benim frende ses yapıyor.balatayı zımparalayınca geçiyor sesi.2 seçenek var ya balataları değiştireceğiz yada zımparaya talim
benim frende ses yapıyor.balatayı zımparalayınca geçiyor sesi.2 seçenek var ya balataları değiştireceğiz yada zımparaya talim
ön fren içinde geçerlimidir bu
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
bildiğim kadarıyla ön fren balatası değişiyor.zaten ufak birşey
1000 olur olmaz gitmen gerekmiyor simdi bile gidebilirsn 800 den sonra sorun yok ama 1000i cok gecirme derim ben arka fren otmesi zimpara olunca gecer o sanirm klasik viyaklama sesi benim 0-1000km boyunca ottu sonlara dogru siddetleniyor hatta servisten sonra duzelir rahat olsun icin
Ride your way
hmm sağolun cevaplar için.. bir de cahilliğe verin bu rodaj sonundaki serviste nelere bakacaklar?neleri yapacaklar?ayrıcca ücretsizmi bütün bakımlar??
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
yağ değişimi,yaprlarsa hava filtresini temizlerler,rölanti ayarı yaparlar ve bunların ücretli olduğunu biliyorum.
şu anda 5000 km deyim ve hiç bakıma götürmedim.kendim hallettim
iyi de zorunlu bakımlara götrmezsen garanti iptal olmuyor mu?
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
Evwt garanti iptal olur..Arkadaşlar benm bi problemim var.Karburatorun altındaki pis benzin tahliye yerinden motoru park ettikten soora çok yavaş şekilde damla damla benzin gelior.Garip bazende hiç gelmiyor.O vidayı bikaçkez açtım tekrar sıktım yine arada gelior ne yapmalıyım.Sizin fikirlerinize göre hareket edeceğim yardım pls....
Motorize Birlikler K.lığı......
4 numara hidrolik (DOT4) konuluyor. yarım litresini 6,5ytl'ye almıştım (ELF). 3 numara hidrolik (DOT3) de koyabilirsin ama içindeki 4 numara hidroliği tamamen boşaltman gerek. çünkü daha önce değiştirmediysen içinde DOT4 hidrolik var. farklı numaralı hidrolikleri karıştıramıyorsun. DOT3 hidroliğin yarım litresi 3YTL idi ben aldığımda. motor yağı satan herhangi biryerde bulabilirsin. sağ elciğin yanındaki siyah dikdörtgen kutunun (hidrolik karteri) üstündeki 4 vidayı söküyorsun. küçük bir metal plaka çıkacak onu kaldırıyorsun. plastik bir conta çıkacak. onuda çıkarıyorsun üstten dolduruyorsun hidroliği. boyalı yerlere damlatmamaya çalış. damlarsa bile ıslak bezle hiç beklemeden sil. hidrolik boyayı bozar çünkü.
Arkadaşlar merhaba, siteye yeni üye oldum ve YBR hakkında biraz bilgi verirmisiniz..
kardesım ybr guzel tercıh bılgı ıstıyosan forumu bastan sona oku 2-3 saatını alır ama cok bılgılenırsın bende cbf 150 var onuda tavsıye edrım ama ybr ıcın forumu oku
''Güçlünün haklı olduğu değil, haklının güçlü olduğu bir dünya istiyorum."
saolasın, gerçi siteye de yeni üye oldum...
muratbuldu: kardeş hoşgeldin sanırım ilk açtığın konu kilitlenmiş üzülme bu forumu incelersen bütün sorularının cevaplarını rahatlıkla bulabilirsin
arkadaşlar:
benim arka frendede ses oluyor ama ancak yağmur yağdığında oluyor bu fakat hava biraz ısınınca bir kaç km sonra ses kesiliyor .sizde niçin bu kadar uzun süre bu dert oldu anlayamadım .
aklıma takılan bir soru:
sıkışık trafikte çok dur kalk yaptığımda bir yerde durduğumda motordan böyle yanık plastik kokusu gelmeye başlıyor debriyaj balatasıdır dediler ama bilemiyorum bu ne olabilir yakın zamanda bana veya motora bir zararı olurmu(debriyaj kavrma denemesini yaptım normal çalışıyor)
Kask tak!
yaw gotfather 1 cevap verseydin ne vardı yani.............. Evwt garanti iptal olur..Arkadaşlar benm bi problemim var.Karburatorun altındaki pis benzin tahliye yerinden motoru park ettikten soora çok yavaş şekilde damla damla benzin gelior.Garip bazende hiç gelmiyor.O vidayı bikaçkez açtım tekrar sıktım yine arada gelior ne yapmalıyım.Sizin fikirlerinize göre hareket edeceğim yardım pls....
Motorize Birlikler K.lığı......
arkadaşlar arka fren için.böyle bir disk fren sistemi yapabilirmiyizki
Sonix heralde oyle bi disk sistemi yapıırsa cok pahalıya patlar jantın falanda degişmesi gerekebilir belki
Yaw arkadaşlar benim kısa farlarım yüksek devirde göz kırpıyor hatta sönüyor ama uzunlarda yapmıyor size sorun nerde altörnatördemi acep...?
[B][COLOR="Magenta"][CENTER]Motorunuzu arkanızda anneniz varmış gibi kullanın hep:wiinkk:[/CENTER][/COLOR][/B]
morfincik ampül gidici.değiştirsen iyi olur
pierzig aslında tekerin değişmesine gerek yok.bize lazım olan sadece disc fren takımı.aslında üzerinde durulsa yapılabicek birşey
Şu an bu konu içerisinde 51 kullanıcı var. (0 üye ve 51 misafir)