Off off recai yokarda paylaştın yaramı deştin gıp gıcırdı motor ybr yi sıfır alanlar anlar bunu her tarafına bakarsın pırıl pırıl ybr yi bide sıfır alıp kullancanız İlk aldığım gün çekdim o resmi ondan sonra hemen sökmüştüm o naylonu
Off off recai yokarda paylaştın yaramı deştin gıp gıcırdı motor ybr yi sıfır alanlar anlar bunu her tarafına bakarsın pırıl pırıl ybr yi bide sıfır alıp kullancanız İlk aldığım gün çekdim o resmi ondan sonra hemen sökmüştüm o naylonu
HONDA
hayırlı olsun recai kuyruğunu ne zaman doğrultuyoruz
Motosiklet sadece ulaşım aracı değildir,Özgürlüktür!!İsyandır!!:wiinkk:
sana lazım olanlar komple far far bağlantı demiri ve 2 adet sinyal aşağıda linklerde var yan sanayi
http://www.rialli.com/urunler/yamaha...l-ybr-1kalite/
http://www.rialli.com/urunler/190_ya...br-125-ms5859/
http://www.rialli.com/urunler/yamaha...r-2009-2li-tk/
ayrıca siperlik istersen aynı sitede 30 lira
81VATAN__54MEKÂN
Kendi çekimim yamaha ybr hava filtresiz sesi.
http://www.izlesene.com/video/ybr-12...z-sesi/2647257
HONDA
Sağolasın uğurum gel antalyaya yeter
Vallaha uzay kafayı verdiğimde yuvarlak kafa yaparlar orjinal olarak ama hediye olarak sanmıyorum
Az sonra sanayiye gidicem orda hallederim sanırım olmadı hafta içi Yan sanayide olsa değiştiriceğim teşekkürler
Uniqe hocam bu işte bi yanlışlık var..Balıkcı teknesi gibi çalışıyor motor bizim aldığımız sesle alakası yok resmen Rödaj bitsin Sana video çekicem uzunca Şuan motor sanki hiç çalışmıyor okadar sessizmiş orjinali Ben sanayiye kaçıyorum hepinize iyi günler..
2008 model ile 2010 Esd kullanan biri olarak sana söyleyeceğim o 300 lira farkı sonuna kadar hakediyor iki motoruda iyice incele bakarakda olsa ne demek istediğimi anlarsın şimdiden hayırlı olsun
Bugun bi kere daha baktım heryerine esd'nin Cityi Alarak nekadar doğru bi seçim yaptığımı tekrardan anladım.Karar Senin Ybrden pişman olan görmedim 2'side her istediğini karşılar
yukarıdaki iki mesaja göre tam bir tezatlık var
bende yuvarlak kafa istiyorum ctiy düşünüyorum nasip artık bir tarafımda esd diyor
merhaba arkadaşlar ben 1 sene önce asya 150-12 almıştım bu forumada mesaj atmıştım nasıl diye 2-3 yorum almıştım gittim aldım motoru ve 1 ay önce artık tireşim sebebiyle ellerimde ayaklarımda uyuşmalar başladı bende satıp 2005 ybr aldım ve asıl motor nasılmış öğrendim sanki şahinden indim mercedes e bindim motorum 38000km de aldığım yer motor toplanmamış dedi fakat ybr den iyi anlayan bi abimiz motor yan sanayi parçalarla toplandığını söyledi ama ben genede o asya gibi 3 tane eskitir diyorum bana tavsiyeleriniz nelerdir. biraz uzun oldu kusura bakmayın hepinize şimdiden teşekkürler (yorumların hepsini okumak isterdim ama baya vakit alacak gibi)
Kardeşim istiyen istediği motoru alsın 2'side ybr alt motor aynı grenajlar değişik.. Cross seviyorsan esdyi de alabilirsin Tercih senin..Ama biraz bekle illa esdyi alıcam diyosan ülkeye factor gelsin bari onu al nedersin ? 1 Gün 2 gün kullanıp anlamak değilki olay Bu benim 3. ybr'm..Esdyi Cidden çok ama çok araştırdım..Kasası bana hiç hitap etmesede acaba diye bi soru işareti yüzünden çok araştırdım..Neyse 2 hafta bekledim city'i yurt dışından geldi montajı yapıldı teslim aldım mutluyum allah herkese gönlündeki motoru nasip etsin..
Uniqe hocam Her ybr cigerdir Bunu unutmuyalım Bu arada senin motorun egzozdaki ses benim motorda yok İlk aldığından beri o ses varmı egzozdan gelen ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:02 ----------
Arkadaşlar Birde rodaj hakkında yardım bekliyorum..Kitapcık ingilizce bişide anlamıyorum 35 km doldu 60'ı geçmeden kullandım 5000 devirde genelde..Bi ara alt geçitte 80 Yapıp çektim gazdan elimi 500'kmde ilk bakımına götürüceğim 1000km değilmiş 500 sonra 3000'den 3000'e bakımlar
Teşekkürler
ya ybr 2011 lein kasası 2010lar gibi büyük değilmii ??
Recai görmemişim egzoz sorunu vardı o ses birazda ben alttaki küçük deliği çok az büyülttüm toklaştı ses
HONDA
2010un kasası büyük mü ? Arka kuyruğu havaya kaldırmışlar, Depoyu yukarıya doğru büyütmüşler depoda yanlara doğru koruma amaçlı grenajlarda var..2011'Dede aynı motor satılıcak gibi gözüküyor sanırım 2010'ları bitiricekler
Orjinal haliyle okadar sessiki bi tek diskten bi hafif ses geliyor onuda çözemedim 500kmde ilk bakıma kadar düzelir sanırım
rödaj hakkında yardımcı olucak var mı ? 90km oldu 4000 en fazla 5000 devire kadar kullanıyorum 30 40 50 km hızla.
recai motorun üretim tarihine baktınmı ? motorun şasesindeki !
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)