bu aletten almayı düşünüyorum temiz ve şu en az şu km altında olursa daha iyi olur.birde alırken en çok neye dikkat edeyim..
bu aletten almayı düşünüyorum temiz ve şu en az şu km altında olursa daha iyi olur.birde alırken en çok neye dikkat edeyim..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...31047455/detay
arkadaşımın motosikleti çok temizdir ve kesinlikle orjinaldir düşünenlere tavsiye ederim
pazarlık payıda vardır bu arada.
Selamlar tüm galerileri dolaştım Hiç bi galeride ybr kalmamış..Baktığım 2008 mavide satılmış..Sahibindende 2008 siyah bulmuştum kıl payı onuda kaçırdım bugun satılmış..Şans yok 2 tane dylan buldum 4.000 lira gibi bi rakama Antalya nebioğullarına gittim yamaha bayisi 0 2011 model siyah city buldum tek kalmış ellerinde gerisi hep 2011 yeni kasa olanlar..4.300 citye plaka dahil 4.600 yeni kasalara fiyat aldım..
yuvarlak far en güzeli mutlaka ara bul (tabi bana göre) sonuçta ybr her türlü güzel
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...31055290/detay
temiz 2008 orjinal gri ybr
bu millet cıldırmıs arkadaş artık bu kadarınada pes.
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
Yukardaki ilan.Cakal45 ben sıfırı 3200 e aldım
HONDA
Yahu geçen ay ,galeriye koyup 0 diye satsanız ve km yi sıfırlasanız kimsenin anlamayacağı kadar temiz 2009 model ybr yi 3000 tl ye satışa çıkardım ve bu topikte de duyurdum kimse oralı bile olmadı.İlave olarak arka topcase,koruma demiri vardı.Ayrıca pek kaliteli olmayan orijinal lastikleri pirelli lastikler ile değiştirmiştim.Neyse kısmet değilmiş. Alan adam da arkamdan dua ve teşekkür etti.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
Kaç km'de sattın abi ?
abi antalyada olsan şuan satılık olsa direk koşardım kısmet değilmiş
Uniqe pazartesi günü büyük bi ihtimal 0 cityi almaya gidiceğim hesap kitap yapıyorum 4.300 lira 3.xxx rakama 2.el almaktan daha iyi diye düşünüyorum Sence 0 almalımıyım ?
Burdada bu fiyatlara sattıkları için bana normal geldi galiba
[Recai nickli üyeden alıntı:
Kaç km'de sattın abi ?
abi antalyada olsan şuan satılık olsa direk koşardım kısmet değilmiş
Motosikleti Denizli de üste para ödeyerek ybr 250 ile takas yaptım.
Km si hatırladığım kadarıyla 11.000 falandı ama ustası kullanırsa bu motosiklette km nin pek önemi yok .Zira İstanbul da bir kuryenin 230.000 km ye ulaştığını va motorunun kapağının dahi halen açılmadığını duymuştum.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
Recai city bence 4300 verme ben city çıkdığında aldım motorumu city de o zaman 3600 dü sıfırı ben 3200 e yuvarlak aldım.Bir zamanlar 3600 istenilen motor şimdi 4300 oldu ben almazdım şahsen.Yuvarlak kafa bulursan sıfır al derim ben.
HONDA
3.200 e plaka ruhsat vs dahil mi aldın usta ? sanırım o zamlar gelmeden önceydi.Bende cityi 3.900 lira diye hatırlıyorum sanırım gene fiyatlar artmış..Sadece bi yerde yuvarlak kafa var nette bulduğum mavi renkte muğlada
2008 MODEL
KDV - ÖTV DAHİL
PLAKA HARİÇ
SADECE MAVİ RENK MEVCUTTUR.
4.200 lira yazmışlar
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...-ybr-125/detay
Birde city'e 70 lira gibi bi rakamla kafayı yuvarlak kafa yaptırabiliyorum orjinal bayisinde Uzay kafayıda eve koyucağım sıkılırsam arada değiştiririm diye düşündüm.0'ı alabilirim taksitte yapıyorlar bana daha mantıklı geldi 10 binde motora 3.200 lira yada 18 binde motora 3.200 lira vericeğime(Nasıl kullanıldı bilinmiyor orjinal mi bilinmiyor) 0 km 4.300 Daha mantıklı plaka vs dahil artık alıyım bıkkınlık geldi
Ben tam zamanında almışım valla 2009 da aldım ben motoru city 3.600 dü yuvarlak 3.200 dü benim aldığımda bende bitanede mobilet vardı onu verdim 2.800 e plaka masrafıyla cart curt 3.000 e sıfır ybr sahibi oldum
HONDA
alın size ybr kapıs kapıs
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...31413923/detay
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
dün akşam eve giderken km göstergem çalışıyordu. akşam parkettim ve döndüğümde yanından geçerken farkettim, km redüktörüne giden tel vidalandığı yerden çıkmıştı. uğraşıp tekrar yerine vidaladım ama sonradan kullanıp çalışıp çalışmadığını test etmedim. sonra aklıma takıldı, bunun içinde tel gibi birşey olması lazımdı diye. yani tel koptu mu kopmadı mı bilemedim. bugün de kullanmadığım için yine göremedim. şimdi netten baktığıma göre içinde tel olması lazım gibi görünüyor ama benimkinde yoktu (nasıl çıktı yerinden, tel nereye kayboldu hiçbir fikrim yok). ne dersiniz bu duruma? tel kopmuş mudur, yenisini alıp kendim değiştirebilir miyim?
Daha hiç başıma gelmedi.Sen bir tamirciye gitsen iyi olur
Mondial servisinden aksesuar falan alıyorum oraya gittiğim her sefer dua ediyorum ybr aldığıma.Serviste 1000 kmde 3000 de motorlar var hatta 13000 kmde 125 kt motoru yapılıyordu dolu motor var sıfır dersiniz ama serviste.Bende nispet yapar gibi aksesuar almaya gidiyorum Bu arada gene yağımı değiştirdim.Shell advance vsx 10 40 la değiştirdim tekrar.Vites geçişleri çok güzel oluyor.
HONDA
Şu an bu konu içerisinde 187 kullanıcı var. (0 üye ve 187 misafir)