Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    UqUR_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR & YZF R125
    Alıntı karaislam adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    saol kardeş.peki karbüratör ve motor kısmına su tutabilirmiyim hortumla?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:26 ----------

xenon değil de eski tip kafa yani ybr factor kafası olsa daha iyimiş.böyle apacheye benziyor motor.
    motorun istediğinyeri yıkayabilirsin ama tanzikli su ile sakın yıkama,birde motor soguduktan sonra yıka.yakında bende yuvarlak far yapıcam factor gibi

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    yamaha ybr 125 esd kırmızı
    Alıntı UqUR_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motorun istediğinyeri yıkayabilirsin ama tanzikli su ile sakın yıkama,birde motor soguduktan sonra yıka.yakında bende yuvarlak far yapıcam factor gibi
    tamam saol kardeş cevaplar için.factor farını bekliyorum.maliyetini yazda bizde bilelim tabi foto ile beraber.ama senin arka demirin çıkması bence görüntüyü bozmuş.

Motosikleti
    HONDA CBR & YZF R125
    tamam saol kardeş cevaplar için.factor farını bekliyorum.maliyetini yazda bizde bilelim tabi foto ile beraber.ama senin arka demirin çıkması bence görüntüyü bozmuş.
    senin motorun resimlerini hiç görmedim birkaçtane atsana buraya

Motosikleti
    senin motorun resimlerini hiç görmedim birkaçtane atsana buraya
    atıcam hatta avatar yapıcam.plakam çıkmadığımdan motor brandalı duruyor apartmanın altında.aldığımda yağmurluydu.çamur içinde gariban.plaka pazartesi dediler.gelecek hafta anca koyarım foto foruma.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:45 ----------

yarın yapıyım bir iki resim kirli mirli.şu siperliğimide çekiyimde millet görsün yamahanın hatasını.

Motosikleti
    HONDA CBR & YZF R125
    sperlikte ne var anlamadım.

Motosikleti
    sperlikte ne var anlamadım.
    anlatamıyorum nasıl desem bir garip yamuk duruyor.ben nasılda farketmedim.aslında motoru aldım eve geldim o zaman farkettim.bayiyi aradım gel bakarız dediler(adamların günahını almıyim daha götürmedim bayiye plakanın çıkmasını bekliyorum).bende haftaya götürecem bakalım ne olduğunu yazarım forumda.

siperliğin resmini görünce anlayacaksın yarın resim çekip koyacağım foruma.gösterge siperliğin içinde ama ortalı ve hizalı değil.gösterge yana çekmiş.aynı şekilde karşıdan bakınca motorun kafası tam düz değil.

Motosikleti
    HONDA CBR & YZF R125
    benim resimlere'de bak böyle değilmi

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Motosikleti
    hayır öyle değil.bak senin ki mis gibi normal.gösterge tam ortalı hizalı siperliğe.benimki yandan yeyik.yarın görürsün resimlerde.

Motosikleti
    HONDA CBR & YZF R125
    tmm sen at resimleri yarın bakarız inş düzelir hadi iyi geceler ben yatar

Motosikleti
    [/COLOR]merhaba.yeni ybr bu.uğur kardeş senin için koydum resimleri.resimlerde gördüğünüz üzere(resimler biraz kalitesiz .ucuz bir cep tel ile çektim)ön kafa siperlik yada ismi neyse yamuk vaziyette.sola çekiyor.zaten direksiyonu düz tutunca 2 sinyal aynı hizada değil.sağ sinyal önde.bariz bir üretim hatası.ya da montaj.gelecek hafta bayiye götürecem ve garantiden değiştirmesini isteyeceğim.

Motosikleti
    HONDA CBR & YZF R125
    evet biraz sola kaymış panel

Motosikleti
    ben helal para kazanan bir kardeşinizim.cünüp de değilim.bugün cuma namazından sonra motoru durduğu yerde çalıştırıyım dedim.motor hiç çalışmıyor.vites boşta.N işaretini görüyorum.cikleyide çektim sonra yine olmadı.kontağı açıyorum.elektrik geliyor.ortadaki arıza lambası yanıp sönüyor.ve n ışığı yanıyor.yani boşta.start düğmesine basınca çok zayıf tırrrrrrtt diyor motor ateşlemiyor.çalıştıramadım motoru.ybr 125 esd alacağıma binbir pişman oldum.sizce sorun nedendir beyler.ayrıca sanki motoru koyduğum yerde 4-5 damla ıslaklık vardı.bir yerlerden benzin,yağ filan mı kaçırıyor diye eğildim ve salladım motoru.kaçırma filan göremedim.ayak marşı ile ve motoru sürükleyerek denedim yine çalışmadı.akü mü bitti bujide mi sorun var yoksa başka ne olabilir arkadaşlar?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:40 ----------

uğur 3. resimde gösterge ile siperlik arasında kalan kırmızı tabla gibi şeye dikkat et.yamuk duruyor.göstergenin onun üzerine oturması lazım.ama oturmamış.

Motosikleti
    HONDA CBR & YZF R125
    aynı sorun bendede var marşa fazla bastıgımda tırrttt diye ses gelıyor sonra ayak marşını kullanıyorum,motoru çalıstırırken sakın gaz verme yoksa calışmıyor,birde sizin jikle yukarı doğrumu duruyor hep benımkı ilk aldıgımda aşağı çekikmiş sonra yukarıya cektım jikleri

fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    en kısa zamanda olacak inş.
    ben helal para kazanan bir kardeşinizim.cünüp de değilim.bugün cuma namazından sonra motoru durduğu yerde çalıştırıyım dedim.motor hiç çalışmıyor.vites boşta.N işaretini görüyorum.cikleyide çektim sonra yine olmadı.kontağı açıyorum.elektrik geliyor.ortadaki arıza lambası yanıp sönüyor.ve n ışığı yanıyor.yani boşta.start düğmesine basınca çok zayıf tırrrrrrtt diyor motor ateşlemiyor.çalıştıramadım motoru.ybr 125 esd alacağıma binbir pişman oldum.sizce sorun nedendir beyler.ayrıca sanki motoru koyduğum yerde 4-5 damla ıslaklık vardı.bir yerlerden benzin,yağ filan mı kaçırıyor diye eğildim ve salladım motoru.kaçırma filan göremedim.ayak marşı ile ve motoru sürükleyerek denedim yine çalışmadı.akü mü bitti bujide mi sorun var yoksa başka ne olabilir arkadaşlar?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:40 ----------

uğur 3. resimde gösterge ile siperlik arasında kalan kırmızı tabla gibi şeye dikkat et.yamuk duruyor.göstergenin onun üzerine oturması lazım.ama oturmamış.
    inş. kısa zamanda motorunu ayarlatır ve sağlıklı bir şekilde binersin kardeş ne diyelim bu işler şans işi bnde de aynı dert var ben ne alırsam alayım sanki el attığım yer kuruyor gibi bir aksilik oluyor her zaman
    SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE

Motosikleti
    Alıntı fat280 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    inş. kısa zamanda motorunu ayarlatır ve sağlıklı bir şekilde binersin kardeş ne diyelim bu işler şans işi bnde de aynı dert var ben ne alırsam alayım sanki el attığım yer kuruyor gibi bir aksilik oluyor her zaman
    saol hemşo.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:49 ----------

aynı sorun bendede var marşa fazla bastıgımda tırrttt diye ses gelıyor sonra ayak marşını kullanıyorum,motoru çalıstırırken sakın gaz verme yoksa calışmıyor,birde sizin jikle yukarı doğrumu duruyor hep benımkı ilk aldıgımda aşağı çekikmiş sonra yukarıya cektım jikleri
    aşağı çekik çikle açık konumda demek.cikle yukarıda normal konum.

haklısın gaz verdim ben ve çalıştıramadım.ama bu nasıl iş ne demek çalışmaz.bu kronik sorun mu?

ben ayak marşını denedim.tam olarak nasıl?tepikliyorum ayak marşını ses gelmiyor hiç motordan hırlama filan.ama elektrik var motorda.ilk kontakta arıza lambası yanıp sönüyor ve N ışığı yanıyor.beni aydınlat biraz uğurcum nasıl çalıştırıyorsun?hep böyle mi sende de?

Motosikleti
    HONDA CBR & YZF R125
    o arıza ışığı değil o ışık yanıp söndüktensonra motoru çalıstır,motoru çalıstırırken gaz verme ayak marşında calıstırırkende ısıtma jiklesı normal konumda olsun ama şimdilik kronık bir sorun...ben ustaya gosterdim enjektör parcası değişmesi lazımmış akunun voltajı 11.000 deviri gosterıyor benım motorun aküsü normalde 14.000 olması lazımmış en yakın zamanda enjektor parcasını değiştirdıgımde düzelirse sanada soylerım.birde benım kontakta sorun var motoru çalıstırmak için anahtarı tam sağa cevırdıgımde elektrik gelıyor ama,motor calısmıyor anahtarı sağa vevırdıgımde tam ortada kalması lazım belkı sendede o sorun olabilir onuda dene

Motosikleti
    o arıza ışığı değil o ışık yanıp söndüktensonra motoru çalıstır,motoru çalıstırırken gaz verme ayak marşında calıstırırkende ısıtma jiklesı normal konumda olsun ama şimdilik kronık bir sorun...ben ustaya gosterdim enjektör parcası değişmesi lazımmış akunun voltajı 11.000 deviri gosterıyor benım motorun aküsü normalde 14.000 olması lazımmış en yakın zamanda enjektor parcasını değiştirdıgımde düzelirse sanada soylerım.birde benım kontakta sorun var motoru çalıstırmak için anahtarı tam sağa cevırdıgımde elektrik gelıyor ama,motor calısmıyor anahtarı sağa vevırdıgımde tam ortada kalması lazım belkı sendede o sorun olabilir onuda dene
    tabiki arıza lambasının sönmesini bekliyorum uğur.ve gaz vermiyorum.düğmeye basıyorum.tırrrrttttt diyor.ısıtma ciklesi ne?solda aşağı yukarı kaldırdığımız benzin ciklesi mi?anahtar olayını yarın deneyeceğim ve forumda yazarım.

yalnız ayak marşında motorun hırıldaması horlaması lazım.basıyorum basıyorum hiç ses yok.

Motosikleti
    HONDA CBR & YZF R125
    ısıtma jiklesi deponun altında onda sorun yok tmm'da siz birde ayak marsından calıstırın anahtarı sağa doğru tam cevırmeyın biraz solda kalsın anahtar ama kapalıda olmasın,elektrik gelsın panele,o zırlama sesi geldiğinde akü bütmiş oluyor akününde şarj etmedı için enjektör parcası değişecek dediler bana sorun şuanda o sizinde benımde,sonra motoru sürdükce akü kendını dolduruyor sadece ilk çalıstırmalarda sorun olur

Motosikleti
    ayak marşınla çalistırırken debriyaj çekili mi olcak?vites boş mu 2 de mi olcak?

Motosikleti
    HONDA CBR & YZF R125
    vites boşta olacak debriyajı cekmene gerek yok jiklede normal konumda olacak hiç gaza basmadan calışıyor başka türlü calışmıyor

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 121 kullanıcı var. (0 üye ve 121 misafir)

Bu Konudaki Etiketler