısı var...
Şu an bu konu içerisinde 27 kullanıcı var. (0 üye ve 27 misafir)