güzelmiş.............
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
ben de ellerimibırakınca direksiyon baya bi titreme yapıyor giderek artan bir titreme yani dokunmazsam yerlere yıkılıcam acaba neden kaynaklanıyordur.
Ok yaydan çıkmadan yapacağını yap...
selam arkadaşlar nasılsınız... arka maşadan gelen bir gıçırdama vardı motor yaylandıkça... acaba amartisörlerdenmi dedim baktım yok... maşa milinin pasladığını sökünce anladım... güzelce yağlayarak sorunu çözdüm...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
mübarek kurban bayramınızı tebrik ediyorum değerli kardeşlerim
Minareden hoplarım bayramınızı kutlarım
HONDA
Herkesin mübarek bayramını kutlarım,iyi bayramlar fazla et yiyin ben gibi
bütün islam be motorsiklet alemini kurban bayramını kutlarım nice bayramlara
öncelikle herkesin kurban bayramını kutlarım son güne kaldım kutlamak için ama akraba ziyaretleri felan anca girebildim nete bu arada arkadaşlar benim motorun çekişi çok düştü 2 kişi tırmandığım rampaları tek kişi zorlanarak çıkıyorum resmen sorun ne olabilir acaba debriyajdan çüpeleniyorum ben ama başka sebeplerde olabilirmi?? bu arada motorum 25binde
81VATAN__54MEKÂN
beyler gecende yaqmurda motosiklet kulanmak zorunda kaldim. Ve ertesi gun sinyalim bozuldu. Sol tarafta bi sorun yok. Ancak sag tarafa sinyal verdiqimde dugme sagda takili kaliyo hadi onu duzeltiyorum ama sag sinyal yanip sönmuo surekli yaniyo bunun sebebi ne olabilir arkadaslar.? Ve kac tl ye kurtarabilirim.?
:bestmt:[COLOR="DeepSkyBlue"]ßy_qrossefox[/COLOR]::plus1::
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4297112/detay/
bizim buralarda böle bi motor var var ama nedir ne değildir ybr parasına 600cc?FZR600
Uploaded with ImageShack.us
bir arkadaşımızın yağ tapasının kenarında baya derin bir çatlak vardı.... motoru yarıp orayı kaynatmak çözüm ama uğraşlıve zaman isteyen bişey... dün akşam pratik bir yapışıtıcı olan sun fıx ile yapıştırdık.. çözüm kısa sürelide olsa işe yarıyor... ısıyla yerinden çıkmaz.. donunca taş gibi oluyor... açmak istediğinizde basit kırılıyor.... aklınızda bulunsun.. belki ilerde zor durumda kalırsınız işinize yarar..
bu arada bu sunfıx genelde araba manifolt ve egzostlarında kullanılır...
arkadaşlar ben yamaha ybr alacam ama hangi model alacam bilmiyorum yardımcı olurmusunuz özellikle 2004 model tercih ediyorlar ama ben karar weremedim hangi modeller tutuluyor
Şu an bu konu içerisinde 244 kullanıcı var. (0 üye ve 244 misafir)