Sizce bu nasıl olur hazır ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...31969489/detay
HONDA
Ya arkadaşlar yağ değişiminin bi zararı yok istersen 25 kmde bir değiştir ama yeterki markası aynı olsun.Ben ilk bakımda yamalube koymuştum.2000 de repsol koydum çok büyük fark hissetim.vites geçişleri olsun performansı olsun çok büyük fark etti.İpone'u merak ediyorum herkez en iyisi diyor denicem onuda.Ya uğur kardeş bendede siyah esd var.bana kalırsa grenajla falan uğraşma çok kötü duruyor.farklı bir şekil istiyorsan ön tarafı düşür biraz çok hoş duruyor.
[I][B]My Biker Lifestyle... :bestmt:[/B][/I]
Bak sağdaki merceksiz soldaki mercekli.
http://www.google.com.tr/imgres?imgu...w=1339&bih=567
HONDA
uğur bende senin gibi grenajı seviyorum ya insallah ayarlarız farklı bişiler
Ok yaydan çıkmadan yapacağını yap...
merhaba arkadaşlar;
benim ybr sanki yağ tapasının oradan çok küçük de olsa yağ kaçırıyor sanırım bir iki gün ellemyecem bakalım ne olacak.bu arada öyle bir durum ile karşılaşırsam ne yapmam gerekecek.tornacı işimi görür mü?bir de bu tapayı nerden bulabiliriz.servise sordum yoktu.
saygılar
ÖNCE VATAN MİLLET,SONRA ANA VE YAR,BU YOLDA SAVRULAN,BİRİLERİ VAR.EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN,BİRİLERİ VAR.
BAYRAKLA DERTLEŞEN,TOPRAKLA BİRLEŞEN,CAN VERİP DEVLEŞEN,BİRİLERİ VAR..ŞEHİTLER ÖLMEZ..
hayır arkadaşım;
yağ boşalttığımız tapa sanki biraz kaçırıyor çok az ama yağını falan yeni değiştirdim belki de biraz beklemeliyim.sonra yine size yazarım ama böyle bir durum olursa ne gibi tavsiyeler verebilirsiniz.diş çektirmek gerekir mi?
bir de bu tapa ne biçim bişey böyle contası yok gibi ama bir tane sert bir conta var sınırım.
tapayı da bakalım internetten bulabilirsem iyi olur.bu tapa sanırım alüminyum o yüzden demir olmaz herhalde tornacı da yaptırsam.
bilen arkadaş var ise cevaplayabilirse sevinirim ve de forumda yazanları takip edelim bir soru üzerine başka bir soru yazılıyor.
saygıalr kazasız belasız günler arkadaşlar...salut:
Şu an bu konu içerisinde 107 kullanıcı var. (0 üye ve 107 misafir)