çok iyi fiyat istanbul da sırf depo kılıfını 25 e satıyorlar bir araştırayım istanbulda bulamazsan bana bir tane gönderirmisin senin koltuk kılıfından ben sana parasını yollasam
birde jantlarında hem kromaj hemde mavi boya gördüm senmi yaptırdın bunları
ben yaptırmadım alırken öyleydi.jantın çemberi gümüş renge boyanmış sonradan kollar maviye boyanmış
ama güzel olmuş koltuk kılıfında yardım olacanmı bana
Tabiki olurum özel msj. yazarsak sanırım daha iyi olur
hayırlı olsun depo kılıfı pek yakışmamış ama olsun nekadara aldınız kaç kmde ?
beyler bende benim kafama göre yaptıgım ybr yi koyayım istedim yorumlarınızı beklıorm...
http://www.facebook.com/#!/photo.php...&ref=fbx_album
http://www.facebook.com/#!/photo.php...08573872506664
http://www.facebook.com/#!/photo.php...08573892506662
açılmıyor edo buraya resım olarak koyabilirmisin
hayır gümüş renge boyama yok bizim ybrlerin janttaki siyah boyanın altında nikelaj var boya sökücü ile siyah boyayı sökebilirsiniz ama sökerken dikkat etmek lazım jantı mahvedebilirsiniz bnm jantlarda aynı şekilde önce maviye boyandı sonra boya sökücüyle kenarların boyasını söktük ayrı bi parlıo Tarsusta tek var o jantlardan oda bende
www.sahildenturkiye.com
merhaba.
Okula gidib gelmek için.Motor almayı düşünüyorum.Max.2000TL vericem.
2006-07 Model arası Yamaha YBR düşünüyorum.Ama makinaylı ilgili hiç bir bilim yok.beni aydınlatırsanız sevinirim.tşk.
ybr 125 sınıfının en iyi motorudur yakıtı çok azdır bende lisedeyken kullanıyordum okula gidip gelirken sürmesi çok zevklidir seri motordur max hızı 110-115 dir belki 120 de yapar okula gidip gelmek için ideal bir motor istediğin gibi sür zarar veremezsin motoru parçalayamazsın 2 milyarada gzel bi ybr bulursun 2005 yada 2006 model : )
Ybr'ci arkadaşlar merhaba..
Önceki gün bir Yamaha bayisinden 2010 model ybr kataloglarını aldım.
Ybr ve Ybr City arasında ufak tefek farklar olduğunu düşünürken; Ybr'de Mikuni, City modelinde VM22x1 karbüratör kullanıldını gördüm..
2 karbüratörün, uzun vadede ki kalitesi,performansı ve yakıt tüketimi nasıldır..?
Kısaca yorumlarsanız sevinirim.
Arkadaşlar yeni Ybr 125 Esd için şunu söyleyebilirimki ön frenin mükemmel bir duruş kabiliyeti var geçen gün önümdeki araca 1 metre kala durarak tecrübe edindim malesef
2008 model (yuvarlak kafa) Ybr kullanmış biri olarak Yamaha Esd modelinde detaylarda belirtdiği gibi ön fren duruş tekniğini bir adım öne taşımıştır
geçen gün ybrem le kaza yapmıştım depoya koydum duruyor aklıma gelmişken söyliyim motor biraz dağıldı zigzag gidiyor yolda şase mi yamuldu acaba şase yamulduysa düzeltilebiliyormu ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:02 ----------
yok mu arkadaş şase den anlayan düzeltile biliyor mu?
geçen gün ybrem le kaza yapmıştım depoya koydum duruyor aklıma gelmişken söyliyim motor biraz dağıldı zigzag gidiyor yolda şase mi yamuldu acaba şase yamulduysa düzeltilebiliyormu ?
@uniqe
Teşekkürler..İki model arasında kayda değer bir fark yok o zaman..
Rakip model cbf 150 lerde, fabrika çıkışı lastiklerin çok kalitesiz olduğunu duymuştum..Ybr 125 standart donanım lastikleri acaba nasıldır..?
0 km motora o parayı verdikten sonra, standart bakımlar haricinde başım ağrımasın istiyorum.
ybr nin orjinal lastikleri olan sakura bana göre berbat ben hemen değiştirdim zaten pirelli mt 65 taktım
Şu an bu konu içerisinde 122 kullanıcı var. (0 üye ve 122 misafir)