arkadaş lar ybr nin arka amortisör ayarını değiştirmek en yumuşak hale getirmeyi nasıl yapacagım. bildigim kadarı ile 3 ayrı ayarı olması lazım. yardım edin lütfen
arkadaş lar ybr nin arka amortisör ayarını değiştirmek en yumuşak hale getirmeyi nasıl yapacagım. bildigim kadarı ile 3 ayrı ayarı olması lazım. yardım edin lütfen
ramço can kardeş toplağınız ybr benim arabayla aynı renk olmuş bende olsa harika olurdu valla yeşil jant olmamış sanki cantlarda gövde rengi olsaydı ya
Ok yaydan çıkmadan yapacağını yap...
ayvalık-balıkesir arası gittik geçen günlerde , depolar fullendi aşağı yukarı 7-8 binde vites değiştirme , genellikle rampalar , kış şartları vs. ile bir dolu depoyla 300 km yaptık uzun yolda bu bana aşırı garip geldi bu motorlar çok mu yakıyor abilerim YARDIM lütfen !
Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)
ramço en sonunda yeşilleri beyaz yapacağım varya
Azrail Noktayı Koyana Kadar Virgüle Devam...
34 SDT 60
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
Antalyada hava filtresi olan ybr yok diyebilirim..Daha bi sorun çıkmadı ki yıllardır öyle gezen ybr ler var temizlersen filtre yerini sorun olmuyor..Ses için çıkarıyoruz çok tok bi sesi var..
Antalyada ybr istiyen var mı ? Daha 2.100 'kmde 0 2011 modeL city siyah...Vereyim hemen çok sıkıldım yeniden bmw ye dönücem..Gece donuyorum arabaya şart
ramço helal olsun motor süper olmuş
███████ 4
ya arkadaşlar debriyaj sorunu yaşayanlar varmı??
[I][B]My Biker Lifestyle... :bestmt:[/B][/I]
Motor büyütmek için para biriktiriyor olmasam Recai arkadaşımızın Ybr'sinide alırdım çok temiz bir makina yazık olcak vala..
Bahar Bulaştı Ya Hayata, Ağaca, Suya, İçimde Öyle Bir Seyahat Kımıldıyor Ki, Diren Direnebilirsen.Yüreğim Bavulunu Toplamış Çoktan .Ruhum Sırtlamış Çantasını.Uzaklar Çekiyor İçimdeki Seyyahın Tasmasını..
4-5 yıldır ybr kullanıyorum ondan dostum ilk ybr'm değil bu alıcı cıkarsa vericem yoksa dursun motor satılmasada binerim arada
Eywallah çok temiz makinam Çizik vs hiç bir şeyi yok 0 2.100 kmde..
3.000 -4000 arası vericem alıcı çıkarsa yoksa dursun hayırlısı
dacia logan 1.5 dci kiraz kırmızı
By malkocoglu48 at 2008-12-31
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:32 ----------
bugün motoruma bi tane m direksiyon bulup taktım motorun sürüş pozisyonu felan çok değişti racing havası verdi ama uzun yolda sıkıntı çıkarabilir heralde neyse biraz binelyim bakalım nasıl olcak yarın resimlerini atarım inşallah
Jant şeritlerimi sökdüm acaba başka hangi renkler yakışır mavi ybr me ?
HONDA
yeşil yeşil yeşil
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
unige kardeşim açık sarı da hoş oluyor ya sen arka plakalığa nasıl bişi yaptın güzel gözüküyo
Şu an bu konu içerisinde 43 kullanıcı var. (0 üye ve 43 misafir)