Bu resmi aldığın forum da bu resmi paylaşana sorabilirsin en azından nasıl yaptırdığını anlatır..
Bahar Bulaştı Ya Hayata, Ağaca, Suya, İçimde Öyle Bir Seyahat Kımıldıyor Ki, Diren Direnebilirsen.Yüreğim Bavulunu Toplamış Çoktan .Ruhum Sırtlamış Çantasını.Uzaklar Çekiyor İçimdeki Seyyahın Tasmasını..
herkese selam
bu gün narva h4 12v 60/55w ampül taktım motora bu ampülün zararı yada faydası olurmu bilgisi olan varmı?
sorsam bile fayda etmez adamlar brezilyalı forum sitesinde ingilizcede konuşmuyorlar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:30 ----------
bu arada bugün egsoz kapaklarını boyadım
Uploaded with ImageShack.us
kırmızı yapcam 1-2 hafta sonra siyah rengi düşünmem zaten egsoz siyah
arkdşlar ybrnin 1.2. 3. 4 . ve 5. viteslerdeki son hızlarını söylermisniz ? (kesiciye girdikten sonrki hızlar )
yok kardeş ben merakımdan soruyorum yılbaşında ben honda cbr 125 alıcam zaten arkdşta kırmızı 2010 ybr var 50kilo arkadaş üstüne yattığı halde 125i gecemedi daha sen kaç gördün
1.40 2.60 3.80 4.105 5.değişir 110 yaparsın hava iyidir 120 yaparsın
HONDA
yani cbr gecer öyleyse
tm kardeşim saolun
arkadaşlar ybr hız motoru değil ki cbr hız motoru ondan dolayı ybr yi fazla sıkıştırmamak bence en makbulu ben bile daha hala basmak istiyorum ama yanlış yaptığımı düşünüyorum ondan dolayı en ideal hız ybrlerde 80-90 bu şekilde dünya turuna bile çıkabilirsiniz :D
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
arkadaşlar özellikle ybr esd kullanan arkadaşlar,ben koltuktan hiç memnun değilim,motorum 1050 km de,şimdiye dek tek canımı sıkan nokta koltuk,özellikle 2 kişi binince 40-50 km durmadan yol yapmak ciddi ızdırap oldu.lastik hava basınçları bakım kitabındaki yüklü duruma göre ayarlı,arka amortisör ayarı standart ayar olan 2. kademede,ama toto uyuşması oluyor,koltuğun sünger dolgusunun yetersiz olduğunu düşünüyorum,siz ne düşünüyorsunuz?buna bir çözüm bulan varmı?
Ben 3 yıllık Ybr kullanıcıyım lakin geçen test etme fırsatım oldu yeni modeli Esd yani birincisi boyut olarak küçük.İkincisi konfor olarak düşük Ybr'nin o bilindik rahatlığı konforü yok, bu yüzden vazgeçtim almaktan.Alcağım yine city yani
Bahar Bulaştı Ya Hayata, Ağaca, Suya, İçimde Öyle Bir Seyahat Kımıldıyor Ki, Diren Direnebilirsen.Yüreğim Bavulunu Toplamış Çoktan .Ruhum Sırtlamış Çantasını.Uzaklar Çekiyor İçimdeki Seyyahın Tasmasını..
Şu an bu konu içerisinde 140 kullanıcı var. (0 üye ve 140 misafir)