Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
23 Ekim 2006, 13:39
erdo2002 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar slm ben yamaha yrb 125 almayı düşünüyorum fakat kararsız kaldım açıkcası.Bu modelim yakıt sarfiyatı olsun fiyatı işçiliği olsun ve max hızı (buda önemli
bir ön bilgi verebilirmisiniz?Honda cbf 150 düşünürken hondaya yapılan zamlar nedeni ile bu modelin 2. elini almak var aklımda suan. Daha önce hiç motor kullanmadığımıda göz önünde bulundurup cevap verirseniz sevinirim.
not:2 milyara kmsiz düşük(3bin km) 2006 yrb bulunabilirmi?
saygılar
İstersen bunlara bak sadece fikir olsun diye verdim
http://motosikletim.e-kolay.net/detail.aspx?sid=770200
http://motosikletim.e-kolay.net/detail.aspx?sid=761466
Ama 500 daha eklersen şöyle 2ooo de bi tane bulabilirsin ;
http://motosikletim.e-kolay.net/detail.aspx?sid=774660
Reklamlar
-
24 Ekim 2006, 02:07
Merhabalar düşündüm, taşındım, araştırdım, sordum, soruşturdum ve ybr125 aldım geçen hafta en sonunda...
İyikide almışım, çok memnunum... Şimdilik her şey iyi gidiyor ama bakalım biraz zaman geçtikten sonra olumlu olumsuz neler olacak???
[COLOR="Red"]Car???[/COLOR] [COLOR="Blue"]No Thanx...[/COLOR]:bounce:
-
24 Ekim 2006, 02:29
lezzet gider,mesuliyet kalır...
-
24 Ekim 2006, 21:23
arkadaslar bi msj ım vardı sanırım hatırlarsınız benim motor sert frenajda tak diye vuruyordu cukurda falan ben 3 gun önce ilk bakımı yaptırdım direksiyon canakları sıkıldı ama ses gecmedi durum söle cukurda ses cıkmıyor ama cok frene asılınca ve buyuk bi cukura girince tok tok yapıyor frene basınca amortisörler sona dayanmıyor sanırım cunku dayansa ön camurlukta iz yapardı bi el atın sizde durum nasıl?
-
24 Ekim 2006, 22:10
-
24 Ekim 2006, 22:14
bu motora yapılan dıs modify cok sekil duruo tıpkı racing bi motoru aratmıyo..
-
24 Ekim 2006, 23:16
aykan adlı üyeden alıntı
arkadaslar bi msj ım vardı sanırım hatırlarsınız benim motor sert frenajda tak diye vuruyordu cukurda falan ben 3 gun önce ilk bakımı yaptırdım direksiyon canakları sıkıldı ama ses gecmedi durum söle cukurda ses cıkmıyor ama cok frene asılınca ve buyuk bi cukura girince tok tok yapıyor frene basınca amortisörler sona dayanmıyor sanırım cunku dayansa ön camurlukta iz yapardı bi el atın sizde durum nasıl?
korna vuruyor olabilir.
-------
jantları tekrar siyaha boyamam lazım
-
24 Ekim 2006, 23:41
selam arkadaşlar bende ybr ailesine girenlerdenim daha plakasını çıkartamadım bayram dı,olayısıyla
benim sormak istediğim eksozu değiştirmek istiyorum acaba ne marka egsoz takmam gerekiyor yada bunları yapan yada satan bir yer varmıı
sesi içimde hissetmek istiyorum herhalde ne demek istediğimi anlamışsınızdır
-
25 Ekim 2006, 00:49
-
25 Ekim 2006, 02:09
abi korna degil eminim daha cok bi bosluktan geliyo gibi bu ses oysa canaklar daha yeni sıkıldı usta bisey olmadıgını benim frene asırı asıldıgımı ve sonucta butun ybr lerde bu sesin olabilecegini soyledi bana cukurdada hic denemedim ama bi kasiste gecerken frene asılınca bu oluyor sinir oldum gunlerdir ya daha 1000 km bile olmadı 600 de soktum ilk bakıma
-
25 Ekim 2006, 04:38
beyfa
ya kaskini gordum fotodan da bende arkama oturacak kisi icin su airoh speedfire modeline taktim ,ce me gibi avrupa onaylari var fiyatida uygun ,sen memnun musun
? baska bir bildigin varmi kaskla ilgili airoh la yani..
sonix
motoruna massallah diyeyim ki nza r degmesin
-
25 Ekim 2006, 04:49
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
-
25 Ekim 2006, 14:06
aykan adlı üyeden alıntı
abi korna degil eminim daha cok bi bosluktan geliyo gibi bu ses oysa canaklar daha yeni sıkıldı usta bisey olmadıgını benim frene asırı asıldıgımı ve sonucta butun ybr lerde bu sesin olabilecegini soyledi bana cukurdada hic denemedim ama bi kasiste gecerken frene asılınca bu oluyor sinir oldum gunlerdir ya daha 1000 km bile olmadı 600 de soktum ilk bakıma
galiba sorununu buldum.ilk motorum olan kymco u aldığımda seninki gibi bir problemi vardı.tümsekten,çukurdan geçerken tak diye ses geliyordu.
meğer ön amartisör borusunun içinde yağ gibi bir sıvı var.o az olduğu için vuruyormuş.o sıvıyı tamamladılar tak sesi kesildiydi.
-
25 Ekim 2006, 19:43
bursada o eksozdan taktırabileceğim bir yer varr mı arkadaşlar
-
26 Ekim 2006, 01:10
istersen önce bursadaki yetkili servisi ara.onlarda olması lazım.fiyatıda 150 milyon civarı olması lazım.Antalya merkez servisinde mevcut.
gdm
sağol
-
26 Ekim 2006, 12:12
sonix adlı üyeden alıntı
korna vuruyor olabilir.
-------
jantları tekrar siyaha boyamam lazım
Yaw bende benim siyah inciye bu kafa grenajından alıcam ama kaç ytl dir...
Birde alsam ben takabilirim deme?
[B][COLOR="Magenta"][CENTER]Motorunuzu arkanızda anneniz varmış gibi kullanın hep:wiinkk:[/CENTER][/COLOR][/B]
-
26 Ekim 2006, 13:05
ya ybr süper arkadaslar. 2006 haziranda ben 3200 ytl ye almıştım. su an o kadar memnunum ki bence ybr normal durumlardaki ybrlerin en güzeli( tabi cbr la karşılaştırmak sacma olur). max. hıza gelince motor 4500 kmde 125 yaptı. tabi herzaman olmuyo ama bence hızıda süper. kalkışta zaten fırtına gibi. benim motorla girip cıkmadığım yol yok ama motor harbiden süper. arkadaslar ybr parasının hakkı bence kim ne derse desin süper motor. kullanmak lazım
-
26 Ekim 2006, 14:48
sonix adlı üyeden alıntı
galiba sorununu buldum.ilk motorum olan kymco u aldığımda seninki gibi bir problemi vardı.tümsekten,çukurdan geçerken tak diye ses geliyordu.
meğer ön amartisör borusunun içinde yağ gibi bir sıvı var.o az olduğu için vuruyormuş.o sıvıyı tamamladılar tak sesi kesildiydi.
abi hakli olabilirsin cunku bugun 2 motorcu arkadas aynisini soyledi yarin bi yagi bosalttirip sertlestireyim ne olacak bakalim ya bide amortisorler garantiye girermi bileniniz varmi
-
27 Ekim 2006, 00:44
morfincik
kafa demirini söküp taktıktan sonra pek fazla bişi kalmıyor.elektronikçi olduğum için far ve sinyal bağlantısında sıkıntı çekmedim ama kabloları rengi rengine takarsan yapabilirsin.bana 160 milyona maloldu.şu anda Antalyada tek
----
sibop ayarını kaçıncı km.de yaptırıyoruz*
-
27 Ekim 2006, 01:02
sonix adlı üyeden alıntı
sibop ayarını kaçıncı km.de yaptırıyoruz*
bildiğim kadarı ile belli bir kilometre sınırı yok. sibop ayarı isteyip istemediği sesinden anlaşılıyor. kullanım şartlarına bağlı. yinede en kötü ihtimalle 50bin kilometreden önce isteyeceğini sanmıyorum. istersede ayıp eder. 120.000 kilometre görmüş ve henüz motor kapağına anahtar değmemiş ybr gördüm. seside ilk günki gibi çıkıyordu
antalyada bir tane daha var. mavi 2006 model eski kafa grenajlı. oda 200 milyona maletmişti.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 50 kullanıcı var. (0 üye ve 50 misafir)
Bu Konudaki Etiketler