gerçekten kırmızı yakışmış. ancak bu yeni ybr lerdeki göze batan tek şey eksozun siyah olması
gerçekten kırmızı yakışmış. ancak bu yeni ybr lerdeki göze batan tek şey eksozun siyah olması
Motorsiklet değil ''MOTOSİKLET
uğur nası boyadın sprey boyayla felanmı
81VATAN__54MEKÂN
sprey boya değil sanayide boyattım kaportacı vardı orada boya işleri yapan
çok basit anlatıyım sana ilk önce farını alıyorsun sonra göstergelerin arkasındaki siyah plastigi çıkartıyosun sonra beyaz tabak gibi plaka cıkacak göstergelerin plakası devir göstergesine giren bi kablo var ucunda lastikle sıkıştırılmış onu yavaşça çek karşına ampul çıkacaktık sonra sök tak gerisin geriye kolay gelsin
Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT
kardeşlerim bugün 57 km hızla radara girdim 130 lira ondan yazdılar sigortam bitmiş 1 hafta önce dediler hemen gidip yaptırdım ama 60 ta ona kestiler
Ok yaydan çıkmadan yapacağını yap...
valla çok ama çok üzüldüm ya yazında taksi ile 91 le girmiştim
Ok yaydan çıkmadan yapacağını yap...
bende bugün arkadaşa motoru verdim jandarma trafik yakalanmış ehliyetsizlikten yarın mahkemeye sevk ettiler orada ne kadar ceza para cezası alacağı belli olacak,ara yerde banada koyarlar artık ehliyetsiz birine motor verdim diye
sadece arkadaşı çağırdılar ilçe emniyete.bana kesilen cezayı eve makbuz olarak yollarlar heralde
ruhsat sahibinn adresine yollanıyor .ayrıca ceza peşin ödersen 150 tl idi. tabi bu parayı da arkadaşına yansıt(maddi durumu iyi ise). . arkadaşının yiyeceğeni min. ceza 600 tl peşin 450 tl taksit yaptırırsa 4x150 tl taksit leniyor taksit yaptırırsa odeyip odemediği kontrol et.
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
çocuk annesinden babasından korkuyor, inşallah öderde kurtulurum yoksa hepsi bana kalacak cezaların
Uqur cezan Hayırlı olsun bende aldıkdan 2 hafta sonra ceza yemiştim plakasızlıktan allahtan polis iyiydi gerçi ben huyuna gidiyorum ceza yememek için 62 yazıp geçti..Geçen haftada durdurdular yunus abilerimiz polisleri seviyorum ya bugün kaçtığım beyaz şahin hariç
Bu arada ben kafayı değiştiricem Uzay kafadan sıkıldım başka neler yapayım önerileriniz var mı ?
Recaİ Canın cehenneme adamım
belkı bana ceza gelmez la bellimi olur,arkadaşta kendı cezasını ödemezde onun cezada ruhsat sahibine gelıyormuş o kötü olur işte
O zaten kafadan 800 e yakın yemiştir onuda ödersin sen takma kafana ya peder'e söyleseydin ceza yemezdin aslında bu arada sendeki xenon nasıl bozulma vs bi sorun çıkarttımı ? + egzozumu boyadın neyle ? bende o boyadığın kısmı yan sanayi olarak alıp boyayıp takayım diyorum orjinalide evde dursun kaç lira tuttu az fikir ver daha 2.100 kmde motordan sıkıldım
olay bizim bölgede olmadı la aslında 1 km uzaklıkta olduda,1km ileride'de antalya ilsınırı var ben muğlaya bağlıyım ondan antalya bölgesinde geçmiyor torpil xenon farda bir sorun yok güzel çalışıyor egzozu ilkonce truncuya sonra kırmızıya boyattım kaportacıda boyayı gittim kendım aldım 10 liraya 10 lirayada boyacıya verdim o kadar,sende yuvarlak far tak en yakın zamanda
Şu an bu konu içerisinde 222 kullanıcı var. (0 üye ve 222 misafir)