Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
21 Kasım 2010, 21:04
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Reklamlar
-
21 Kasım 2010, 22:34
debriyajında boşluk olan varmı
-
21 Kasım 2010, 22:45
grossefox adlı üyeden alıntı
beyler gecende yaqmurda motosiklet kulanmak zorunda kaldim. Ve ertesi gun sinyalim bozuldu. Sol tarafta bi sorun yok. Ancak sag tarafa sinyal verdiqimde dugme sagda takili kaliyo hadi onu duzeltiyorum ama sag sinyal yanip sönmuo surekli yaniyo bunun sebebi ne olabilir arkadaslar.? Ve kac tl ye kurtarabilirim.?
arkadaşım 5 liraya halledebilirsin aynısı bende de olmuştu sinyal müşürü mü flaşörü mü öyle bişey onu değiştiriyosun oluyo akünün yanında..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:43 ----------
söztürk adlı üyeden alıntı
debriyajında boşluk olan varmı
debriyajda boşluk mu debriyaj kolunda mı
-
21 Kasım 2010, 22:59
şu siteye bi göz atın türkiyeye 5 sene önceki.. motorları gönderiyorlar yeter artık!!!!!
http://www.yamaha-motor.eu/eu/produc...cc/ybr125.aspx
avrupadaki ybr nerde türkiyedeki ybr nerde???
2020 'Tracer 900 İcon Blue
-
21 Kasım 2010, 23:02
Hala üçüncü sınıf ülke muamelesi görüyoruz
-
22 Kasım 2010, 11:13
speedygogo adlı üyeden alıntı
biz de denedik epey çevirmeyi falan ama dönmüyor da. şimdi de kapak kırıldığı için nasıl çeviririm bilmiyorum. akşam yine deneyeceğim. olmadı artık mecbur servise.
bayram tatili girince araya yazamadım. 15-20 dakikalık uğraşla zor da olsa çevire çevire kapağı dik duruma getirdim ve açabildim. şimdi geriye kapağı yapıştırması kaldı.
-
22 Kasım 2010, 11:26
speedygogo adlı üyeden alıntı
bayram tatili girince araya yazamadım. 15-20 dakikalık uğraşla zor da olsa çevire çevire kapağı dik duruma getirdim ve açabildim. şimdi geriye kapağı yapıştırması kaldı.
kapağı açabildiğine sevindim kardeş inş. tekrar başına gelmaz iyi sürüşler
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
-
22 Kasım 2010, 15:14
teşekkürler. siz siz olun depo kapağını kendiniz takın ve dikkatli olun. cidden sıkıntılı bir şey sıkışan kapağı döndürmek. eldivenimin ayasını bile az biraz parçaladım bu yüzden.
-
22 Kasım 2010, 21:30
arkadaşlar sunfıx için yorum yapmamıssınız....
bu arada her zaman depoyu başında durup ben kapatıyorum ..dikkat edilmesi gerekiyor..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
22 Kasım 2010, 22:06
sercan2667 adlı üyeden alıntı
Enjeksiyonu haricinde Türkiyede satılan Esd modelinden hiç bir üstünlüğü yok
-
22 Kasım 2010, 22:09
[/COLOR]
debriyajda boşluk mu debriyaj kolunda mı[/QUOTE]
evet debriyaj manetinde yarısı boşta
-
22 Kasım 2010, 22:37
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
bu arada her zaman depoyu başında durup ben kapatıyorum ..dikkat edilmesi gerekiyor..
bende öyle yapıyorum Ramço
emeğin için teşekkürler bu arada
-
23 Kasım 2010, 08:20
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
bir arkadaşımızın yağ tapasının kenarında baya derin bir çatlak vardı.... motoru yarıp orayı kaynatmak çözüm ama uğraşlıve zaman isteyen bişey... dün akşam pratik bir yapışıtıcı olan sun fıx ile yapıştırdık.. çözüm kısa sürelide olsa işe yarıyor... ısıyla yerinden çıkmaz.. donunca taş gibi oluyor... açmak istediğinizde basit kırılıyor.... aklınızda bulunsun.. belki ilerde zor durumda kalırsınız işinize yarar..
bu arada bu sunfıx genelde araba manifolt ve egzostlarında kullanılır...
güncelll....
-
23 Kasım 2010, 17:29
sunfix yerine alcon-s de kullanılabilir. genelde motor blok çatlaklarında kullanılır, kırmızı ve mavi tüpü karıştırarak tatbik edilir. ısıya ve darbeye dayanıklı. ama biraz geç donuyor ve çok büyük alanlara uygulamak biraz marifet istiyor.
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
23 Kasım 2010, 17:49
Motorumu sattım, üzgünüm.
-
23 Kasım 2010, 19:53
alisemerci adlı üyeden alıntı
Motorumu sattım, üzgünüm.
Hainnn Hayırlı olsun bakalım.Başka model düşünüyor musun ?
-
23 Kasım 2010, 23:54
selam arkadaşlar uzun zamandır siteye giremiyordum şimdi girme fırsatı buldum motorumla ilgili sıkıntılarım var bu konuyu sizlere sormak istiyorum. motorla ilk kalkarken yarım debriyajla kalkıyorum debriyajı tam saldığımda motorun arka tarafı takırtı yapıyo (titriyo) servise sordum zincirden dedi zincir değişecek dedi. bende YBR si olan başka arkadaşla zincirleri değiştik hafif düzelme oldu ama hala sorun tam kesilmiş değil. ön- arka dişlileride değiştirdik sonuç aynı bi fark yok. ön dişlinin takılı olan mili sağa sola çevirdiğimde şanzımandan hafif takır tıkır diye ses geliyo acaba sorun zincirde değilde şanzımanın içinde mi? yok sa debriyaj balatasından mı ? ( NOT: motorun önceki sahibi sık sık ön kaldırıyor muş? )
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:51 ----------
benim bu sorunuma bi çözüm bulabilirseniz çok sevinirim. TEŞEKKÜRLER
-
24 Kasım 2010, 01:50
hakan-32 adlı üyeden alıntı
selam arkadaşlar uzun zamandır siteye giremiyordum şimdi girme fırsatı buldum motorumla ilgili sıkıntılarım var bu konuyu sizlere sormak istiyorum. motorla ilk kalkarken yarım debriyajla kalkıyorum debriyajı tam saldığımda motorun arka tarafı takırtı yapıyo (titriyo) servise sordum zincirden dedi zincir değişecek dedi. bende YBR si olan başka arkadaşla zincirleri değiştik hafif düzelme oldu ama hala sorun tam kesilmiş değil. ön- arka dişlileride değiştirdik sonuç aynı bi fark yok. ön dişlinin takılı olan mili sağa sola çevirdiğimde şanzımandan hafif takır tıkır diye ses geliyo acaba sorun zincirde değilde şanzımanın içinde mi? yok sa debriyaj balatasından mı ? ( NOT: motorun önceki sahibi sık sık ön kaldırıyor muş? )
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:51 ----------
benim ön dişlinin mili de çok zor dönüyor ve tıkırtı var.arka tekerlek vitese takıp debriyaja basınca zor dönüyor ama boşta gayet rahat. ancak debriyaj balatası tam ayırıyor, bir gariplik var değilmi? nolur yardımcı olun kafayı yiyeceğim.
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
24 Kasım 2010, 02:08
hakan-32 adlı üyeden alıntı
Hocam aynı sorunu bende yaşadım. aniden yuklenmelerden dolayı oluyor. zincirini güzelce yağla bi uzun yola çık düzelir.usta bana çarktaki takozdan yapıyor dedi ben bi alaka kuramamıştım.kendi yöntemlerime başvurdum =)) 750km falan geçti olayın üzerinden şimdi eser yok sesten
[I][B]My Biker Lifestyle... :bestmt:[/B][/I]
-
24 Kasım 2010, 13:17
uniqe adlı üyeden alıntı
Hainnn
Hayırlı olsun bakalım.Başka model düşünüyor musun ?
ailem için araba aldım.
ama asla başka bir model düşünmüyorum 1-2 sene sonra inş. yine YBR
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 168 kullanıcı var. (0 üye ve 168 misafir)
Bu Konudaki Etiketler