Selamlar,
kış için önerebileceğiniz, yağmur performansı iyi olan bir lastik var mı acaba ?
arkadaşlar hepinize selamlar dün itibarı ile 2008 model 3000 km mavi ybr sahibi oldum ne kadar mutluyum inanamassınız çok az kullanmama rağmen bu motorun neden bu kadar beğenildiğini anladım
sizlerden ricam şehir içi ağırlıklı kullanım için takıp çıkarması rahat kask ,fakat arada uzun yolda yaparım kaliteli uygun önerilerinizi bekliyorum internetten alışveriş düşünüyorum iade sorunu yaşamayacağım bir site önerirseniz memnun olurum
birde yağını değitireceğim yağ konusundada önerilerinizi bekliyorum az daha unutuyordum üzerindeki lastikler sıfır gibi olmasına rağmen bana da güven vermedi ön arka ikisinidemi yoksa arka yeterli olurmu değiştieceğim maddi imkanlar dahilinde tabi dublex lastik olarak tavsiyeleri bekliyorum bu acemi ybr ci arkadaşınıza tavsiyelerinizi esirgemeyin lütfen saygılar
o başlığı iyi oku arkadaşım bunları söyleyen kişilere mesaj at sor bakalım motorunu satmak istiyomuymuş yoksa memnunmuymuş ki motordan anladıklarıda mechul üzerindeki lastiklere güzel demiş virajlarda güven veriyomuş
yada sen en iyisi esd alma herkezde olmasın eskilere devam edin.
BiLdiğini BiLenin Arkasından Gidiniz. Bildiğini bilmeyeni uyarınız. Bilmediğini bilene öğretiniz. Bilmediğini bilmeyenden kaçınınız.
inşaallah süper olur çevredi arkadaşları organize edelim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:58 ----------
dunlop yada pirelli ben dunlop kullanıyorum yağmurda yol tutuşu gayet iyi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:22 ----------
öncelikle motorun hayırlı olsun allah kaza bela vermesin kask konusunda sana ls2 çeneden açılır kask ı önerebilirim bende onu kullanıyorum fıyatı da makul ben feyizoğlundan aldım hem güvenli hem de iade sorunu yaşamazsın
ayrıca nazilli yede slm benim ikinci memleket
Rüzgarı ruhunda hisset
kartal ls2 nin hangi modelini aldın ve ne kadara aldın ?
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
Yeni motosiklet alanlara hayırlı olsun.
ÖNCE VATAN MİLLET,SONRA ANA VE YAR,BU YOLDA SAVRULAN,BİRİLERİ VAR.EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN,BİRİLERİ VAR.
BAYRAKLA DERTLEŞEN,TOPRAKLA BİRLEŞEN,CAN VERİP DEVLEŞEN,BİRİLERİ VAR..ŞEHİTLER ÖLMEZ..
evet daha mantıklı olur bide nie çıkartıyolarki hava filtreslerini karburatörleri cabuk pislenir silindiri çizme ihtimalleri yüksek
sizin olay ankaradaki ybr lerin egzosunu soba borusu gb yapmalarına benzemiş
cevap için teşekkur ederim...
yaklasık 7.30 saat sonra bende ybr kullanıcısı olarak aranıza katılacağım...
lakin ben iş amaçlı kullanıcam yarın sabah kurye olarak çalısmaya baslıyorum...
motorumla sabah tanısıcağım, havalar yağmurlu mevsim kıs olunca lastik konusu kafama takıldı...
sabah olsun motoru bi goreyim aksam burdan da yazarım zaten 1-2 de foto eklerim.
Bizim takımdan resimler ANTALYA YBR TEAM
http://www.facebook.com/group.php?gi...96229&view=all
http://www.facebook.com/#!/group.php...96229&v=photos
Güzel Benim bildiğimde şaka makinaları var Antalyanın en büyük gurubu sanırım
http://www.facebook.com/pages/Saka-M...-/157444212396
Bu grupta çok güzelmiş recai sen takılmıyormusn bunlarla,motorlar çok güzel jantı yeşile boyamışlar yada jant şeridimi var bazı videolarda güzel ve kalın görünüyorlar heralde boya ?
Şu an bu konu içerisinde 156 kullanıcı var. (0 üye ve 156 misafir)