evet kendi motorunla giremiyosun recai amma dert etme ya çok kolay
evet kendi motorunla giremiyosun recai amma dert etme ya çok kolay
Ok yaydan çıkmadan yapacağını yap...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Bende geçen gittim 8200 km de ayarladı usta bedavaya.
HONDA
Ben bir önceki sınava kendi motorumla girdim.
Zaten kursun motorunu görsen içler acısı durumdaydı. Dikiz aynasının biri kırılmış yok, fren manetlerinden biri kırılmış ve kullanılmaz durumda, gözterge, far vs. yok gibi bişey, Toz pislik cabası. Bırak kullanmayı üstüne otursam darmadağın olacakmış gibi bir scooter.
Zaten ille bununla gireceksin deseler Bu aracın trafik muayenesi yok ben bunu kullanamam derdim. Tabi bana kıl kapan hocalar ehliyeti yakabilirdi. İnatlaşmamak lazım. Zaten motorun üstüne oturana veriyorlar ehliyeti kimsenin baktığı falan yok. Ama biraz hava yaptım hocalara önce normal sürdüm sonra gidebildiğim kadar yavaş gittim. Herkes durmuş beni izliyordu komik bir durumdu sanki çok özel bir gösteri yapıyormuşum gibi. E alışmamışlar tabi öteki kursiyerlerden daha motora binerken düşenler, ilk kez bisiklete biner gibi motora binenler hatta bir kız vardı hayatında ilk kez motora binecekmiş o da ehliyet sınavında. Güler misin ağlar mısın?
bizim bakkal görse hemen alır bundan bi tane
sizin bakkal başına bela mı alacak.... osmaniyeli...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
resim nasıl konuyor söyleyinde bnm caf caflı ybr yi gösterim : )
bizim bakkalda bunun bisiklet olan versiyonu var. malzeme götürüp getiriyor. bir de bu aylar kırmızı biberleri alıp salça yapıp bu 3 tekerliyle evlere götürüyor. ben bir süreyim dedim . pedalları döndürmek için 10 kaplan gücü lazım
ben kendim alırmıyım, asla. bela olur bana . hem de çin malı
Bu alete 3 kişi 90 kiloluk adamları en arkaya dikeceksin iyi teker yapar bu
HONDA
0 motorun teslim süresi Nedir beyler ? Plaka vs nekadar sürede çıkıyor plaka çıkmadan teslim alamıyormuyuz acaba ?
Ben motoru pazar günü aldım ogün ben alıp gidiyorum dedim aldım eve götürdüm.Epeyde bindim plakasız ben şanslıymışım..
HONDA
Evet Senin motor 0 aldım demiştin Garantisi varmı ? Bu soruyu servise sormadım aklıma takıldı bende 0 aldığım zaman servis garantili olacak demi ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:33 ----------
tamam arkadaşı aradım örendim varmış teşekkürler
Arkadaşlar , bir ilan var ve inceliyorum ? Sizce motor nasıldır ? Km 'ye göre fiyatı uygunmudur ? Yuvarlak farlı olan modellere bakıyorum ankarada olanlardan.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...30963003/detay
Arkadaşlar motorumu ben de satıyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...satilik/detay?
Bu siteden arayanlar için bir şeyler yapabilirim.
███████ 4
Selamlar, Bugun ybr mi alma hevesiyle uyandım..Direk sabahın köründe telefona sarıldım, fakat çarşamba günü ellerinde olan siyah ybr satılmış Sadece mavi kalmış :( siyah istediğim için nezaman geliceğini sordum 3-4 gün içinde gelicekmiş..En az 5 10 kere aramışımdır bugun fabrikayı arayıp bana dönücekler Şans yok cumaya kadar gelmezse gidip maviyi alıcağım Bayiler kaç günde getiriyor daha önce bekliyen arkadaşlar oldumu böyle ?
Şu an bu konu içerisinde 315 kullanıcı var. (0 üye ve 315 misafir)