Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
11 Aralık 2010, 15:42
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
selam ybr tayfası nasılsınız...
a.s. abi de çakma ybr tayfasınıda kabul ediyormusunuz aranızda :D
Reklamlar
-
11 Aralık 2010, 15:51
Uploaded with ImageShack.us
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:49 ----------
fat280 adlı üyeden alıntı
a.s. abi de çakma ybr tayfasınıda kabul ediyormusunuz aranızda :D
ağa sen bu forumu bir çok ybr tayfasından daha fazla takip ediyorsun.... yani sen zaten aramızdasın...
burdan hakan ve sedat a selam olsun...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
11 Aralık 2010, 16:36
selam ybr tayfası nasılsınız...
Şu anda yayladan geldim 30 cm kar var yollarda.Allahtan cheerokeyle gittik.Yoksa çıkamazdık.Taze bir resim.
İsteyene msn den cheeroke nın resımlerınıde gosterırım
-
11 Aralık 2010, 17:05
ağa sen bu forumu bir çok ybr tayfasından daha fazla takip ediyorsun.... yani sen zaten aramızdasın...
sağol ramço abi aranızda gördüğünüz için teşekkür ederim
-
11 Aralık 2010, 17:35
uniqe adlı üyeden alıntı
Şu anda yayladan geldim 30 cm kar var yollarda.Allahtan cheerokeyle gittik.Yoksa çıkamazdık.Taze bir resim.
İsteyene msn den cheeroke nın resımlerınıde gosterırım
vay vay resme bak..... bayılırım kar a soğuk a buza...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
11 Aralık 2010, 17:41
-
11 Aralık 2010, 17:53
uniqe adlı üyeden alıntı
Sorma abi ne manyak bi alet bu grand cherookee v8 motor millet geri dönüyo çıkamayınca köpek gibi çıkıyo nalet ya
Komşunun olduğu için fotosunu atmak istemiyorum buraya.
Burada bizim yayla.Tam resim değil ama hala kar yağıyor.Geçen sene haberlere çıkdı atv de mahsur kaldılar falan
daha dün boludaydım..dünde çok kötüydü..normaldir bu gün bu şekil alması.. benim 2124 ategoda dinlemiyor yağmur çamur emin ol...
-
11 Aralık 2010, 17:57
daha dün boludaydım..dünde çok kötüydü..normaldir bu gün bu şekil alması.. benim 2124 ategoda dinlemiyor yağmur çamur emin ol...
abi kamyonlar zaten yol dinlemezki kullanmayı iyi bildikten sonra benim babamda kamyoncuydu yolda düzgün gitdikten sonra zincir zor takarsın kışın
-
11 Aralık 2010, 17:58
Abi senin atego 13 km yaylanın 1 nci km sinde kalır Dur msn i ekleyim facebookta vardı heralde msn in
-
11 Aralık 2010, 17:59
uniqe adlı üyeden alıntı
Abi senin atego 13 km yaylanın 1 nci km sinde kalır
Dur msn i ekleyim facebookta vardı heralde msn in
unige kardeş zinciri taktıktan sonra bir sorun olmaz :D
arkadaşlar size bir sorum olacak motora shell vsx 10w40 yağı motoruma koymayı düşünüyorum sentetik bazlı yazıyor üstünde fiyatı 13,50 tl sizce nasıldır
-
11 Aralık 2010, 18:03
Abi yola gitmiyoruz rampalar + yolda 20 30 cm kar var bıde bu hiçbişi değil.Transporter vardı yeni adam çıkmaya çalışıyodu dedik çıkamazsın adam geri döndü şahinde vardı zincirli oda kaldı yolda durduk kaktık
-
11 Aralık 2010, 18:07
uniqe adlı üyeden alıntı
Abi yola gitmiyoruz rampalar + yolda 20 30 cm kar var bıde bu hiçbişi değil.Transporter vardı
yeni adam çıkmaya çalışıyodu dedik çıkamazsın adam geri döndü şahinde vardı zincirli oda kaldı yolda durduk kaktık
şaka biyana zaten kardeş arkadan çekişli taksiler önden çekişliye göre iyi çıkmaz karda şahinin çıkmaması normal biz bir ara kara gitmiştik amcamda skoda taksi vardı önden çekişli biz onunla karın üstünde baya gitmiştik yol bile belli değildi giden olmadığından şahinli bir arkadaş vardı o geride kaldı çıkamadı :D
-
11 Aralık 2010, 19:40
Bak bu bizim yayla ve bizim köylüler bugün gittiğimiz yer aynı şekilde şimdi.,
http://www.youtube.com/watch?v=O2sUKdRBhGk
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:22 ----------
Fat280 benim motorda shell vsx 10 40 var.Güzel yağ bundan sonra castrol koyucam bakam nasıl olucak.Ayrıca 20 tl ye aldım ben shell istasyonundan.
-
11 Aralık 2010, 20:09
selam arkadaşlar gecen gün motorumun debriyaj balatasını değiştirdim debriyaj balatasını değiştirdirkten sonra motorun ayaktan marja bastığın zaman bi basıyo bi basmıyo boşluk oluyo acaba debriyaj balatasıyla mı alakalı zamanla balata alıştıkça düzelir mi
-
12 Aralık 2010, 11:56
uniqe adlı üyeden alıntı
Bak bu bizim yayla ve bizim köylüler bugün gittiğimiz yer aynı şekilde şimdi.,
http://www.youtube.com/watch?v=O2sUKdRBhGk
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:22 ----------
Fat280 benim motorda shell vsx 10 40 var.Güzel yağ bundan sonra castrol koyucam bakam nasıl olucak.Ayrıca 20 tl ye aldım ben shell istasyonundan.
kardeş seninkiside vsx 10w40 bsa pahalı almıssın bizim burada 13,50 lira ben aslında kullandım ama 1500 2000 arasında vites geçişleri zor gibi geldide kullanan arkadaşlardan yorum almam için sorayım dedim sağol bu arada yayla yoluda tam kara bulanmış güzel manzara :D
-
12 Aralık 2010, 14:14
hakan kardeşime selam olsun... özledim kendisini...
ve irfan a selam olsun
-
12 Aralık 2010, 21:31
a.s ramço yeni Ybr sana iyi gidiyor
Ben Yamalube kullanıyorum yağ olarak Yamaha mühendisleri boşuna önermiyorlardır bence
-
12 Aralık 2010, 21:35
victorist adlı üyeden alıntı
a.s ramço yeni Ybr sana iyi gidiyor
Ben Yamalube kullanıyorum yağ olarak Yamaha mühendisleri boşuna önermiyorlardır bence
sizde yeni ybr var.sanırım eski ybrde kullandınız.farkları nelerdir?tavsiye edermisiniz?bu yeni factor ile gelicek olan apache arasında kaldım ne dersiniz?
-
12 Aralık 2010, 21:47
karaislam adlı üyeden alıntı
sizde yeni ybr var.sanırım eski ybrde kullandınız.farkları nelerdir?tavsiye edermisiniz?bu yeni factor ile gelicek olan apache arasında kaldım ne dersiniz?
Yeni Ybr de eski ybr gibi çok ısınmasını beklemek zorunda değilsin çok soğuk havada bile 1 dakika beklemeden bile kalkış gerçekleşebiliyor diğer konu ise stop sorunu halledilmiş eski ybr yi satmanın en büyük nedeni sürekli stop etmesiydi tam bakımlı ve 9 binde olduğu halde
Yalnız yeni ybr de konforu bozan bir titreşimde var azda olsa buda gözardı edilmez şahsen ben alıştım artık bu titreşime
Yeni Apache nin güzel yenilikleri var ama şuda varki Yamaha kalitesi çok üst düzeyde Tvs nin kaltesi malesef biraz daha düşük kalıyor yinede karar sizin
Birde Yeni Ybr factor değil Esd diye geçer forumda bu hata çok yapılıyor
-
12 Aralık 2010, 21:56
irfan bu titreşim seni rahatsız ediyor ama emin ol bir çok kişiyi rahatsız etmez.. titreşim dediğin egzost zırıltısı.. bence egzostlarda problem var...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 390 kullanıcı var. (0 üye ve 390 misafir)
Bu Konudaki Etiketler