Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
05 Kasım 2006, 08:38
MORFiNcik adlı üyeden alıntı
Yaw arkadaşlar benim kısa farlarım yüksek devirde göz kırpıyor hatta sönüyor ama uzunlarda yapmıyor size sorun nerde altörnatördemi acep...?
aynı şey birkaç hafta önce benim başıma geldi. uzun süre yüksek devirde gözkırpıyordu kısa farlar. birkaç gün sonra hiç yanmamaya başladı. sorunun nedeni ön far ampulü. söktüğümde far ampulünün kendi yuvasında oynamaya başladığını gördüm. yüksek sıcaklıkta büyük sarsıntıya maruz kalırsa ampuller bu hale gelebiliyor. 3-5 ytl arası fiyatı. takması da gayet kolay.
Reklamlar
-
05 Kasım 2006, 13:47
On frende surtme
Sevgili YBR sahibi arkadaslar,
Motosikletimi aldiktan kisa bir sure sonra henuz 500 km bile yapmadan on fren diskinden bir surtme sesi gelmeye basladi. Motoru aldigim firma yetkilisine konuyu ilettigimde yeni zamanla balatalar alisacak dedi. Bende biraz vakit gecsin kullanalim ses kesilebilir diye dusunerek onemsemedim. Bir muddet sonra on freni nekadar sert kullanirsam surtme sesi artiyor ve yavas yavas geciyordu. Bunun uzerine yetkili servise goturdum ve onlardanda ayni cevabi aldim. Bunun uzerine kendim inceledim ve diskin firen kaliperine surttugunu gordum bir sehir disi seyehat sonrasi surtume yerini iyice asindirdim ve ustaya tekrar gittim. Usta fren balatalarini tutan kaliperleri komple sokerek uzerine pul koyup tekrar sıktı. Suan ses kesildi ancak nekadar kalici bir cozum bilemiyorum biraz alasehir timari oldu ama neticede ses kesildi.
Saygilar;
Hakan Altiparmak
-
05 Kasım 2006, 19:29
ruzgar bey hangi servise gidiyorsun izmirde?
-
05 Kasım 2006, 19:45
fakir ama gururlu adlı üyeden alıntı
aynı şey birkaç hafta önce benim başıma geldi. uzun süre yüksek devirde gözkırpıyordu kısa farlar. birkaç gün sonra hiç yanmamaya başladı. sorunun nedeni ön far ampulü. söktüğümde far ampulünün kendi yuvasında oynamaya başladığını gördüm. yüksek sıcaklıkta büyük sarsıntıya maruz kalırsa ampuller bu hale gelebiliyor. 3-5 ytl arası fiyatı. takması da gayet kolay.
hımmm çok teşekkür ederim altörnatörde sorun olduğunu sandım... Alırız bir ampül
sonix sanda teşekkürler :
[B][COLOR="Magenta"][CENTER]Motorunuzu arkanızda anneniz varmış gibi kullanın hep:wiinkk:[/CENTER][/COLOR][/B]
-
05 Kasım 2006, 19:56
hedowich adlı üyeden alıntı
ruzgar bey hangi servise gidiyorsun izmirde?
Motorcu Gokcmene gidiyorum
Saygilar;
Hakan Altiparmak
-
05 Kasım 2006, 22:45
Forumdan Uzaklaştırıldı
ybr far
ben ve iki arkadaşımın daha başına geldi bu arada o far olayı.
Göz kırpıyordu klasik hastalığı ybr nin sanırım yağmurda çok gezersen oluyor (yanlışda olabilir)
bu arada mavi renk 2006 model 14000 kmdeki ybrmi sattım
2280 ytlye
-
06 Kasım 2006, 04:36
lezzet gider,mesuliyet kalır...
-
06 Kasım 2006, 16:39
anahtarlık gelmedi
Anahtarlık için avrupa sitesine üye oldum henüz anahtarlık gelmedi.Ne yapma gerekli.gelen arkadaşlardan yardım bekliyorum.selamlar.
-
06 Kasım 2006, 16:56
-
06 Kasım 2006, 16:59
-
07 Kasım 2006, 14:30
erdo2002 adlı üyeden alıntı
Bence iyi fiyata satmışsın
Bende almayı düşünüyorum 2.el 2006 model.Bakalım uygun fiyat çeken birine
ama kmsi (3-4bin) max arıyorum.Senin sattığın fiyat aralığa bakalım bulabilcekmiyiz hayırlısı
bence ucuz satılmış 2006 model gerçi 14000 de.ben arabam.com a verdim 6000 de mavi ybr mi 2800 yazdım gitmesin diye ama hala arıyanlar oluyo 100 150 ytl aşağı hemen gitcek yani..
bide şu yamahanın avrupa sitesinin linkini yazarmısınız buraya ben yanlış yere giriyorum heralde üye olunacak bi yer bulamadım...teşekkürler...
-
07 Kasım 2006, 14:39
Forumdan Uzaklaştırıldı
hepiniz ucuz satmışsın diyorsunuzda arkadaşlar malın ederi bu.İnternet ile gerçek hayat çok farklı adam sıfır motor alıyor 3000 ytlye (örnek) aldığı gün eve gelip 2900 den ilan veriyor.Nasıl olsa ilan vermek bedava herkez tuturabildiğine gidiyor.Benim motorum 2400 ytl 2006 model 7000 km den sahibinden com.da aylarca durdu takii üstüne 7000 kmde daha yapana kadar tek bir kişi aramadı.Sonra bir kişi aradı oda aldı.Ama motor çoktaan 14000 km olmuştu.
Bence interneti çok baz almayın fiyat konusunda.
-
07 Kasım 2006, 14:46
ginger adlı üyeden alıntı
hepiniz ucuz satmışsın diyorsunuzda arkadaşlar malın ederi bu.İnternet ile gerçek hayat çok farklı adam sıfır motor alıyor 3000 ytlye (örnek) aldığı gün eve gelip 2900 den ilan veriyor.Nasıl olsa ilan vermek bedava herkez tuturabildiğine gidiyor.Benim motorum 2400 ytl 2006 model 7000 km den sahibinden com.da aylarca durdu takii üstüne 7000 kmde daha yapana kadar tek bir kişi aramadı.Sonra bir kişi aradı oda aldı.Ama motor çoktaan 14000 km olmuştu.
Bence interneti çok baz almayın fiyat konusunda.
interneti çok baz almamak lazım tabiki ama benim 6000 motorumda 2600 e rahat gider.siteden değil elden satmak istediğimde ise özellikle antalyada 2700 e de satabilirim...ben alırmıyım bu para almam o başka konu...
-
07 Kasım 2006, 16:07
arkadaşlar:
bişey dkkatimi çekti bizim motorların depoları metalmi yoksa plastik alaşımm aralarında fark oluyorlmuş metallerde paslanma olayı görülüyormuş bilgisiolan varmı?
-
07 Kasım 2006, 21:59
ybr nin deposu metal.herhangi bir çizik olmazsa paslanmaz.
-
08 Kasım 2006, 02:59
lezzet gider,mesuliyet kalır...
-
08 Kasım 2006, 23:50
bana yardımcı olun
selam ben motor ehliyetimi aldım ve motor tecrübem yok sınav dışında. 18 yaşında bi kızım ve ybr125 almayı çok istiyorum babam da motor kullanıyor fakat benim onu motor tecrübem olmadığı için kullanamayacağımı düşünüyor ama ben gerçekten çok istiyorum. Siz bu motoru kullandınız ve biliyosun bana ve bi kıza tavsiye eder misiniz? ( bu arada motoru taşıyamayacak güçte değilim kuvvetliyim )
-
09 Kasım 2006, 00:39
ece88 adlı üyeden alıntı
selam ben motor ehliyetimi aldım ve motor tecrübem yok sınav dışında. 18 yaşında bi kızım ve ybr125 almayı çok istiyorum babam da motor kullanıyor fakat benim onu motor tecrübem olmadığı için kullanamayacağımı düşünüyor
ama ben gerçekten çok istiyorum. Siz bu motoru kullandınız ve biliyosun bana ve bi kıza tavsiye eder misiniz? ( bu arada motoru taşıyamayacak güçte değilim kuvvetliyim
)
hoşgeldin ecCe ybr 125 tavsiye ederim bende ilk vitesliyi ybr de örendim yaş 17 daha taşırsın korkma
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
-
09 Kasım 2006, 01:33
ece88 adlı üyeden alıntı
selam ben motor ehliyetimi aldım ve motor tecrübem yok sınav dışında. 18 yaşında bi kızım ve ybr125 almayı çok istiyorum babam da motor kullanıyor fakat benim onu motor tecrübem olmadığı için kullanamayacağımı düşünüyor
ama ben gerçekten çok istiyorum. Siz bu motoru kullandınız ve biliyosun bana ve bi kıza tavsiye eder misiniz? ( bu arada motoru taşıyamayacak güçte değilim kuvvetliyim
)
ece ben de bayanım motosikleti 19 yaşımda aldım yaklaşık 3 kadar önce:D
şiddetle tavsiye ederim bir bayan için çok çok uygun kesinlikle taşıyabiilirsin.Bir kaç günden sonra motorun hakimiyetini çok kolay sağlamaya başlarsın.YBR 125 i almadan önce sadece 5 dk. lığına vitesli bir motor kullanmıştım, buna rağmen çok rahat öğrendim hemde tek başıma...
Boşver sen babanı banada öyl edemişti ailem ama sonuç ortada Kesinlikle al derim
Bu arada hangi şehirdensin??
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
-
09 Kasım 2006, 01:41
şimdiden hayırlı olsun.öğrenmek için boş bir arazi ve trafik dışında olsan daha iyi olur.tabiki korumalarla kullan
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 168 kullanıcı var. (0 üye ve 168 misafir)
Bu Konudaki Etiketler