kare far olduğundan altına koymamışlar..:d benimde hoşuma gidiyor.. burdaki 2 servistede yok
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Haa şimdi anladım niye koymadılarki ya bi bakıyım bakalım varmı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:09 ----------
Bakın ağalar hazır merceklı ybr xenonu hoşuma gitti mercegın etrafınıda sıyaha boya miss gibi olur.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...31574720/detay
HONDA
arkadaşlar bu ybr 125 cty ile ybr 125 factor modeli arasındaki fark nedir bilen var mı ?
arkadaşlar arka jant çukura düştüğümde kenarı açıldı.tamirciye götürdüm düzeltme kalktı ve jantı çatlattı.jantı tamir ettik falan ama,şimdide lastiğin dudağı ile jantın arasından hava kaçırıyor.yeni bir tane jantmı almammı gerekiyor yada ne yapmalıyım bilmiyorum.
ÖNCE VATAN MİLLET,SONRA ANA VE YAR,BU YOLDA SAVRULAN,BİRİLERİ VAR.EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN,BİRİLERİ VAR.
BAYRAKLA DERTLEŞEN,TOPRAKLA BİRLEŞEN,CAN VERİP DEVLEŞEN,BİRİLERİ VAR..ŞEHİTLER ÖLMEZ..
ÖNCE VATAN MİLLET,SONRA ANA VE YAR,BU YOLDA SAVRULAN,BİRİLERİ VAR.EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN,BİRİLERİ VAR.
BAYRAKLA DERTLEŞEN,TOPRAKLA BİRLEŞEN,CAN VERİP DEVLEŞEN,BİRİLERİ VAR..ŞEHİTLER ÖLMEZ..
şu anki motorumu değiştireceğimde ilk tercihim olcak motosiklet yakıtta süper olması kronik sorunlarının bulunmaması üzerinde 500 km yol yapabileceğimi düşündüğüm (günde) 170 000 km yapan kullanıcılarının olduğunu öğrenince hayret edim hayran olduğum alet
slm arkadaşlar siz değerli YBR severlere bi sorum olacak benim ön fren kolun da çok boşluk var ben bu boşluğu nasıl alabilirim resimli anlatabilirseniz çok sevinirim.
TEŞEKKÜRLER
hidroliğin eksik zaten de arkadaşlar ön balatanın orlardan bi vidadan havası alınıyor dedi onu merak ettim nasıl yapılıyor diye
www.rialli.com ve www.sahibinden.com sitelerinde ybr 125 jantları mevcut. ben rialli sitesinden hiç alışveriş yapmadım ancak yapanlar var ve duyduğuma göre güvenilir bir site.
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
Bende vardı ama servisteki bi usta abiye verdim ücretsiz..Yoksa arkadaşıma gönderirdim..
Bahar Bulaştı Ya Hayata, Ağaca, Suya, İçimde Öyle Bir Seyahat Kımıldıyor Ki, Diren Direnebilirsen.Yüreğim Bavulunu Toplamış Çoktan .Ruhum Sırtlamış Çantasını.Uzaklar Çekiyor İçimdeki Seyyahın Tasmasını..
abilerim, arkadaşlarım, üstadlarım.... (bayanları eklemedim sanırım bayan ybr'ci yok aramızda)
şimdi bir sorum olacak. ve eğer mantık olarak hatam yoksa zincirden ziyade dişli ömründe ciddi artış umuyorum.
bugün farkettim ki ön dişlinin dışa bakan yüzü içe bakan yüzüne göre çok daha hızlı aşınıyor. arkada durum nedir bilmiyorum ancak dişlileri bir süre sonra ters yüz ederek kullanmamızda bir sakınca var mı?
bir de oldu da zincir koptu ya da çok fazla uzadı ve gergi sona kadar dayandı. dişliler değiştirilmeden sadece zinciri yenilemek zincir ömrünü kısaltır mı?
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
Bunun sebebi arka tekerlek bir nedenden ötürü söküldüyse tam hizada takılmadığı içindir. Arka tekerlek maşasındaki çentiklere güvenmeyiniz.Ön dişliden arka dişliye bir ip çekerek hizaya bakabilirsiniz.
Tam hizada olan arka lastiğin faydaları:
-Daha az yakıt tüketimi
-Daha dengeli sürüş
-Daha düzgün arka lastik aşınması
-Daha uzun zincir ve dişli ömrü
Şu an bu konu içerisinde 271 kullanıcı var. (0 üye ve 271 misafir)