Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
13 Eylül 2010, 14:55
rasso35 adlı üyeden alıntı
ondan önemli diger sorunum 2.ci vitese atarken tak sesi geliyo
6.500 deviri geçmezseniz daha az yakar. benim tercihim 6.000 devir. tabi acelem yoksa ya da gaza gelmediysem
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:51 ----------
zaferkarizma adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun
mondial mi bu Zafer takma kafana, motor km. yaptıkça azalıyor yakıtı
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
Reklamlar
-
13 Eylül 2010, 15:33
ybr tama güzel motor ama bu mondialle alıp veremediği olanların derdi ne mondial danddik motor değil bunu kafanıza koyun fabrika hatalı sorunlu olanları hermarka motorlarda çıkıyor mondialin parçası servisi hiç bir sıkıntısı yok yamahanın hemen parçasını bulabilirmisin hayır ama mondialin bulursun amacım yamahayı kötülemek değil bunu anlamayanlara anlatmak istediğim için
59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ
CASTROL SCOOTER 10 / 40 YAĞ - BUJİ NGK
-
13 Eylül 2010, 15:37
Gelen geçen hanı gibi oldu burası
@Banarlı istediğim parçayı anında bulurum.Mondial servisinde mondiale ana avrat kayanlarıda gordum.Kendinizi kandırmayın.
-
13 Eylül 2010, 15:42
Arkadaşlar , 42 Lt.topcase Ybr için büyük kalır mı sizce ne dersiniz ; bende kappa K35 vardı ama çanta kırıldı sadece alt tablası kaldı ne tavsiye edersiniz tablasız topcase de bulamıyorum..
-
13 Eylül 2010, 15:44
yaa herkes için geçerli değil bu bende gördüm mondiale küfür eden bende istediğim zaman parça bulurum yerine göre değişiyor demek istiyorum tekirdağda mesela yok yamahanın parçaları anca internet veya telefonla istiyorsun ertesi gün geliyor
59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ
CASTROL SCOOTER 10 / 40 YAĞ - BUJİ NGK
-
13 Eylül 2010, 17:12
arkadaşlar ben de bugün yeni ybr 125 aldım. parasını ödedim ve 2-3 güne plaka işlemleri tamamlanıp motorumu alınca fotoları paylaşırım. inşallah pişman olmam. bir de konu açtım ama sizden sele altı pratik alarm tavsiyesi almak istiyorum. malum hırsızlar için çok cazip bir motor bu ybr.
-
13 Eylül 2010, 21:45
Türkiyeye gelmeyen siyah ybr,Brezilyada satılıyor
Uploaded with ImageShack.us
-
13 Eylül 2010, 22:38
uniqe adlı üyeden alıntı
Gelen geçen hanı gibi oldu burası
@Banarlı istediğim parçayı anında bulurum.Mondial servisinde mondiale ana avrat kayanlarıda gordum.Kendinizi kandırmayın.
yaw neyi yol gecen hanı oldu Allah askına erıf oraya sıfır motorundaki sorunalrı yazmıs size bişeymi dedik ybrlerinize laf mı ettık ne mantık dır sizdeki görmüyomusun erıf koskocaman yazmıs oraya yakıtım fazla bende dedimki azalır su an cok az fdazla iyi okuyun ardına ne yazmıs 2 viteste tak die ses geliyo demiş bak sorun cıkmıs ybr de hadi bi cevap bekliyorum sizden hadi !
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
-
13 Eylül 2010, 23:27
UqUR_ adlı üyeden alıntı
Türkiyeye gelmeyen siyah ybr,Brezilyada satılıyor
Uploaded with
ImageShack.us
ya türkiyeye neden böyle modeller gelmez her markada durum böyle ezik muamelesi çekiyorlar bize resmen
-
14 Eylül 2010, 00:12
imza adlı üyeden alıntı
arkadaşlar ben de bugün yeni ybr 125 aldım. parasını ödedim ve 2-3 güne plaka işlemleri tamamlanıp motorumu alınca fotoları paylaşırım. inşallah pişman olmam. bir de konu açtım ama sizden sele altı pratik alarm tavsiyesi almak istiyorum. malum hırsızlar için çok cazip bir motor bu ybr.
Hayırlı uğurlu olsun ybrnin Hangi yıl olursa olsun her motoru güzeldir pişman olmucaksın merak etme
banarlı adlı üyeden alıntı
ybr tama güzel motor ama bu mondialle alıp veremediği olanların derdi ne mondial danddik motor değil bunu kafanıza koyun fabrika hatalı sorunlu olanları hermarka motorlarda çıkıyor mondialin parçası servisi hiç bir sıkıntısı yok yamahanın hemen parçasını bulabilirmisin hayır ama mondialin bulursun amacım yamahayı kötülemek değil bunu anlamayanlara anlatmak istediğim için
Yamaha ile mondial kıyaslanamaz lütfen
UqUR_ adlı üyeden alıntı
öncelikle hayırlı olsun, bende yeni ybr aldım istediğim renk maviydi ellerinde yoktu, banada 3 hafta sonra gelecek dedıler ben dayanamadım kırmızı renk aldım,bence mavi rengi kaçırma yada kırmızı füme rengi almanı önermem
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:59 ----------
yeni kasa ybr çıktıktan sonra eski kasa ybr'ler fiyatı halen yüksek acaba eski kasa ybr alırken satan adama bu ybr eski kasa fiyatı neden yüksek diye sorabilrmiyiz,araba alırken benim bildiğim öyle bir üst model cıktıgında eskiler fiyat düşürmek zorunda kalır.ama 1-2 sene daha bekleyebiliriz yeni kasalar çoğaldıkça eskiler fiyat düşürmek zorunda kalabilir.millet 3.250 ye eski kasa ybr alıyor yeni kasalar olmuş daha 3 gün once sordum yamaha bayiye 4.000 tl dediler, demekki yeni ybr nin 2. el fiyatı 3.250 olabilir alacak arkadaşlar bence dikkat etsin.size satılık ilan bulabilirim sitelerden 3.250 ye yeni kasa ybr satan bile var genelde 3.500. ileride kesinlikle fiyat düşer,eski kasa ybr'ye 1 sene sonra 2.500 tl den fazla veren olmayacak.
Bu ybr fiyatlandırma kısmına katılmıyorum..Şunu unutmaki 2009 city olsun 2010 yeni o acayip kasa ybr olsun bu 2 motordan eski kasa ybrler herzaman daha çok tercih ediliyor,Fiyat konusunda ybr piyasası ölmiyiceği gibi sadece km artışı yüzünden fiyat düşülücektir.Bu gün hala 2006 ybr ye 3000 fiyat çeken insanlar var düşün ve Tekrar eski ybrlere dönüş yapıcak yamaha 2010 modeli Okadar tutulmayacaktır.Yarın kısmetse gidip tüm antalyayı tekrar dolaşıcağım ve birini alıp geçiceğim ama tercihim eski yuvarlak kasalar olucak. Son bir şey 2009 city çıktığında ki üstünden 2 yıl geçti dikkat edersen Eski kasalarda fiyat düşüşü olmadı.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:02 ----------
motoseyyah adlı üyeden alıntı
Motosikletin lastiklerine dikkat edecek olursak yeni değişmiş. Motor gerçekten 10.000 km de ise lastikleri neden değiştirilme gereği duyulmuş. Ben 13.000 km de 2009 modelini sattım orijinal lastikleri yepyeniydi.
Selamlar usta bugun 2008 mavi ybr gördüm 69xx kmde idi tam sayıyı hatırlamıyorum motorun durumuda Geçen gün konuştuğumuz motor gibiydi , Sanırım Arada 2 3 tane böyle temiz kullanılmış düşük kmde ybrler Karşımıza çıkıcak Yarın o motoru servise götürmeye gidiceğim içim rahat etsin
-
14 Eylül 2010, 00:17
kardeşim hayırlısı olur umarım benim motorda 2008 mavi hatta km bile neredeyse aynı bakımlarını yaptır yıllarca bin taş gibi makinedir
-
14 Eylül 2010, 00:24
runbelx adlı üyeden alıntı
kardeşim hayırlısı olur umarım benim motorda 2008 mavi hatta km bile neredeyse aynı bakımlarını yaptır yıllarca bin taş gibi makinedir
İnanırmısın R6 alıcağıma bukadar sevinmem.. Ybr'nin içimde farklı bir yeri var..Arabam var ama motor farklı be abi
-
14 Eylül 2010, 00:46
Recaİ adlı üyeden alıntı
..Arabam var ama motor farklı be abi
ayynen bende .
rüzgarı hissetmek başka tabii
-
14 Eylül 2010, 00:50
Recaİ adlı üyeden alıntı
İnanırmısın R6 alıcağıma bukadar sevinmem..
Ybr'nin içimde farklı bir yeri var..Arabam var ama motor farklı be abi
Kaçıncı ybr yi alıyorsun ? Hepsinde ayrı bir heyecanmı yaşıyorsun ?
-
14 Eylül 2010, 01:07
Ben de önümüzdeki hafta herhangi bir aksilik olmazsa ybr alacağım inşallah eğer gücüm yeterse ikinci el 2010 Esd almak hayalim ama bakalım artık
-
14 Eylül 2010, 01:17
-
14 Eylül 2010, 01:20
Motorunada bişiler yaparsın artık
-
14 Eylül 2010, 01:24
uniqe adlı üyeden alıntı
Motorunada bişiler yaparsın artık
Geri dönüşüm iptali, Hava filtresi dışında motorla hiç oynamayı düşünmüyorum bu sefer yağını benzini koy bin
Tabiki extra xenon buji vs alıcağım ama alt motor orjinal kalsın
-
14 Eylül 2010, 02:03
En iyisi.Motorla oynadık ne oldu ? Petrol ofisi zengin oldu
-
14 Eylül 2010, 17:39
uniqe adlı üyeden alıntı
En iyisi.Motorla oynadık ne oldu ? Petrol ofisi zengin oldu
Evet arkadaşlar her zaman orjinali iyidir oynadıkca dahada bozuluyor yada dedikleri gibi petrol ofisi kazanıyor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 36 kullanıcı var. (0 üye ve 36 misafir)
Bu Konudaki Etiketler